Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365 Digitalt event

Dato:
25/9 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Procesoptimering og automatisering er nøglen til at skabe mere værdi med ERP-systemet, og Microsoft Dynamics 365 og Microsoft Power Platform byder på stærke værktøjer til at høste nye gevinster i alle størrelser.

På dette webinar stiller eksperter fra CGI skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

Mød talerne

Søren Nielsen

Søren Nielsen

Dynamics365 FO- arkitekt

CGI

Jan Larsen

Jan Larsen

Lead Solution Architect

CGI

Niels Erik Petersen

Niels Erik Petersen

Senior Dynamics 365 FO-arkitekt

CGI

Se program

Program:


09:00 - 09:10
Velkommen og introduktion til webinaret

09:10 - 09:30
Power Automate – et stærkt, men overset, værktøj til bl.a. RPA
Microsoft investerer voldsomt i Power Automate, som hjælper virksomheder med at automatisere og strukturere arbejdet med data og processer.

En af de helt store styrker ved platformen er "citizen development" som giver brugerne mulighed for selv at automatisere deres hverdag.

Bliv klogere på Power Automate's store potentiale.
Oplægsholder:
Søren Nielsen
Dynamics365 FO- arkitekt
CGI

09:30 - 10:00
Husk forandringsledelsen når du effektiviserer
Forandringsledelse - eller change management - er helt afgørende for at omsætte strategiske beslutninger til realiserede gevinster. Faktisk fejler helt op til syv ud af ti forandringsprojekter på grund af utilstrækkelig change management.

Lær hvordan du får succes med nye initiativer med en disciplineret tilgang med fokus på analyse, inklusion, planlægning, målsætning, systematiseret gevinstrealisering og forankring.
Oplægsholder:
Jan Larsen
Lead Solution Architect
CGI

10:00 - 10:20
Få endnu mere ud af Dynamics 365 med løbende optimering og forretningsudvikling
Vil du gerne have mere ud af din virksomheds nuværende systemer uden at det koster spidsen af en jetjager? Sidder du med fornemmelsen af, at der måske kan være noget at hente i skyen? Så er du ikke alene. Heldigvis kan det ofte betale sig at kigge nærmere på virksomheds nuværende situation og få overblik over mulige indsatser og gevinster.

Hør hvordan CGI kan hjælpe din virksomhed med løbende optimering af systemer og udvikling af forretningen, så I får mest muligt af det, I allerede har.
Oplægsholder:
Niels Erik Petersen
Senior Dynamics 365 FO-arkitekt
CGI

10:20 - 10:30
Afrunding og spørgsmål
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik: Forskellige veje til automatisering og hvordan du kan håndtere den "bløde," organisatoriske side af ændrede processer
  • Indblik: Sådan kan du bruge Power Automate til at automatisere processer på tværs af systemer og udfordre eksisterende processer.