ESG og bæredygtighed: Boost din compliance, rapportering og governance Digitalt event

Dato:
20/3 2025
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Det nye EU-direktiv Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) sætter som bekendt helt nye standarder for, hvordan virksomheder skal arbejde med bæredygtighedsdata og -rapportering – og stiller nye og skrappe krav, som IT får en meget stor rolle i at hjælpe forretningen med at leve op til.

På denne dag vil vi derfor dække de udvidede og mere detaljerede rapporteringskrav i CSRD, der er baseret på det såkaldte princip om dobbelt væsentlighed. Det kræver bl.a., at virksomheder vurderer og rapporterer om væsentlige påvirkninger, risici og muligheder i relation til bæredygtighed.

Fremover vil der også blive stillet konkrete og skærpede krav til leverandører til det offentlige.

Du får også værdifuld viden om, hvordan koncerner i stigende grad kræver, at du som leverandør eller partner både har en klar bæredygtighedsstrategi – og er i stand til at dokumentere, at du lever op til den.

Endelig vil vi dykke ned i, hvordan du forbereder din organisation og jeres teknologiske infrastruktur til effektivt at rapportere på jeres bæredygtighedsindsats. Her får du også et overblik over mulighederne for intelligent at automatisere indsamling, analyse og rapportering af bæredygtighedsdata i en form, der accepteres af myndigheder, kunder og partnere.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, automatisering af bæredygtighedsdata - lær at bruge teknologi til at forenkle og forbedre din rapportering.
  • Indsigt CSRD-direktivet – forstå de nye rapporteringskrav og hvordan de påvirker din virksomhed.
  • Inspiration gennem erfaringer fra andre virksomheder, der allerede arbejder med disse krav.
  • Indblik i, hvordan du og din virksomhed kan navigere i det nye Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).
Praktiske Oplysninger
Dato:
20/3 2025
Tid:
09:00 til 11:40
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language