Program:


08:30 - 09:00
Registrering og morgenmad

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Thomas Møgelbjerg
Erhvervsjournalist
Computerworld

09:05 - 09:35
Bliv klar til at skifte gear – sådan får du succes gennem ekstraordinære samarbejder
På denne 30 minutters rejse gennem landskabet af partnerskaber mellem forhandlere, producenter og distributører får du et unikt indblik i den dynamiske verden af optimale forretningssamarbejder.

Vil du vide, hvordan den danske IT-branche ser ud fra en insider-vinkel?

Fra det første "Hej" til de afsluttende ord, fordyber Steen os i den dynamiske verden af optimale forretningssamarbejder, hvor han giver et lynkursus i dagens dynamik mellem producenter, distributører og forhandlere.

Men det er ikke bare snak. Gennem nøglestrategier og virkelige succeshistorier viser Steen, hvordan solide partnerskaber ikke bare er mulige, men afgørende for vækst og kundetilfredshed. Plus, han dykker ned i de optimeringsstrategier, der vil sætte din virksomhed flere skridt foran konkurrenterne.

Og for de nysgerrige sjæle, er der rigelig mulighed for at stille spørgsmål og engagere sig.

Så, er du klar til at opleve, hvordan du kan tage dine forhandler-producent/distributør relationer til et helt nyt niveau?
Keynote:
Steen Helmer
Founder & Management Consultant
TBK Consult Copenhagen

09:40 - 10:05
Multi-Cloud Horizon: Muligheder for it-forhandlere i et leverandør-neutralt økosystem
Fremtiden for cloud computing bevæger sig mod en multicloud tilgang, hvor virksomheder ubesværet kan navigere gennem forskellige cloud-infrastrukturer skræddersyet til deres specifikke behov.

Denne session vil udforske fordelene ved et leverandørneutral multicloud miljø, der fjerner tekniske og organisatoriske barrierer, hvilket muliggør fair konkurrence mellem cloud-udbydere.

Vi vil diskutere, hvordan vedtagelsen af en multicloud-strategi gør det muligt for IT-forhandlere at bryde traditionelle skygrænser, fremme innovation, forbedre servicekvaliteten og reducere omkostninger.

Fokus vil være på at skabe universelle standarder for at gøre cloud-infrastrukturer pålidelige, sikre og omkostningseffektive, hvilket forenkler operationelle kompleksiteter for virksomheder.

Samtalen vil også dække, hvordan it-forhandlere kan bruge multicloud-strategier til at forbedre deres tilbud, forblive i overensstemmelse med markedsudviklinger og imødekomme kundens behov, hvilket positionerer dem som ledere inden for cloud-håndtering.

Deltag og lær, hvordan din virksomhed kan udnytte disse udviklinger for at trives på it-forhandlerscenen.

Indlægget afholdes på engelsk
Oplægsholder:
Matthias Lübken
CPO
Emma
Oplægsholder:
Dmitry Panenkov
Founder
Emma

10:05 - 10:25
Pause

10:25 - 10:50
Spar tid og penge ved at øge udnyttelsen og effektiviteten af dine it-værktøjer med IT Complete-platformen.
IT Complete-platformen søger at løse leverandørtræthed, manglende udnyttelse og teknikerineffektivitet med en forenet platform for den alsidige IT-professionelle, der kan klare det hele. Ved at bruge AI og dybt integrerede værktøjer giver vi dit team tiden tilbage og mulighed for at bruge tiden, hvor det betyder noget for din virksomhed. For yderligere at støtte dette ser vi også på at gøre hele værktøjssættet 20% billigere end dine nuværende løsninger for at hjælpe med at styrke din bundlinje endnu mere.

Indlægget afholdes på engelsk
Oplægsholder:
Mathew Smith
Senior Solutions Engineer
Kaseya

10:55 - 11:20
Aldrig mere legacy: Hjælp dine kunder videre på rekordtid
Hør hvordan du på få måneder løfter dine kunder fra stift legacysystem til en moderne løsning driftet på en vilkårlig on-premise- eller cloudbaseret platform.

Du kan tilbyde en automatiseret genopbygningsløsning bygget på en modulær, AI-baseret og modeldrevet applikationsudviklingsplatform til at kontinuerlig forbedringsstruktur. Det giver dig udgangspunkt for at indgå i en fortløbende partnerrelation med din kunde med fokus på fleksibilitet og konstant udvikling.

Undervejs gennemgår Peter Skov fra Thinkwise en række eksempler og cases, der illustrerer hvordan store koncerner har konverteret legacy til moderne løsninger, der kan udvikles i takt med forretningen og minimerer risikoen for opbygningen af teknologisk gæld.
Oplægsholder:
Peter Skov
Business Development Manager
Thinkwise

11:20 - 11:40
Pause

11:40 - 12:05
Taler kommer snart

12:05 - 13:00
Frokost

13:00 - 13:30
Fremtidens digitale mega-trends - bliv klogere på, hvad det næste store bliver
Forstå og udnyt fremtidens allerstørste teknologiske trends.

Få et fornyende og inspirerende indblik i de store digitale trends og bliv klogere på, hvad det næste store bliver

Keynote:
David Guldager

13:35 - 13:50
Pause

13:50 - 14:20
Savner du et alternativ til VMware? 
Bliv klogere på, hvilke alternativer du har til VMware og få indsigt i en række migrationsstrategier, uanset om du ønsker at flytte eksisterende VMware-operationer til vSphere kørende på Nutanix Cloud Platform, eller om du vil migrere alle arbejdsbelastninger fra VMware-teknologier til tilsvarende Nutanix-teknologier.
Oplægsholder:
Thomas A. Jensen
Country Manager
Nutanix

14:25 - 14:25
Opsummering og tak for idag
Moderator:
Thomas Møgelbjerg
Erhvervsjournalist
Computerworld
Det får du ud af det
  • Mød producenter, der kan styrke dit netværk
  • Opdag nye produkter og løsninger, der kan skabe værdi for dine kunder og udvikle din forretning
  • Få indsigt fra eksperter om aktuelle markedstendenser og vækststrategier – samt konkret og umiddelbart anvendelig viden om, hvordan du kan differentiere dig i markedet
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/5 2024
Tid:
08:30 til 14:25
Sted:
Charlottehaven
Hjørringgade 12C
2100 København Ø
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language