Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Dato:
16/1 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Orange Cyberdefense og Palo Alto Networks er glade for at invitere dig til vores kommende formiddagsseminar om Secure Access Service Edge (SASE). Seminaret er designet til at udforske, hvorfor en virksomheds SASE-strategi ikke blot bør være en teknisk implementering, men snarere en integreret del af den overordnede forretningsstrategi og Governance, Risk og Compliance (GRC) strategien.

Vi sætter fokus på nogle af de komplekse udfordringer, mange virksomheder og organisationer står med i dag, når det handler om at beskytte deres netværk i en verden, hvor hjemmearbejde og det at arbejde fra flere forskellige lokationer, er blevet normen.

I den hybride virkelighed er det afgørende at tænke ud over de traditionelle firewall-løsninger og VPN-forbindelser, man hidtil har anvendt til netværks- og datasikkerhed, for de gamle løsninger kan ikke længere opfylde de skiftende sikkerhedskrav. Der skal noget andet til - og der skal tænkes i nye baner, hvis man ønsker optimal beskyttelse af virksomhedens netværk, systemer og applikationer, sådan som trusselsbilledet se ud i dag.

Og det er her, cloudbaserede SASE-løsninger kommer ind i billedet. For uanset hvor medarbejderne befinder sig og hvilke enheder de benytter til at logge på organisationens netværk, er det muligt at beskytte virksomhedens digitale aktiver på en mere fleksibel og effektiv måde, fordi en SASE-løsning, kombinerer netværk og sikkerhed i skyen.

På seminaret gør vi dig klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

Tilmeld dig nu og vær med til at udforske, hvordan en stærk SASE-strategi kan transformere ikke kun din teknologiske infrastruktur, men også din virksomheds overordnede evne til at navigere i komplekse GRC-landskaber.

Vi ser frem til at dele vores indsigt og viden med dig – og diskutere, hvordan SASE kan være nøglen til at styrke jeres fremtidige succes.

Mød talerne

Sanne Aagaard

Sanne Aagaard

Marketing Manager

Orange Cyberdefense

Christian Juhl

Christian Juhl

Sales Director

Orange Cyberdefense

Joe Bombagi

Joe Bombagi

SASE Systems Engineering Director for EMEA & LATAM

Palo Alto Networks

Bo Drejer

Bo Drejer

GRC Manager

Orange Cyberdefense

Michael Appel

Michael Appel

Business Development Manager

Orange Cyberdefense

Se program

Program:


09:00 - 09:30
Ankomst, registrering og networking

09:30 - 09:40
Velkomst og introduktion af dagens agenda og talere
Moderator:
Sanne Aagaard
Marketing Manager
Orange Cyberdefense

09:40 - 10:00
Introduktion af Orange Cyberdefense og Palo Alto Networks
Oplægsholder:
Christian Juhl
Sales Director
Orange Cyberdefense

10:00 - 10:45
Betydningen af ​​AI i SASE - kraften i intelligent cloud-baseret sikkerhed
Joe Bombagi vil i dette indlæg afkode AI's rolle i SASE og dykke ned i det symbiotiske forhold mellem Kunstig Intelligens (AI) og Secure Access Service Edge (SASE).

I takt med, at det digitale landskab fortsætter med at udvikle sig, bliver det nemlig afgørende for moderne virksomheder at forstå den rolle, som kunstig intelligens spiller for SASE i fremtiden.

Derfor sætter Joe Bombagi fokus på:
  • Teknologisk konvergens: Udforsk, hvordan AI problemfrit integreres i SASE-rammen og skaber en dynamisk synergi, der forbedrer sikkerhed, ydeevne og skalerbarhed.

  • Forudsigelig sikkerhedsintelligens: Afdæk kraften af AI-drevet analyse, som forudser, identificerer og afværger potentielle trusler inden for SASE-arkitekturen.

  • Optimering af brugeroplevelsen: Lær, hvordan AI optimerer brugeroplevelser ved dynamisk at tilpasse sig netværksforhold, så der opretholdes en problemfri og sikker forbindelse uanset brugerens placering.

  • Automatiseret trusselsrespons: Opdag, hvordan AI forstærker SASE ved at automatisere trusselregistrering og respons, hvilket reducerer responstider og styrker den samlede cybersikkerhedsposition.

  • Skalerbarhed og effektivitet: Få indblik i, hvordan AI bidrager til skalerbarheden og effektiviteten af SASE-implementeringer, hvilket giver organisationer mulighed for at tilpasse sig og vokse i lyset af udviklende cybertrusler.

Indlægget afholdes på engelsk
Oplægsholder:
Joe Bombagi
SASE Systems Engineering Director for EMEA & LATAM
Palo Alto Networks

10:45 - 11:00
Kaffepause

11:00 - 11:40
Optimering af Governance, Risk & Compliance gennem en robust SASE-strategi
I dette indlæg gør Bo Bo Drejer, GRC Manager, Orange Cyberdefense,dig klogere på, hvordan implementeringen af en SASE-strategi gør det muligt at styrke automatiseret central overvågning og detektering af hændelser samt, hvordan den tilhørende proces for central GRC-rapportering og dokumentation styrker dit ”nær realtids” beslutningsgrundlag og øger organisationens robusthed. Udgangspunktet er en moderne centraliseret SASE arkitektur, som muliggør etablering af mere moderne, fleksible, effektive og bedre sammenhængende tekniske processer og kontroller. Hør mere om perspektiverne i dette, med konkrete eksempler på, hvor GRC-forbedringer og effektiviseringer kunne ligge.
Oplægsholder:
Bo Drejer
GRC Manager
Orange Cyberdefense

11:40 - 12:15
Paneldebat: Transition fra klassisk netværkssikkerhed mod SASE?
Med udgangspunkt i en aktuel case fortæller Michael Appel, Business Development Manager, Orange Cyberdefense og Christian Juhl, Sales Director, Orange Cyberdefense om nogle af de typiske observationer og generelle tendenser inden for netværkssikkerhed lige nu. De dykker specifikt ned i, hvorfor virksomheder og offentlige organisationer går i retning af SASE, hvilke udfordringer og forhindringer de møder på rejsen – og kommer med konkrete eksempler på, hvordan man overvinder dem.
Oplægsholder:
Michael Appel
Business Development Manager
Orange Cyberdefense
Oplægsholder:
Christian Juhl
Sales Director
Orange Cyberdefense

12:15 - 12:25
Q&A

12:30 - 13:30
Frokost & networking
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i nogle af de komplekse udfordringer, mange virksomheder og organisationer står med i dag, når det handler om at beskytte deres netværk.
  • Overblik over, hvordan du kan opnå optimal beskyttelse af virksomhedens netværk, systemer og applikationer, sådan som trusselsbilledet se ud i dag.
  • Inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det.
  • Indsigt i de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre it-sikkerheds professionelle.
Praktiske Oplysninger
Dato:
16/1 2024
Tid:
09:00 til 13:30
Sted:
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language