Senest 17. oktober 2024 skal EU’s nye NIS2-direktiv være implementeret som del af dansk lovgivning, og det kommer til at have meget store konsekvenser for en lang række danske organisationer og virksomheder.
Derfor sætter vi på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Herunder hvordan du forbereder din infrastruktur og organisation på de nye krav og planlægger processen optimalt, så du både sikrer compliance når den nye lovgivning træder i kraft og i årene fremover.
EU-direktivet har til formål at beskytte infrastrukturen og de tjenester og produktioner, som er vigtige for samfundet, mod nedbrud og cybertrusler. Det skal via direktivet ske på et højt, ensartet niveau af cyber- og informationssikkerhed på tværs af EU.
Derfor er det som det første vigtigt at fastslå om din virksomhed er omfattet af direktivet. For selvom du ikke selv leverer kritisk infrastruktur, så er tredjepartstjenesteudbydere, der leverer tjenester til virksomheder og organisationer, der er omfattet af direktivet, og som påvirker sikkerheden i deres digitale tjenester og infrastrukturer også som udgangspunkt omfattet af direktivet.
På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.
Endelig får du inspiration til, hvordan du fokuserer din indsats for at sikre NIS2-compliance – samtidig med, at du vælger dine indsatsområder med omhu og undgår at overimplementere.
Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.
Morten er selvstændig sikkerhedsrådgiver, og en del af Globeteam. Morten har arbejdet med cyber-, informationssikkerhed og compliance (NIS2 & databeskyttelse) i flere forskellige offentlige organisationer og på tværs af flere sektorer. Mortens arbejde har bestået i både at rådgive, undervise og drive projekter til implementering af NIS2 og databeskyttelse samt informationssikkerhed.
Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware skiftede i slutningen af 2021 navn til Dediko A/S.
Mikkel Oxfeldt er General Counsel og advokat hos Keepit. Han startede sin karriere som privatpraktiserende advokat i 1999, som rådgiver for it-serviceudbydere og teleselskaber, og er blevet individuelt nævnt i Legal 500. Han har efterfølgende arbejdet internt i forskellige roller, i alt fra mellemstore scaleups til store, børsnoterede virksomheder. Mikkel har opbygget den juridiske afdeling hos Keepit med det klare formål at yde kommercielt forsvarlig juridisk rådgivning rettidigt. Mikkel kom til Keepit i 2021 i forbindelse med A-rundefinansieringen fra One Peak Partners.
Rabia har igennem de sidste 7 år arbejdet inden for Governance, Risk og Compliance området. Igennem sin karriere har Rabia specialiseret sig inden for Information Security og GDPR & Privacy, hvor hun som tidligere konsulent og projektleder har hjulpet både private og offentlige virksomheder.
Hos RISMA har Rabia det kommercielle ansvar for de eksisterende kunder og arbejder også med at udvikle og styrke de strategiske partnerskaber.
Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.