Rightsizing og licenser: Maksimer værdien og effektiviteten i din it-drift Digitalt event

Dato:
29/4 2025
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Vi fokuserer på at maksimere værdi og effektivitet i it-driften – og klæde dig på til at gøre din afdeling til uundværlig partner for forretningen uden at skulle bede om flere penge.

Mød eksperter og branchekolleger til en dag fuld af indsigter, hvor du lærer at skabe mere med mindre gennem intelligent skalering og optimeret ressourceforvaltning.

De engagerede og vidende oplægsholdere vil adressere nøglestrategier for effektiv håndtering af it-ressourcer, herunder avanceret licence management og optimering af cloud-licenser.

Opdag, hvordan du kan skære ned på unødvendige udgifter, mens du stadig opretholder og forbedrer din organisations konkurrenceevne gennem smart planlægning og rightsizing.

Få blandt inspiration til og mere viden om:

  • Effektiv skalering og omkostningsreduktion: Lær hvordan du kan frigøre ressourcer i it-driften gennem intelligent omkostningsstyring og optimering af dine eksisterende ressourcer.
  • Strategisk licence management: Få viden om værktøjer, der gør det mere overskueligt at håndtere og forhandle dine licensaftaler struktureret og effektivt med henblik på at minimere prisstigninger og sikre, at du kun betaler efter behov.
  • Optimering af cloud-licenser: Bliv klogere på, hvordan du kan arbejde smartere med cloud-licenser, inklusive strategier for at maksimere deres værdi og minimere spild gennem FinOps og rightsizing.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over nøglestrategier for effektiv håndtering af it-ressourcer.
  • Indsigt i, hvor du lærer at skabe mere med mindre gennem intelligent skalering og optimeret ressourceforvaltning.
  • Inspiration til, hvordan du kan frigøre ressourcer i it-driften gennem intelligent omkostningsstyring og optimering af dine eksisterende ressourcer.
  • Indblik i værktøjer, der gør det mere overskueligt at håndtere og forhandle dine licensaftaler struktureret og effektivt
Praktiske Oplysninger
Dato:
29/4 2025
Tid:
09:00 til 11:40
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language