Optimér produktionen uden egen it-afdeling Digitalt event

Dato:
21/5 2025
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Det kan være en udfordring at optimere driften af produktionen, øge samspillet mellem OT og IT samt indføre f.eks. AI- eller ML-støttede processer uden at have en stor og kostbar it-afdeling i ryggen.

Eller er det nødvendigvis stadig sådan?

Vi sætter fokus på mulighederne for at implementere, optimere og drifte teknologisk avancerede løsninger, der virkelig gør en forskel – men med udgangspunkt i et tæt samspil med teknologiske partnere.

Vi ser blandt andet på, hvordan din virksomhed kan drage fordel af outsourcing for at opnå en mere fleksibel og omkostningseffektiv it-løsning.

Du vil høre mere om, hvordan du vælger de rigtige partnere, prioriterer ydelser og behov samt implementerer og løbende udvikler moderne, datadrevne processer. Dette er derfor din mulighed for at få indsigt i, hvordan du kan styre både OT og IT uden at have en tung, intern it-afdeling.

Vi vil også dykke ned i fordelene ved hostet it, som kan tilbyde en komplet løsning, der rummer alle virksomhedens funktioner.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan du kan styre både OT og IT uden at have en tung, intern it-afdeling.
  • Indsigt i, hvordan prioriterer du ydelser og behov i en moderne produktionsvirksomhed
  • Inspiration til, hvordan du vælger de rigtige partnere, prioriterer ydelser
  • Indblik i, hvordan du implementerer du datadrevne processer i forretning og produktion med henblik på at styrke konkurrenceevne og vækst
Praktiske Oplysninger
Dato:
21/5 2025
Tid:
09:00 til 11:40
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language