Dato:
09/4 2015
Sted:
Herlev
Pris:
Gratis deltagelse

Flere børn og unge skal have muligheden for at smage på livet indenfor it-branchen. 

Derfor er Computerworld gået sammen med Coding Pirates for at skabe et lokalt forum, hvor børn og unge kan stifte bekendtskab med programmeringssprog, robotter og spil- samt konceptudvikling. 

Coding Pirates er en succesfuld forening stiftet af den læreruddannede Martin Exner og baseret på frivillige, som har til formål at lære børn og unge mellem 7 og 17 at programmere - og en forening som Computerworld har skrevet om før

Ny afdeling i Herlev
Coding Pirates har allerede flere afdelinger i København, blandt andet på ITU, Københavns Universitet, på Islands Brygge og i Hellerup samt i Aarhus i samarbejde med Aarhus Universitet - med samarbejdet med Computerworld kan foreningen en gang om ugen byde et hold børn og unge velkommen i Computerworlds lokaler i Herlev. 

I forbindelse med opstarten inviterer Coding Pirates Computerworld-afdelingen børn, unge og forældre til et lanceringsevent d. 9. april 2015 kl. 17-18.30 i Computerworlds lokaler på Hørkær 18, 2730 Herlev. 

På lanceringseventet kan du høre mere om hvad det kræver at deltage og hvad man arbejder med af spændende projekter i Coding Pirates. 

Er du interesseret i at kigge forbi så tilmeld dig (brug forældres navn) nedenfor.

Vil du høre mere om at være frivillig voksen så skriv til kontakt@codingpirates.dk med lidt information om dig selv.

Bemærk nyt tidspunkt: Vi starter kl. 17 

Se program
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
17:00 til 01:00
Sted:
Computerworld
Hørkær 18
2730 Herlev
Pris:
Gratis deltagelse