Intelligent hyper automatisering - sæt skub i effektivitet og innovation

Dato:
27/2 2025
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Hyper automatisering er en potentielt banebrydende tilgang til, hvordan du kan transformere din forretning og drift.

Derfor sætter vi på denne dag fokus på, hvordan du effektivt og lavpraktisk integrerer RPA (Robotic Process Automation) og AI i dine forretningsprocesser med henblik på at reducere omkostninger og optimere effektivitet og produktivitet.

Forstå hyper automatiseringens potentiale og hvordan det kan transformere dine forretningskritiske processer og dermed give din virksomhed en afgørende fordel i markedet. Du får også indsigt i de seneste fremskridt inden for RPA og AI, og hør om integration af disse teknologier i eksisterende forretningssystemer for at øge automatiseringsgraden.

Gennem ekspert indlæg og cases får du inspiration til, hvordan du kommer i gang med hyper automatisering – og hvordan du tager de næste skridt eller optimerer dit aktuelle setup.

Du får også inspiration til, hvordan du håndterer governance delen for avancerede automatiseringsteknologier og kommer til at høre andre danske virksomheder fortælle om deres erfaringer med implementering af automatisering på højt niveau.

Dagen byder også på erfaringsdeling og netværk, hvilket giver en god anledning til at lære af andre virksomheders erfaringer og udbygge dit professionelle netværk.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik potentialet med hyper automatisering
  • Indsigt de seneste fremskridt inden for RPA og AI og hør, hvordan du integrerer teknologierne i eksisterende forretningssystemer
  • Inspiration til, hvordan du kommer i gang med hyper automatisering
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre passionerede it-professionelle