AI set fra enterprise-siden: Potentiale, risiko og compliance Digitalt event

Dato:
29/10 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

AI er her, der og alle vegne - Uanset om du har fokus på at optimere forretningsprocesser i salg, marketing, finans, produktion, lager og logistik, ønsker at minimere manuelt arbejde og koble AI på alt fra kvalitetssikring til kundesupport – eller en kombination af det hele.

Kom med, når vi høster vi erfaringer med de løsninger, som nogle af verdens toneangivende leverandører som f.eks. IBM, Microsoft, SAP og Salesforce allerede har sendt på markedet. Du får desuden indsigt i, hvordan AI potentielt kan forandre og optimere din virksomhed samt jeres processer på et helt grundlæggende niveau.

På dagen kan du få indblik i, hvilke udfordringer du er nødt at håndtere i takt med, at AI-modellernes output, vurderinger og beslutninger bliver en central brik for din forretning og jeres drift – herunder, hvordan du i praksis kvalitetssikrer AI-støttede processer og minimerer risikoen for afdrift, der kan resultere i utilsigtede og potentielt kostbare fejl og anbefalinger. Desuden kan du også få bud på, hvordan du forbereder din anvendelse af løsninger understøttet af kunstig intelligens, så du optimerer compliance med EU’s AI Act.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over de mest oplagte optimeringsgevinster ved anvendelsen af AI.
  • Indblik i, hvordan du bedst forbereder dig på at anvende kunstig intelligens i fuld compliance med EU’s AI Act.
  • Indsigt i konkrete erfaringer med AI-understøttede enterprise-løsninger.