Digital vækst 2024

Dato:
19/3 2024
Sted:
København S
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Fremtidens vindervirksomheder er kendetegnet ved, at de udnytter digitale muligheder for at skabe vækst. Dette gælder både den lille start-up, der er født med en digital forretningsmodel, men i lige så høj grad også den klassiske virksomhed, der bliver nødt til at transformere sig. Spørgsmålet er bare, hvordan de traditionelle virksomheder tilegner sig en ægte digital identitet - og hvilke teknologier skal man prioritere?

På denne dag har du en unik mulighed for at blive inspireret til, hvordan du og din organisation i fremtiden kan navigere i krydsfeltet af brugere, kunder og partnere. Få viden og eksempler på, hvordan jeres digitale løsninger kan bidrage til fornyet vækst i organisationen.

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

Målet med Digital Vækst 2024 er derfor, at eksperter og deltagere lærer af hinanden og vidensdeler maksimalt. For kun ved at indvie hinanden i succeser og fejlbeslutninger kan vi løfte os lige præcist dér, hvor vi kan være med til at drive den digitale vækst.

Se program
Praktiske Oplysninger
Dato:
19/3 2024
Tid:
08:30 til 16:05
Sted:
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København S
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language