Kom helt med på mobilbølgen

Dato:
03/6 2014
Sted:
København SV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

På Computerworlds Mobile Wave konference d. 3. juni kan du opleve internationale talere som Dietmar Dahmen, og få erfaringer og ideer fra de bedste mobilløsninger. Alt sammen helt gratis.

Computerworld sætter fokus på, hvor leverandørerne bevæger sig hen med de mobile løsninger, og hvordan du kan udnytte teknologierne til at optimere din virksomhed.

Smartphones, tablets og ultraslanke touch-pc'er danner fundamentet for den næste bølge af it-innovation. Cloud computing, social software og big data er nogle af de vigtige it-trends, man som it-interesseret skal forsøge at udnytte maksimalt i en mobil sammenhæng.

På Mobile Wave får du svarene på nogen af de mest aktuelle udfordringer her og nu:

 • Hvordan skruer du den optimale business-app sammen?
 • Hvilke platforme og devices skal du satse på?
 • Hvordan kan udviklerne udnytte de nye teknologier?
 • Hvordan understøtter din it-infrastruktur mobil innovation?
 • Og hvor er giganter som Microsoft, Google og Apple på vej hen på den mobile rejse?

På Mobile Wave tager vi hul på næste generations mobile løsninger og giver dig inspiration til dine satsninger. Du kan netværke, få nye forretningskontakter og blive klædt på til at tackle en mobil fremtid.

Se program

Program:


08:30
Indtjekning og morgenmad

09:00
Velkommen
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:05
En ny generation af mobility
Program billede
Den mobile revolution er overstået. Vi opnåede total udbredelse. Og nu træder den fysiske form i baggrunden. Det mobile handler ikke længere kun om smartphones og tablets, men er nu ved at gennemtrænge stort set alle aspekter af vores liv.

Det medfører en usynlig forandring i niveauet af individuel tilpasning af tjenester og produkter, markedsføring og branding og - sidst men ikke mindst - profit.

Ved at dele ud af sin indsigt, sine visioner samt tal og fakta vil Dietmar Dahmen løfte sløret for denne nye verden af endeløse muligheder.
Dietmar Dahmen
Oplægsholder:
Dietmar Dahmen

Dietmar Dahmen startede som strategisk planlægger og blev senere en højt værdsat kreativ chef.

Han har været creative director hos DDB, executive creative director hos Ogilvy, chief creative officer hos BBDO og arbejder nu som kreativ konsulent med fokus moderne markedsføring og digitale tendenser og løsninger.

Han har desuden siden 2011 været chief innovation officer hos det multinationale digitale bureau ecx.io. I 2013 var han med til at stifte Earthback i Berlin, der er platform for etisk og bæredygtigt tøjdesign, hvor han fungerer som konsulent og partner.


09:45
Den mobile revolution - hvad er næste skridt?
Program billede
Pierre Mirlesse, chef for enterprise mobility hos HP, vil fortælle om hvordan man designer, eksekverer, sikrer og leder en robust mobility-strategi, der både tilfredsstiller slutbrugernes konstante higen efter "cool" og samtidig giver it-afdelingens nøgleinteressenter de værktøjer, de har brug for.

Pierre vil tage udgangspunkt i, at vores privatliv såvel som arbejdsliv er under hastig forandring. Denne forandring accelereres af nye mobilteknologier, der er i fuld gang med at gøre deres indtog i erhvervslivet.

Det er en stor udfordring for alle it-afdelinger at udvælge og prioritere hvilke teknologier, der vil give de bedste forretningsmæssige resultater for deres organisationer ved at sørge for ordentlig administration af de mobile enheder, provisionering af applikationer og beskyttelse af data samtidig med at tilfredsstille slutbrugernes lyst til det, der er "cool".
Pierre Mirlesse
Oplægsholder:
Pierre Mirlesse
Chef for enterprise mobility
Hewlett Packard

Pierre Mirlesse har arbejdet hos HP i 21 år overalt på kloden og haft mange chefstillinger, heriblandt: Global VP for HP's salg til små og mellemstore virksomheder, VP i Asien-Stillehavsområdet for managed print services, VP i Mellemøsten og Afrika samt distributionschef i Østeuropa. Han bor i Geneve.


10:25
Kaffepause og netværk

10:45
Sådan påvirker mobil teknologi din IT-strategi
Program billede
Hør hvordan vores kunder har gjort smartphones og iPads til en integreret del af virksomhedens IT-services. Vi giver eksempler på, hvordan du kan anvende din eksisterende IT-infrastruktur til at skabe en mobil arbejdsplatform. Vi vil bl.a. diskutere konfiguration af single sign-on løsninger, sikker adgang til intranet, app portfolio management, risikovurdering ved mobil e-mail adgang samt styrker- og svagheder ved mobile platforme.
Søren Linde
Oplægsholder:
Søren Linde
Senior Mobility Consultant
Conscia

Søren Linde er konsulent og leder end-user computing-afdelingen i Conscia. Han har mere end 15 års erfaring med design og implementering af mobile apps og forretningssystemer, mobility-strategier og end-point management-løsninger.


11:15
Homo mobilis - hvor er vi på vej hen med mobility?
Program billede
"Mobility First" hvad betyder det, og skal vi som virksomhed tage mobility alvorligt: Google, Facebook og Apple er sprunget på vognen.

 • Kan det betale sig?  Hvad betyder det for min virksomhed, og hvordan kommer vi i gang.
 • Få indsigt i begreberne, added value, reinvent, fokus, UX, Content.
 • Få indsigt og kom i gang med mobility nu.
Per Friis
Oplægsholder:
Per Friis
grundlægger og partner
Friis Consult ApS

Per Friis har arbejdet med apps til mobile enheder siden 2009, hvor smartphone begyndte at være en del af hverdagen. Med mere en 20 apps i app store, og normalt 2-3 apps på næsten alle danskers smartphone, har Per Friis en stor erfaring med app udvikling fra design til udrulning.

Per Friis er en af landets førende forretnings- og mobility- konsulenter, IT-arkitekt, systemdesigner, projektleder, udviklingschef og har en bred baggrund både teknisk og forretningsmæssigt.

Per Friis har arbejdet med systemdesign siden 1988 og IT-arkitektur siden 1998 for danske virksomheder.


11:45
Træf de rigtige valg med mobilsoftware
Program billede
Det er på tide, at de danske virksomheder kommer i gang med at inkludere mobilsoftware i deres forretningsgange, hvis det ikke allerede er sket.

Det kan være svært at se ind i fremtiden, fordi teknologierne ændrer sig hurtigt, og det er ikke altid det mest rationelle der slår igennem.

Det betyder ikke, at man skal blive ved med at vente. Det gælder om at gøre erfaringer, men man kan ikke lægge en plan for de næste fem år.

Oplægget gennemgår de løsningsmuligheder, der findes nu her, for virksomheder for at udvikle og bruge mobilapplikationer og anden mobilsoftware - både stand alone-løsninger og løsninger der integrerer ind i virksomhedens anden IT.

Der gives eksempler på arbejdsgange der forbedres gennem brug af mobilsoftware, og fordele og ulemper ved de forskellige løsningstyper belyses konkret via cases.

Endelig gennemgås processen fra oplæg til driftsklar mobilsoftware.
Oplægsholder:
Per Schmidt Nielsen
Partner
Centic

Softwareudvikling og IT-konsulenter


12:15
Frokost og networking

13:00
Bundlinjen er det eneste, der tæller
Program billede
Vi kender ikke nogen succesfulde virksomheder, som ikke ønsker at styrke bundlinjen, vores løsninger dækker derfor ikke kun APPs men også analyse delen af projektet. Benyt den mobile teknologi til at rammer de typiske medarbejder profiler som i dag ikke dækkes af klassisk ERP og CRM projekter.

Mobile Agile Udvikling
LittleBeacon leverer mobile løsninger, der optimerer din virksomhed og giver konkrete besparelser - på din bundlinje. Vores løsninger bygger på NEXTGENERATION APPS, hvis formålet er at vi bygge videre på allerede kendt funktionalitet og teknologi. På denne måde reducere vi risiko faktor ved adhoc udviklings projekter, og byggere videre på allerede kendte ERP og CRM produkter.
Oplægsholder:
Søren Ellegaard
Mobile Evangelist
LITTLE BEACON Danmark

13:30
Hvordan får du succes med din app: Fra den oprindelige idé til udviklingen og lanceringen/markedsføringen
Der findes ikke nogen magisk løsning, men alligevel kan det betale sig at tænke sig godt om, før man kaster sig ud i at udvikle mobile apps, der skal være kommercielt bæredygtige.

Hør om den model, man arbejder med hos app-virksomheden SHAPE A/S
Christian Risom
Oplægsholder:
Christian Risom
CEO
SHAPE A/S

14:00
Kaffepause og netværk

14:15
Søgning efter indhold på det mobile internet
Hver dag udføres der milliarder af "Google"-forespørgsler, hvor brugere indtaster søgeord og får web-indhold tilbage. Nogle studier viser, at omkring halvdelen af forespørgslerne fra mobile brugere har såkaldt lokale hensigter. Det betyder, at brugerne søger efter indhold, som vedrører interessepunkter, der er geografisk tæt på dem. Dette scenarie resulterer i en række nye muligheder og udfordringer.

Hvordan kan man anvende bruger-genereret indhold, herunder historiske navigationsforespørgsler og GPS-data fra mobile brugere, til at rangere interessepunkter bedre end det er mulig i dag?

Hvordan kan man bedst understøtte mobile brugeres behov med forskellige former for svar på forespørgsler med lokale hensigter?
Christian S. Jensen
Oplægsholder:
Christian S. Jensen
leder
Center for Data-Intensive Systems, Daisy, ved AAU

Obel Professor Christian S. Jensen har forsket i håndtering af big data, især data med referencer til tid og sted, i mere end 25 år. Han har fået flere priser for resultaterne af denne forskning. Han har for nylig tilbragt et år i Googles hovedkvarter i Mountain View, Californien.


15:00
Microsofts mobile rejse

Microsofts første bud på en tablet-pc kom allerede i 2001, og det har krævet både hårdt arbejde og bitre erkendelser undervejs for at nå frem til i dag, hvor selskabet netop har lanceret den meget roste Surface Pro 3.
Microsofts danske teknologidirektør, Ole Kjeldsen, stiller op til et interview om erfaringerne med at udvikle mobile hardware- og softwareløsninger. Hør om Microsofts mobile strategi - og om hvor vi bevæger os hen med mobility.
Der vil være rig mulighed for, at du også selv kan stille spørgsmål til Microsofts teknologidirektør.

Ole Kjeldsen
Keynote:
Ole Kjeldsen
Teknologi- og sikkerhedsdirektør
Microsoft

Igennem mere end 20 år har Ole Kjeldsen i Microsoft Danmark haft ansvaret for en række forskellige forretnings- og løsningsområder, herunder udvikling, sikkerhed, start-ups, kunstig intelligens, influencing, compliance, governance og generel ledelse.

Som teknologidirektør er det bl.a. Oles ansvar at kommunikere og sikre match mellem Microsofts platform og generelle samfundsmæssige interesser, som f.eks. Bæredygtighed. Målet er at bidrage til at maksimere udnyttelse af de teknologiske trends i markedet, Microsofts teknologiske platform og de mange specifikke løsninger, som Microsofts økosystem af partnere bygger på platformen. Som sikkerhedsdirektør er det bl.a. Oles ansvar at sikre kendskabet til og forståelsen af den rolle, Microsoft spiller ift. at sikre af den globale, digitale infrastruktur, herunder hvordan selve platformen og de værktøjer og tjenester, som bliver bygget ovenpå den, kan være en del af løsningen på de stigende sikkerhedsudfordringer, vi oplever i verden – både som nationer, organisationer og slutbrugere.


15:45
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Guldpartner
Det får du ud af det
 • Indsigt i hvilke platforme og devices skal du satse på
 • Viden om hvordan udviklerne kan udnytte de nye teknologier
 • Hvordan din it-infrastruktur understøtter mobil innovation
 • Hvor er giganter som Microsoft, Google og Apple på vej hen på den mobile rejse
Praktiske Oplysninger
Dato:
03/6 2014
Tid:
09:00 til 15:45
Sted:
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 1
2450 København SV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language