Styrk din virksomheds sikkerhed med avanceret Cybersikkerhed

Dato:
12/6 2025
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

I dagens dynamiske cybersikkerhedslandskab er det afgørende for dig som CISO at beskytte din organisation mod stadig mere avancerede trusler. Heldigvis er redskaberne til dette også blevet mere avancerede og automatiserede, men at navigere i komplekse IT-miljøer og opretholde høje sikkerhedsstandarder, stiller også krav til andre ting som compliance samt formidling og balancering af sikkerhedsbehov med resten af organisationens mål.

Denne dag stiller vi skarpt på, hvordan du som CISO eller sikkerhedsansvarlig, kan leve op til alle krav om sikkerhed og risikostyring, gennem dialog og erfaringsudveksling. På dagen har vi nemlig sørget for, at der er et stort fokus på, at I har mulighed for at dele jeres viden og erfaringer med hinanden.

Gennem både korte oplæg og diskussioner rundt om bordene vil vi blandt andet sætte fokus på, hvordan man skaber en sikker organisation med de midler, man nu engang har til rådighed. Der er nemlig en række udfordringer de fleste sidder med lige nu, som for eksempel mangel på arbejdskraft, dalende budgetter og hvordan man får alle ansatte i virksomheden til at tænke sikkerhed ind i deres rutiner.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Indsigt i de udfordringer der udspiller sig lige nu på slagmarken som CISO og sikkerhedsansvarlig samt gode råd fra eksperter til, hvordan i løser dem.
  • Masser af tid til netværk og erfaringsudveksling rundt om bordene med ligesindede sikkerhedsprofessionelle med samme udfordringer som dig.
  • Inspiration til, hvordan andre sikkerhedsteams arbejder og griber den konstante stigende og foranderlige trussel an.