Hybrid Workspace: Optimer dine hybride arbejdspladser Digitalt event

Dato:
06/2 2025
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Denne dag er specielt designet til interne it-teams, der har til opgave at levere fremtidens effektive hybridarbejdspladser. Du får adgang værdifulde indsigter og konkrete metoder, der gør det lettere at opnå jeres mål, samtidig med at I opretholder en effektiv it-drift og balancerer ledelsens og medarbejdernes behov.

Vær med, når vi dykker ned i kunsten at skabe optimale hybride arbejdspladser, der forener mobilitet, compliance og omkostningsreduktioner med høj effektivitet. Du få lejlighed til at drage fordel af værdifulde indsigter og bud på konkrete indsatser og metoder, der gør det lettere at nå i mål – med skyldigt hensyn til både effektiv IT-drift og balancen mellem ønsket fra ledelse og medarbejdere.

For 80% af Europas erhvervsledere kæmper stadig med at finde balancen mellem hybride arbejdspladser og traditionelle kontormiljøer. Hvordan håndterer vi de teknologiske og kulturelle udfordringer dette indebærer? Hvordan implementerer vi fleksible arbejdsmodeller, der både opfylder medarbejdernes forventninger og sikrer høj produktivitet og samarbejde? Hvordan understøtter vi disse modeller med effektive ii-værktøjer og en robust infrastruktur?

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at transformere jeres arbejdsplads og fremtidssikre jeres organisation. Tilmeld dig i dag og vær med til at forme fremtidens arbejdsplads!

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Praktisk viden om implementering af fleksible arbejdsmodeller.
  • Indsigt i effektive it-værktøjer og infrastrukturløsninger.
  • Inspiration til at forbedre produktiviteten og tiltrække samt fastholde medarbejdere.
Praktiske Oplysninger
Dato:
06/2 2025
Tid:
09:00 til 11:40
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language
Relaterede events