Program:


08:30
Ankomst og morgenmad

08:50
Velkomst ved Jesper Geisler, CEO, Avenida
Jesper Geisler
Oplægsholder:
Jesper Geisler
CEO
Ymor Nordics
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
Application Performance Management (APM)
Et velfungerende APM-system (Application Performance Management) er en vigtig brik i effektiv monitorering af dine systemer.

Med APM kan du nemt få overblik over dine applikationers reelle performance med "end-to-end" gennemsigtighed fra slutbruger gennem applikationskode, database og infrastruktur. Alle flaskehalse identificeres med det samme.

Derved sikrer du, at systemerne ikke bliver kørt på mavefornemmelser og gamle erfaringer - men på rigtige og aktuelle data.

Øget forretningsdigitalisering og konstant stigende kompleksitet i applikationer og infrastruktur er blot to af de væsentligse årsager til, at anvendelsen af APM-produkter bliver mere og mere efterspurgt for at sikre gennemsigtighed og hurtig problemløsning.
John Rakowski
Oplægsholder:
John Rakowski
strategi-chef for Application Performance Management
AppDynamics

09:40
Log-management og log-analyse
Der findes log-data over alt: I mobile devices, data-centre, cloud-løsninger infrastruktur, forretningsapplikationer og alle andre steder, hvor brugere færdes.

Der gemmer sig altid værdifuld viden i disse data-mængder, som man kan anvende til eksempelvis proaktiv monitorering, hurtig troubleshooting, øget sikkerhed og hurtig løsning af opstående problemer .

Kunsten er selvfølgelig at kunne udlede de relevante informationer fra den samlede mængde af ustrukturerede informationer.

Hvordan gør man? Hvordan udnytter man analyse-værktøj mest effektivt? Hvilke data kan man pludselig udnytte? Hvilke fordele er der?

Alt dette får du svar på i dette indlæg.
Haim Koschitzky
Oplægsholder:
Haim Koschitzky
medstifter og CEO
XpoLog

10:20
Pause

10:30
Wire-data analytics
For bare få år siden var applikationer monolitter, hvor overvågning og optimering vare relativt simpelt.

Sådan er det langt fra altid i den nye cloud-verden, hvor virksomhedens applikationer i stigende omfang flyttes ud i cloud'en og driftes i fjerne datacentre og alt er baseret på delte resourcer

Med løsningen ExtraHop er det muligt at analysere og visualisere al netværkstrafik fra dine applikationer - både cloud og on-premise - samt at udtrække brugbar information fra den enorme mængde af netværksdata.

Det giver mulighed for meget stor gennemsigtighed i forhold til drift, ?cloud-migrering, og overblik over virksomhedens "shadow-IT"..

Hvad er "Wire-data analytics"? Hvordan gør man? Hvordan fungerer løsningen? Og hvad kan man egentlig få ud af det?
Owen Cole
Oplægsholder:
Owen Cole
VP Emea
ExtraHop

11:10
Cloud-accelleration
Internettet er ofte den mest begrænsende faktor for cloud-løsningernes performance. Latency og udfald kan gøre det besværligt for globale virksomheder at opnå tilstrækkelig stabil og god performance, når det gælder cloud-løsningerne.

Det skyldes ikke mindst, at virksomhederne ofte baserer cloud-applikationerne på traditionel MPLS- og WAN-optimering, som typisk ikke er optimalt i forhold til de nye cloud-baserede applikationer..

Der findes løsninger, som kan afhjælpe disse udfordringer - heriblandt løsninger fra Aryaka, der via verdens eneste "Managed WAN" med indbygget cloud-acceleration og direkte adgang til alle de største cloud-leverandører kan sikre stabil drift med høj performance.

Her kan du høre mere om, hvordan denne unikke service fungerer og hvordan den sætter nye standarder for cloud-performance
Ashwath Nagaraj
Oplægsholder:
Ashwath Nagaraj
stifter og CTO
Aryaka

11:50
Opsummering
Det får du ud af det
  • Værktøjer til application performance management (APM)
  • Optimering af performance på kritiske systemer på tværs af alle lag
  • Proaktiv monitorering af systemer
  • End-to-end visibility på transaktioner
  • Bliv klogere på de nyeste tendenser
  • Få inspiration fra konkrete cases
  • Netværk
Praktiske Oplysninger
Dato:
09/12 2015
Tid:
08:30 til 11:50
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language