AI & Cloud Governance: Optimér din udvikling, drift og omkostningsniveau

Dato:
30/1 2025
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mange virksomheder oplever fordele ved at flytte deres processer online, men er mere cloud altid den optimale løsning eller er de fleste virksomheder bedre tjent med at tænke mere hybridt?

Denne dag vil derfor handle om, hvordan du kan målrette og optimere din virksomheds brug af cloud og AI – og samtidig holde omkostningerne nede.

Vi ser nærmere på, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi diskuterer også, hvordan du kan imødekomme behovet for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

Optimering af cloudforbrug handler om at få indsigt i, hvordan udvalgte virksomheder og organisationer effektivt styrer deres AI og cloud-omkostninger. Du kan lære at reducere omkostningerne ved at finde den rette balance mellem standard- og egenudviklede systemer.

Ved at udforske mulighederne ved hybrid cloud kan du kombinere anvendelsen af cloud-løsninger eller måske endda insourcing for at finde den optimale løsning for din virksomhed. Det er også vigtigt at forstå post-RPA governance for at kunne navigere i det komplekse landskab af cloud- og AI-tjenester, samtidig med at du sikrer compliance og opretholder kontrol over dine data.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan du kan optimere din virksomheds brug af cloud og AI – og samtidig holde omkostningerne nede.
  • Indsigt i, hvordan udvalgte koncerner effektivt styrer deres AI og cloud-omkostninger.
  • Inspiration, hvordan du kan kombinere anvendelse af cloud
  • Indblik, hvordan du kan navigere i det komplekse landskab af cloud- og AI-tjenester
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre passionerede it-professionelle