EA Excellence Day

Dato:
23/4 2024
Sted:
Horsens
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Afholdes også i København d. 16. april


På Computerworlds Enterprise Architecture Excellence Day 2024 vil vi gå i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen.

Vi kommer også ind på, hvordan det udfordrer it-afdelingerne – og hvordan man i praksis opruster på it-arkitektursiden. Uanset om det foregår med hjælp fra eksterne konsulenter, gennem individuelle ansættelser eller endda med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger.

Du får også indblik i, hvordan man navigerer optimalt i en ny normalsituation, der kræver solidt strategisk overblik, indsigt i fremtidens forretningsmæssige udfordringer og muligheder - og i de enkelte systemers mulighed for integration.

Men hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

Du vil også kunne dele erfaringer om, hvordan man bevarer fleksibilitet og strategisk overblik og samtidig ruster sig bedre til at møde organisationens aktuelle og kommende forretningsmæssige udfordringer.

På dagen vil du bl.a. kunne høre om og drøfte, hvordan du:

  • Orkestrerer virksomhedens arkitektur med henblik på at sikre infrastrukturen optimalt i en hybrid/multicloud-verden
  • Får – og synliggør – værdi af arbejdet med enterprisearkitektur
  • Prioriterer og implementerer ny teknologi med skarpt blik på forretningsværdi og ROI

Vil du mere i dybden, så afholder vi også en EA workshop den 17. april i København

Se program
Det får du ud af det
  • Overblik over de udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, der fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu
  • Indsigt i, hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig
  • Inspiration gennem konkrete cases til, hvordan du kan optimere driften af dit it-landskab
  • Indblik i, hvordan man navigerer optimalt i en ny normalsituation, der kræver solidt strategisk overblik
  • Mulighed for at netværke, dele erfaringer og drøfte dine problemstillinger med ligesindede.
Praktiske Oplysninger
Dato:
23/4 2024
Tid:
08:30 til 15:40
Sted:
Hotel Jørgensen
Søndergade 17
8700 Horsens
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language