Digitaliseret leverance i industrien: Hvorfor indgå et partnerskab i skyen?

Dato:
28/2 2023
Sted:
Aarhus
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Stadig flere industrivirksomheder indtænker cloudbaserede it-løsninger som en integreret del af deres produktleverance.

Det øger både værdien af deres løsninger samt virksomhedernes konkurrenceevne – og indebærer samtidig en lang række muligheder for at effektivisere, mindske omkostningerne og anvende eksisterende ressourcer mere hensigtsmæssigt. Et eksempel på dette kan være når en industrivirksomhed vælger at tilbyde deres kunder en digital løsning i skyen, der supplerer og øger værdien af deres kerneprodukt.

Samtidig vokser mulighederne for at digitalisere, hvilket stiller store krav til sikkerhed og evne til løbende at justerer it-løsningerne til kundernes behov.

Derfor vælger mange at indgå i et partnerskab med en it-leverandør, der kan levere en sikker, stabil og smidig underliggende infrastruktur. Særligt i forhold til behovet for moderne udviklingsplatforme, er det helt essentielt at kunne trække på rådgivning og sparring baseret et stærkt fagligt fundament og teknisk indsigt.

På dette seminar kan du lade dig inspirere af løsninger baseret på et stærkt partnerskab med IBM som cloudleverandør.

Du vil også få konkret indblik i, hvordan udvalgte partnere og virksomheder har bygget løsninger baseret på IBM Cloud edge technologies – herunder Kubernetes, CodeEngine, RedHat og sikkerhedscertificeringer såsom FIPS Level 140.

Se program

Program:


09:00
Velkomst morgenmad og præsentation af deltagere

09:30
IBM Cloud - det mest sikre og agile udviklingsmiljø i skyen

10:00
Mød en IBM Cloud build partner

11:00
Sådan bygges en løsning i partnerskab med IBM

11:15
Afslutningsvis dialog og netværk