Business continuity i praksis: Before the bang Digitalt event

Dato:
28/5 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Det er vitalt for enhver virksomhed uanset størrelse at identificerer og analysere hvilke angrebsflader, som ens organisation står overfor. Derefter skal der udarbejdes en sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikringen og økonomi. Kort sagt, hvordan kan man sikre sig bedst muligt, uden at det går udover produktiviteten, medarbejdertilfredshed og økonomien.

En anden faktor er behovet for business continuity i din organisation. Hvor hurtigt og hvordan skal du kunne genskabe data og komme i luften med kritiske forretningsservices, hvis uheldet alligevel rammer?

På denne dag dykker vi derfor helt ned i maskinrummet og ser på, hvordan dette arbejde kan tilpasses den enkelte virksomhed i praksis.
Vi går derfor i dybden med, hvilke teknologier der bedst beskytter dine informationer og gør det muligt at komme hurtigt i drift igen. Dette vil give dig grundlag for at vurdere, hvordan du bedst balancerer mellem funktioner in house og hvilke services, du med fordel kan tilkøbe udefra.

For selv den bedste it-sikkerhedsinfrastruktur kan aldrig gardere dig 100% mod et målrettet og professionelt cyberangreb eller mod at din virksomhed bliver collateral damage som resultat af et angreb med en af dine leverandører.

Gennem konkrete cases får du inspiration til, hvilke centrale elementer, der bør være del af netop din beredskabsplan. Hvilke tekniske foranstaltninger, du bør have på plads og på, hvordan du forbereder og træner din organisation, så I – på egen hånd eller i samspil med nøglepartnere – bliver i stand til at arbejde effektivt med incident response.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvilke centrale elementer, der bør være del af netop din beredskabsplan for at kunne sikre Business Continurity
  • Indsigt i, hvilke teknologier der bedst beskytter dine informationer og gøre det muligt at komme hurtigt i drift igen
  • Inspiration til, hvordan du sikre dig bedst muligt, uden at det går udover produktiviteten, medarbejdertilfredshed og økonomien.
  • Indblik i, hvordan du forbereder og træner din organisation, så I – på egen hånd eller i samspil med nøglepartnere – bliver i stand til at sikre Business Continurity
  • Indspark til, hvordan I kan designe og implementere en velfungerende beredskabsplan med fokus på både tekniske og organisatoriske modforholdselementer, der begrænser skaden