Application performance management (APM)

Dato:
09/12 2015
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.


- End the Performance Blame-Game!

Har du applikationer, der genererer direkte indtjening, har betydning for din virksomheds omdømme eller medvirker til at fastholde kunderne? Så bør du interessere dig for Application Performance Management - APM som et centralt element til at styrke indtjeningen fra den digitale forretning.

På dette seminar får du indblik i, hvordan den digitaliserede forretning sikrer større gennemsigtighed og maksimal performance på forretningskritiske applikationer med anvendelse af metoder og ny teknologi, der giver fuld gennemsigtighed, og påpeger og forudsiger performance-flaskehalse - hvad enten det er i applikationskode, netværk, database eller infrastruktur.

  • Lære hvordan du får overblik over dine applikationers reelle performance med end-to-end gennemsigtighed fra service til slutbruger.

  • Se hvordan du kan anvende dine eksisterende logfiler til proaktiv monitorering, hurtig troubleshooting, øget sikkerhed og hurtig løsning af opstående problemer.

  • Høre om hvordan du kan analysere og visualisere netværkstrafik fra dine applikationer og udtrække brugbar information fra den enorme mængde af netværksdata.
Vi vil på dette seminar have særligt fokus på anvendelse performanceoptimering af cloud- og webbaserede applikation


Husk - Det er gratis at deltage, og der er parkering lige ved døren - Vi ses

Mød talerne

Jesper Geisler

Jesper Geisler

CEO

Ymor Nordics

Dan Jensen

Dan Jensen

redaktionschef

Computerworld

John Rakowski

John Rakowski

strategi-chef for Application Performance Management

AppDynamics

Haim Koschitzky

Haim Koschitzky

medstifter og CEO

XpoLog

Owen Cole

Owen Cole

VP Emea

ExtraHop

Ashwath Nagaraj

Ashwath Nagaraj

stifter og CTO

Aryaka

Se program

Program:


08:30 - 08:45
Ankomst og morgenmad

08:50 - 09:00
Velkomst ved Jesper Geisler, CEO, Avenida
Oplægsholder:
Jesper Geisler
CEO
Ymor Nordics
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

09:00 - 09:35
Application Performance Management (APM)
Et velfungerende APM-system (Application Performance Management) er en vigtig brik i effektiv monitorering af dine systemer.

Med APM kan du nemt få overblik over dine applikationers reelle performance med "end-to-end" gennemsigtighed fra slutbruger gennem applikationskode, database og infrastruktur. Alle flaskehalse identificeres med det samme.

Derved sikrer du, at systemerne ikke bliver kørt på mavefornemmelser og gamle erfaringer - men på rigtige og aktuelle data.

Øget forretningsdigitalisering og konstant stigende kompleksitet i applikationer og infrastruktur er blot to af de væsentligse årsager til, at anvendelsen af APM-produkter bliver mere og mere efterspurgt for at sikre gennemsigtighed og hurtig problemløsning.
Oplægsholder:
John Rakowski
strategi-chef for Application Performance Management
AppDynamics

09:40 - 10:15
Log-management og log-analyse
Der findes log-data over alt: I mobile devices, data-centre, cloud-løsninger infrastruktur, forretningsapplikationer og alle andre steder, hvor brugere færdes.

Der gemmer sig altid værdifuld viden i disse data-mængder, som man kan anvende til eksempelvis proaktiv monitorering, hurtig troubleshooting, øget sikkerhed og hurtig løsning af opstående problemer .

Kunsten er selvfølgelig at kunne udlede de relevante informationer fra den samlede mængde af ustrukturerede informationer.

Hvordan gør man? Hvordan udnytter man analyse-værktøj mest effektivt? Hvilke data kan man pludselig udnytte? Hvilke fordele er der?

Alt dette får du svar på i dette indlæg.
Oplægsholder:
Haim Koschitzky
medstifter og CEO
XpoLog

10:20 - 10:30
Pause

10:30 - 11:05
Wire-data analytics
For bare få år siden var applikationer monolitter, hvor overvågning og optimering vare relativt simpelt.

Sådan er det langt fra altid i den nye cloud-verden, hvor virksomhedens applikationer i stigende omfang flyttes ud i cloud'en og driftes i fjerne datacentre og alt er baseret på delte resourcer

Med løsningen ExtraHop er det muligt at analysere og visualisere al netværkstrafik fra dine applikationer - både cloud og on-premise - samt at udtrække brugbar information fra den enorme mængde af netværksdata.

Det giver mulighed for meget stor gennemsigtighed i forhold til drift, ?cloud-migrering, og overblik over virksomhedens "shadow-IT"..

Hvad er "Wire-data analytics"? Hvordan gør man? Hvordan fungerer løsningen? Og hvad kan man egentlig få ud af det?
Oplægsholder:
Owen Cole
VP Emea
ExtraHop

11:10 - 11:45
Cloud-accelleration
Internettet er ofte den mest begrænsende faktor for cloud-løsningernes performance. Latency og udfald kan gøre det besværligt for globale virksomheder at opnå tilstrækkelig stabil og god performance, når det gælder cloud-løsningerne.

Det skyldes ikke mindst, at virksomhederne ofte baserer cloud-applikationerne på traditionel MPLS- og WAN-optimering, som typisk ikke er optimalt i forhold til de nye cloud-baserede applikationer..

Der findes løsninger, som kan afhjælpe disse udfordringer - heriblandt løsninger fra Aryaka, der via verdens eneste "Managed WAN" med indbygget cloud-acceleration og direkte adgang til alle de største cloud-leverandører kan sikre stabil drift med høj performance.

Her kan du høre mere om, hvordan denne unikke service fungerer og hvordan den sætter nye standarder for cloud-performance
Oplægsholder:
Ashwath Nagaraj
stifter og CTO
Aryaka

11:50 - 11:50
Opsummering
Det får du ud af det
  • Værktøjer til application performance management (APM)
  • Optimering af performance på kritiske systemer på tværs af alle lag
  • Proaktiv monitorering af systemer
  • End-to-end visibility på transaktioner
  • Bliv klogere på de nyeste tendenser
  • Få inspiration fra konkrete cases
  • Netværk
Praktiske Oplysninger
Dato:
09/12 2015
Tid:
08:30 til 11:50
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language