Den forbundne og intelligente virksomhed Digitalt event

Dato:
21/3 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den digitale rejse stopper ofte brat op på fabriksgulvet, hvor f.eks. produktionsmateriel, alarmer, overvågning og centrale elementer til forsyning af energi, vand og råstoffer styres af separate og ofte forældede elektroniske systemer – såkaldt Operational Intelligence eller blot OT.

Samtidig er en del processer slet ikke underlagt digitaliseret styring, hvilket gør det svært at optimere – og slet ikke automatisere – dataindsamling og -analyse.

På denne dag fordyber vi os derfor i den forbundne og intelligente virksomhed og kigger nærmere på, hvordan du kan digitalisere og forbinde den samlede virksomhed - hele vejen fra produktion og logistik til ERP, CRM og f.eks. webshop, ved at inddrage elementer som IoT samt fleksibel og intelligent netværksinfrastruktur.

Det giver overblik og gør det muligt at få indsigt i den samlede værdikæde samt optimere samspillet mellem produktion, logistik, lager og salg. Men også for at procesoptimere helt ned på samlebåndsniveau, nedbringe fejlrater og arbejde målrettet med kvalitetsstyring samt minimering af spild.

Samtidig får du strukturerede data på hånden, som gør det muligt at arbejde målrettet og tværgående med bæredygtighed – med omfattende muligheder for at analysere, optimere og dokumentere indsatsen.

En række ekspert indlæg vil illustrere de aktuelle muligheder og potentialet i den nære fremtid. Derudover vil du igennem aktuelle cases, som deler deres erfaringer få indsigt i, hvordan de tackler udfordringen med at transformere forretningen med intelligent automatisering og optimering.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over de aktuelle muligheder og potentialet i den nære fremtid for den forbundne og intelligente virksomhed
  • Indsigt i, hvordan andre virksomheder tackler udfordringen med at transformere forretningen med intelligent automatisering og optimering.
  • Inspiration til, hvordan du arbejder målrettet med digitalisering og integration af samtlige processer i virksomheden
  • Indblik i, hvordan du gør ”dum” digitalisering intelligent og analysérbar
Praktiske Oplysninger
Dato:
21/3 2024
Tid:
09:00 til 12:00
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language