IT Service Management (ITSM)

Dato:
27/1 2015
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden: Der skal være styr på alle de grundlæggende processer, og her spiller it service management en afgørende rolle.

Bliv klogere på:

  • Sådan undgår du de klasssike fejl
  • Sådan sikres succesfuld implementering og forankring af ITSM
  • Hvorfor skabe forandringer med it som katalysator?
  • Få en introduktion til flere forskellige systemer 

It service management kan leveres af egen it-organisation eller ved at søge hjælp hos en ekstern partner. På dette event bliver du klogere på mulighederne og udfordringerne - og får lejlighed til at netværke og søge inspiration hos ligesindede.

Se hele programmet nedenfor - og husk - Arrangementet er gratis

Mød talerne

Dan Jensen

Dan Jensen

redaktionschef

Computerworld

Steffen Kjeldsen

Steffen Kjeldsen

Account Manager

Draware

Søren Dittmer

Søren Dittmer

managing director

ReflectIT

John Stumpe

John Stumpe

stifter

ProPartner

Mads Råskov Sørensen

Mads Råskov Sørensen

CRM Konsulent

AlfaPeople

Kristoffer F. Vad

Kristoffer F. Vad

Director of Business Development

AlfaPeople

Jan Hansen

Jan Hansen

udviklingsarkitekt

SITERAY

Kim Senger

Kim Senger

forretningsansvarlig

SITERAY

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad & registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

09:00 - 09:25
Fem klassiske fejl, man (måske) gør når man vælger ITSM-system.
Program billede
Vælg altid et dyrt ITSM-system hvis du har pengene
Er dyrere ITSM altid bedre end billigere ITSM?

Vælg altid et system, du selv kan sætte op på få dage
Er et system, der er hurtigt at sætte op, det, der sparer mest tid?

Vælg altid et nemt system, som du selv kan rette og ændre
Er et nemt ITSM, som du selv kan administrere, altid at foretrække?

Vælg altid et system, der understøtter alle ITIL-processer
Skal man ikke altid få hele ITIL-processen implementeret med det samme nu, man er i gang?

Vælg altid et system, der kan integrere med alt
ITSM skal integrere med økonomi-system, CRM, overvågning og log-management - eller skal det?

Gennemgang af forskelle ud fra praktiske eksempler fra Cherwell og ManageEngine ServiceDesk.
Oplægsholder:
Steffen Kjeldsen
Account Manager
Draware

09:30 - 09:55
Think big, act small
Program billede
- sådan sikres succesfuld implementering og forankring af ITSM

Undersøgelser viser, at halvdelen af alle it-projekter fejler i forhold til at opnå de opstillede mål og indfri interessenternes forventninger. Taler vi ITSM-implementeringer, fejler endnu flere.

Sådan behøver det imidlertid ikke at være.

En grundig forberedelse inden selve implementeringen iværksættes sikrer, at virksomheden opnår de forventede forretningsmæssige mål. Det handler bl.a. om afdækning af den ønskede effekt, at identificere de rigtige processer samt at definere virksomhedens kompetence- og modenhedsniveau.

Grundlaget for succes og anvendelse af best practice

Dette indlæg viser, hvorledes grundlaget for en succesfuld implementering skabes, og det bygger på de cases og praktiske erfaringer, som reflectIT gennem mere end seks år har oparbejdet med implementering og forankring af service management i mellemstore og store virksomheder i Danmark og Norden.

Erfaringerne danner grundlaget for den metodiske anvendelse af udvalgte best practice-værktøjer og internationale standarder, der er med til at sikre, at virksomheden realiserer det forventede udbytte fra service management.
Oplægsholder:
Søren Dittmer
managing director
ReflectIT

10:00 - 10:25
Let's do BETTER business TOGETHER!
Program billede
Om hvordan man skaber succesfulde services i samarbejde.

Hvorfor skabe forandringer med it som katalysator?
I "det nye paradigme" er der mindre plads til fejltagelser og større behov for at fokusere på gevinstrealisering. Det får i stor stil virksomheder og leverandører til at finde sammen om velafprøvede værktøjer. 

Implementering af en stærk servicekultur kan være et væsentligt parameter for succes, specielt når virksomheder skal agere agilt i en stærk foranderlig verden og herved tilfredsstille såvel interne som eksterne interessenter og samtidig holde trit med konkurrenternes indsatser. Nøglen til hjemtagelse af gevinster ligger i dels organisationens parathed, men i særdeleshed også i leverandørens formåen i henhold hertil, og det er efterhånden kendt viden, at best practice frameworks er en del af nøglen til at sikre synkronisering af forventninger og parternes gensidige formåen.

360 graders perspektiv
Hos ProPartner Consulting arbejdes der dedikeret med eksekvering af it-strategiske indsatsområder, primært i forbindelse med design og anskaffelse af nye forretningsservices, herunder også organisatorisk implementering og understøttelse, hvilket vil være omdrejningspunktet for dagens debatindlæg, der mere konkret prøver at anskue ITSM i et 360 graders perspektiv i forbindelse med anskaffelse af en forretningsløsning.

Som noget specielt arbejder ProPartner Consulting på "begge sider af skrivebordet". Det betyder, at der leveres konsulentbistand både til systemleverandør og kunde, hvilket giver en unik viden om "den anden side". Det er en viden, der skaber værdi for alle parter i forsyningskæden, og som de kalder deres vigtigste aktiv - hvilket også symboliseres af selskabets slogan "Let's" do BETTER business TOGETHER!" 

Der loves målbare og konkrete resultater
Selskabet er stiftet i 2011, og som "den nye dreng i klassen" skabes der målbare resultater via effektiv anvendelse af anerkendt teori kombineret med de nyeste metoder samt en unik branche- og markedsviden.
Oplægsholder:
John Stumpe
stifter
ProPartner

10:30 - 10:45
Pause

10:45 - 11:10
Vælg et ITSM system der hjælper dig med at drive forretning
Program billede
Alle er enige om, at man skal sætte kunden i centrum, men understøtter it-systemerne de kunderettede processer? Og er de integreret med salg og marketing?
 
Måske har din virksomhed allerede integreret salgs- og marketingprocesserne, men hvad med kundeservice- og supportprocesserne? Ligger de i et separat system, hvor kun nogle få har adgang eller understøttes disse processer slet ikke af et it-system?
 
Undgå informationssiloer
Mange oplever at der er skabt gamle informationssiloer hvor dataene er låst væk hver for sig - hvilket gør dem umulige at analysere, og dermed også svært at give kunderne den bedste service hver gang de henvender sig.
AlfaPeople tilbyder nu vores egen fuldt integreret IT Service Management løsning til Microsoft Dynamics CRM, så man netop kan integrere kundeservice med både salg og marketing. Løsningen er selvfølgelig ITIL certificeret ligesom vores konsulenter er både ITIL og Microsoft Dynamics CRM certificeret.
 
Vi vil på dette indlæg  vise, hvordan både ledere, supportagenter, og slutbrugere kan benytte løsningen hurtigt og enkelt, herunder blandt andet hvordan incidents og andre processer håndteres via både back-end, portal og andre kanaler.
Oplægsholder:
Mads Råskov Sørensen
CRM Konsulent
AlfaPeople
Oplægsholder:
Kristoffer F. Vad
Director of Business Development
AlfaPeople

11:15 - 11:40
"If you don't measure it you can't improve it" citat Peter Drucker
Program billede
Virksomheder og organisationer er i stadig højere grad afhængig af it-services og har derfor en naturlig interesse i at have detaljeret information om it-services tilgængelighed og ydelse.

Med udgangspunkt i Peter Druckers ovenstående citat vil vi diskutere formålet med og vigtigheden af at monitorere virksomhedens business services ved at visualisere de understøttende it-services for at afdække i hvilket omfang forretningen modtager den aftalte service for at drive en succesfuld virksomhed.

Ved at analysere business services bliver man i stand til at identificere eventuelle problemer eller positivt konstatere, at business services bliver drevet optimalt. Hvis analysen viser afvigelser fra den optimale situation, kan man hurtigt iværksætte problemløsning.

I denne session vil vi demonstrere SITERAY en agil, brugervenlig og fleksibel cloud baseret solution-as-a-service som leverer business services analytics.
Oplægsholder:
Jan Hansen
udviklingsarkitekt
SITERAY
Oplægsholder:
Kim Senger
forretningsansvarlig
SITERAY

11:45 - 12:10
Paneldebat
Steffen Kjeldsen, Draware.
Søren Dittmer, ReflectIT.
John Stumpe, ProPartner.
Kristoffer F. Vad, AlfaPeople.
Jan Hansen, SITERAY.

12:15 - 12:15
Frokost to-go
Det får du ud af det
  • Viden fra virksomheder inden for IT Service Management.
  • Konkrete bud på løsninger af udfordringer med IT Service Management.
  • Mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med andre it-ansvarlige.
Praktiske Oplysninger
Dato:
27/1 2015
Tid:
08:30 til 12:15
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language