Sådan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere

Dato:
22/5 2014
Sted:
København NV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Få svarene på hvordan du skal tiltrække de bedste it-kandidater i fremtiden - og hvilke kompetencer, som virksomhederne kommer til at efterspørge fremover.

De bedste it-folk er svære at fange - og svære at holde på. Samtidig er it og teknologi en stadig større del af virksomhedernes forretningsudvikling - uanset hvad branche du kommer fra. 

Derfor skal du bruge en formiddag på at blive klogere på de mennesker, du i fremtiden får behov for at ansætte til it-stillinger. 

På dagen vil du møde talere som Kaare Danielsen fra Jobindex og Camilla Bennich fra Axcess, som hver især giver dig et unikt indblik i deres syn på it-arbejdstyrken nu og i fremtiden.

Formiddagen afsluttes med en god frokost med mulighed for at netværke og møde de studerende på KEA.

Arrangementet er målrettet dig, der er hr-ansvarlig eller it-chef, og som har behov at rekruttere kompetente it-medarbejdere.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad og registrering

08:55
Velkomst ved Kim Stensdal, teknologiredaktør, Computerworld
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:00
Velkommen til Københavns Erhvervsakademi

Hør studieleder Jesper Nordentoft give sin vurdering af de it-uddannelsesmæssige udfordringer, som erhvervslivet vil møde de kommende år. Herunder:

  • Hvad kan du selv gøre for at sikre at it-stillingerne i din virksomhed, besættes med veluddannede, kvalificerede medarbejdere?
  • Hvilke uddannelser vil komme til? 
  • Hvor vil manglen på kvalificerede kandidater være størst?
  • Hvor vil der være nok færdiguddannede medarbejdere?
Oplægsholder:
Jesper Nordentoft
Studieleder
Københavns Erhvervs Akademi KEA

09:15
Hvilke it-medarbejdere efterspørges der, og hvilke kompetencer skal de have?
Jobindex er Danmarks største jobmarked og med over 10.000 stillinger om måneden giver det en unik indsigt i efterspørgslen på medarbejdere. 

Hør stifter og ejer Kaare Danielsen fra Jobindex deler ud af sin store viden om hvilke it-medarbejdere, der efterspørges, og hvilke kompetencer, der er brug for - i dag og i fremtiden. 

Kaare giver ligeledes sit bud hvad du skal fokusere på, for at kunne tiltrække de bedste i et it-jobmarked hvor efterspørgslen er større end udbuddet.
Kaare Danielsen
Keynote:
Kaare Danielsen
Direktør og stifter
Jobindex

Kaare Danielsen er direktør og stifter af Jobindex og har Ph.d. i Datalogi, bifag i matematik/statistik samt HD i Organisation.


09:40
Hr-chefens udfordringer med at finde de rigtige it-medarbejdere.
I Axcess arbejder Camilla især med tiltag, der styrker kulturen og skaber fokus på de fælles mål og det fælles værdisæt.

Det har givet hende en god indsigt i, hvad der driver og motiverer den enkelte medarbejder til at yde en ekstra indsats og samtidig være en god kollega.
Camilla Bennich
Oplægsholder:
Camilla Bennich
Hr-ansvarlig
Axcess

Camilla Bennich har mange års erfaring med HR fra forskellige danske it-arbejdspladser.

Hendes arbejde som hr-ansvarlig i it-konsulentvirksomheden Axcess har bl.a. resulteret i to topplaceringer til virksomheden fra Great Place to Work som Danmarks bedste it-arbejdsplads i 2010 og 2013.


10:10
Kaffepause - mød de studerende

10:30
Derfor tager vi dimittender fra KEA i praktik og giver dem job bagefter
Jan Rindom, leder af Pædagogisk IT hos Københavns Kommune, fortæller om, hvorfor Københavns Kommune vælger at tage dimittender fra KEA i praktik, og hvad der gør, at de får job hos Københavns Kommune efter deres praktikophold.
Jan Rindom
Oplægsholder:
Jan Rindom
leder
Pædagogisk IT, Københavns Kommune

Pædagogisk IT varetager Børne- og Ungdomsforvaltnings it-services på skoler og daginstitutioner i Københavns Kommune herunder blandt andet netværk, central serverdrift, image og deployment, storage samt it-pædagogisk og -didaktisk vejledning af skoler og daginstitutioner.


11:00
Bryd vanen, bøj fisken og nå dine mål
Ved du hvad er forskellen på at være forandringsparat, forandringsvillig og forandringsskabende?

I Torben Wieses indlæg om at tage ansvar, tænke nyt og sætte i gang kommer vaner og vigtigheden i at tænke nyt på dagsordenen på en måde, der får alle med.
Torben Wiese
Oplægsholder:
Torben Wiese
underviser og foredragsholder
Habitmanager

Torben Wiese er underviser og foredragsholder, og er valgt som den næst mest motiverende i Danmark. Han er forfatter til bestsellerbøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og er desuden manden bag den nye Vanework-shop boks®.

Torben Wiese er tilknyttet epn.dk som ledelsesekspert og har medvirket som tv-vært i TV3-serien Hjemmefronten, i Lørdagspanelet på DR P4, har StepUp-seminarierne for Eksperter og Speakere, og han har grundlagtfirmaet Habitmanager®.


11:45
Frokost og networking
Formiddagen afsluttes med en frokost og mulighed for at netværke.

Du kan desuden møde de it-studerende og høre om KEA's omfattende udbud af it-uddannelser.
Det får du ud af det
  • Sådan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere
  • Hvilke kompetencer, som virksomhederne kommer til at efterspørge fremover
  • Mulighed for at netværke med andre HR-ansvarlige
Praktiske Oplysninger
Dato:
22/5 2014
Tid:
09:00 til 11:45
Sted:
KEA
Lygten 37
2400 København NV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language