BI Excellence Day 2025

Dato:
30/4 2025
Sted:
Charlottehaven
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Dit skridt mod fremtidens indsigt og strategi

Omstillingsparathed, eller agilitet, er ikke kun et buzzword, men noget alle virksomheder er nødt til at forholde sig til og forsøge at efterleve. Men man lukker jo ikke bare øjnene og tager en vilkårlig beslutning, når noget skal omstilles, om det er teknologisk eller operationelt i virksomheden. Man baserer beslutningen på data og sørger for, den understøtter virksomhedens strategi.

På denne konference ser vi nærmere på de nyeste trends og tendenser inden for Business Intelligence (BI). Disse afspejler de hurtigt skiftende teknologiske landskaber og virksomheders stigende behov for data-drevet beslutningstagning.

Vi ser nærmere på kunstig intelligens og machine learning i BI-værktøjer og hvordan dette muliggør avancerede forudsigelser og automatisering af dataanalyse. Dette hjælper virksomheder med at opdage mønstre, der ellers ville være skjulte, og træffe mere præcise beslutninger.

Samtidig ser vi på, hvordan der er flere og flere muligheder til rådighed for brugere uden dyb teknisk viden at oprette deres egne rapporter og analyser. Det reducerer afhængigheden af IT-afdelinger og fremmer hurtigere og mere fleksible beslutningsprocesser.

Gennem konkrete cases får du inspiration til, hvordan din virksomhed kan optimere brugen af jeres data til at understøtte jeres fremtidige strategi. Samtidig får du rig mulighed for at netværke med andre BI-ligesindede og eksperter der står klar med indsigt i de nyeste tendenser, og hvordan du kan sætte dem i spil i din virksomhed.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Indsigt i de nyeste trends indenfor Business Intelligence som Kunstig Intelligens og Machine Learning som integration i BI-værktøjer
  • Viden om hvordan du får mest mulig ud af din data, uden at gå på kompromis med compliance
  • Inspiration fra konkrete cases der præsenterer, hvordan andre virksomheder arbejder med BI for at understøtte deres strategi
Praktiske Oplysninger
Dato:
30/4 2025
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
Charlottehaven
Hjørringgade 12 C
2100 København Ø
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language