Low code/No code med MS Power Platform Digitalt event

Dato:
01/2 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

- Byg nøglefærdige services og apps i en fart – uden behov for kode og udviklere

Microsoft investerer massivt i Power Platform og Power Apps, som er selskabets bud på en "low code/no code"-platform, der gør det muligt at bygge løsninger med minimal eller slet ingen udvikling.

Power-platformen åbner blandt andet for at visualisere og dele data med Power BI, samt for at tilpasse og digitalisere workflows med Power Apps og for at automatisere workflows mellem services med Power Automate.

Power Platform giver også superbrugere i forretningen adgang til at deltage aktivt i udviklingsarbejdet. Dels ved selv at bygge apps, dels ved hurtigere at byde ind med umiddelbart anvendelige inputs til services, der løser aktuelle udfordringer eller kan optimere processer, indblik og transparens.


Det giver en række oplagte muligheder for at prototype nye services samt udvikle og sætte forretningsforbedringer og løsninger i drift på rekordtid.

Du får oplæg om og demonstrationer af, hvordan andre danske virksomheder anvender mulighederne i praksis.

Dermed får du lettere ved at vurdere, hvilke muligheder du med fordel kan stille til rådighed for din egen organisation. Ligesom du også kommer til at høre om de erfaringer, andre har gjort sig om hvordan man bedst styrer og kvalitetskontrollerer resultaterne.

Du vil blandt andet få:

  • Viden om og eksempler på, hvordan organisationer kan bygge komplekse og særdeles værdifulde workflows og løsninger, selv om de hverken har egne udviklere eller ansatte, der kan kode
  • Overblik over mulighederne i Power Apps og om hvordan du kommer i gang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform
  • Inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Hvad virker ikke?
  • Råd om, hvordan du udformer og håndhæver governance, der gør det muligt at bevare overblikket – og som mindsker risikoen for, at fejlbehæftede løsninger når i produktion og kan have skadelig indvirkning på din forretning
  • Inspiration fra cases, der har gjort en reel forskel for virksomhed og forretning.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:35
Taler kommer snart

10:00
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:40
Taler kommer snart

11:05
Taler kommer snart

11:30
Taler kommer snart

11:55
Frokost

12:40
Taler kommer snart

13:05
Taler kommer snart

13:30
Keynote kommer snart

14:00
Tak for idag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Praktiske Oplysninger
Dato:
01/2 2024
Tid:
09:00 til 14:05
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language