Sådan bygger LEGO sikkerhed og Mac sammen

Dato:
16/3 2023
Sted:
Kastrup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Man kan godt kombinere valgfrihed med sikker og enkel IT-administration.

Hør mere på dette seminar med konkrete input fra LEGO, ADmire og Apple.

Mange virksomheder sætter hegn om medarbejdernes valg af arbejdsmetoder, platforme og arbejdsredskaber – primært for at forenkle administration og sikkerhedshåndtering. Men samtidig risikerer man let at skræmme potentielle, værdifulde medarbejdere væk.

På dette seminar kan du høre, hvor nemt det er at kombinere Windows og Mac i virksomheden.

LEGO er en af de virksomheder, som gør dette i praksis. Det sker blandt andet ved at give den enkelte markant større frihed i valget af it-værktøjer og platforme, end man normalt ser i koncernsammenhæng – og det virker!

Bliv inspireret af LEGOs erfaringer og få viden om, hvordan du gennem målrettet sats på det individuelle behov skaber øget produktivitet kombineret med øget sikkerhed og enklere administration.

Få også viden fra en af Danmarks førende headhuntere om, hvor stor betydning valgfrihed har for talenters valg af arbejdsplads.

Ydermere vil Apple dele deres erfaringer om, hvordan man kan få det fulde udbytte af en alsidig platformsbase. Herunder hvordan man i praksis prioriterer sikkerhed, nem administration og inkorporerer Mac i en professionel it-infrastruktur. Samtidig med, at du nemmere kan sætte onboarding, service, vedligehold og udskiftning på skinner.

Se program

Program:


08:30
Lækker morgenmad, registrering & netværk

08:55
Velkommen v. dagens moderator
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


09:00
Penge ud ad vinduet eller vejen til medarbejdernes hjerter?
Hvad betyder arbejdsforhold og individuelle vilkår, når du skal tiltrække nye kollegaer, og når du skal fastholde dem?

Henning taler med mere end 600 specialister og ledere hvert eneste år. Han har derfor et klart indtryk af, hvad topkandidater lægger vægt på, når de skifter job.

Der er arbejdsforholdforhold og individuelle vilkår, som har en positiv effekt og der er vilkår, som kun har en betydning, hvis de bliver fjernet.

Nogle vil endda være afgørende, for om en kandidat siger ja til et job.

Henning vil i sit indlæg komme ind på:
  • Hvilke vilkår du skal fokusere på, når du vil tiltrække og fastholde topkandidater.
  • Hvilke vilkår, som ingen betydning har for om din virksomhed er attraktiv – de bliver enten taget for givet eller er ligegyldige.
  • Hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil fjerne goder, forhold og individuelle vilkår og vil undgå at din medarbejdertilfredshed ryger i bund, og folk forlader dig
Henning Therkelsen
Keynote:
Henning Therkelsen
Headhunter
TimeWork A/S

Henning har de seneste 9 år været partner i TimeWork, og gennemført mere end 4.000 samtaler og 500 rekrutteringer af topkandidater i IT-branchen. TimeWork har de seneste 26 år været IT-branchens foretrukne karrierepartner i forbindelse med rekruttering og karriereudvikling. Inden TimeWork har Henning været leder i flere danske og internationale software- og teknologiselskaber.


09:30
Hvad kommer først - talent eller teknologi
Er teknologi i en virksomhed vigtigere end medarbejderne - eller omvendt? Nogle vil måske tænke, at det er et underligt spørgsmål. Men i denne introduktion vil Kenny komme omkring en udbredt praksis i danske virksomheder, hvor teknologi får lov at begrænse medarbejdernes kreativitet, produktivitet og arbejdsglæde.

Du vil også høre om, hvordan virksomheder kan frigive uudnyttet potentiale blandt medarbejdere og optimere konkurrenceevnen.
Kenny Bogø
Oplægsholder:
Kenny Bogø
Commercial Manager
Apple Danmark

10:15
Case: LEGO
I dette indslag vil Philip komme ind på, hvordan LEGO tænker teknologi ind i forhold til individets præferencer og vigtigheden af at maksimere medarbejders potentiale gennem personalisering og sublim brugeroplevelse.

Kampen om talenter og fokus på at skabe de bedste forudsætninger for at imødekomme den enkeltes ønsker og behov, har været drivkraften bag Mac@LEGO-programmet, hvor medarbejdere i dag frit kan vælge deres foretrukne platform og derved udfolde deres fulde produktivitet og kreativitet.
Philip Schambye
Keynote:
Philip Schambye
Lead Engineer, Digital Technology Infrastructure
LEGO

10:45
Pause & netværk

11:05
Live Demo - kom nemt og hurtigt i gang med intakt sikkerhed og overblik
Oplev, hvordan du nemt og hurtigt får dine medarbejdere op at køre på en Mac – samtidig med at sikkerhed og jeres overblik er intakt.

Se, hvor nemt det er at komme i gang med at give dine medarbejdere en fantastisk brugeroplevelse på deres Mac, der kan måle sig med LEGO.
Benjamin Andersen
Oplægsholder:
Benjamin Andersen
Director, IT Infrastructure & Development
ADmire

Benjamin Andersen er IT-direktør hos ADmire. Benjamin var med til at grundlægge ADmire tilbage i 2007, og har i dag ansvaret for b.la. konsulentafdelingen, der dagligt rådgiver vores kunder i stærke it-løsninger, der kan være med til at styrke deres forretning.


11:35
Få frigivet mere tid i IT-afdelingen
Under overskriften ”Fuldend din Mac-oplevelse” vil Morten Norup tage dig igennem et oplæg, hvor du kan lære mere om, hvordan I kan få frigivet mere tid i IT-afdelingen, sænke IT-driftsomkostningerne og øge medarbejdertilfredsheden.

Vores erfaring fra andre kunder viser, at der er en række ting, man skal være opmærksom på, for at opnå det fulde udbytte af sin Mac; den skal onboardes, opdateres, serviceres, repareres, udskiftes, og der skal løbende udbydes brugersupport.

Med dette oplæg, kan du lære mere om, hvordan I får det fulde udbytte af jeres Macs med et 360 graders servicekoncept, der dækker jeres enheder fra vugge til grav.
Morten Ring Norup Dühr
Oplægsholder:
Morten Ring Norup Dühr
Direktør / CSO
ADmire ApS

12:05
Afrundning, lækker frokost buffet samt netværk
Partnere
Det får du ud af det
  • Inspiration fra LEGO til, hvordan du kan bygge sikkerhed og Mac sammen.
  • Indsigt i, hvordan LEGO gennem målrettet sats på det individuelle behov skaber øget produktivitet kombineret øget sikkerhed og enklere administration.
  • Overblik i, de nyeste trends og tendenser inden for arbejdsgoder, -forhold og -værktøjer
  • Indblik i, hvordan man kan få det fulde udbytte af en alsidig platformsbase.
Praktiske Oplysninger
Dato:
16/3 2023
Tid:
08:30 til 12:30
Sted:
HUONE Copenhagen
Amager Strandvej 390
2770 Kastrup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language