People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Dato:
13/12 2023
Sted:
Valby
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den moderne HR-afdeling har de seneste år fået en helt ny generation af it-løsninger, der kobler work-life balance og medarbejderpleje med selvbetjening, automatisering og AI. Udviklingen stopper slet ikke her. Løsningerne forbedres konstant, hvilket påvirker HR-afdelingens rolle og den værdi, den kan levere til virksomheden.

Vi sætter fokus på, hvordan man styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger, hvilket kun er blevet endnu mere aktuelt i en tid, hvor hyppigt distancearbejde er blevet normen og man ikke nødvendigvis mødes ved kontorets kaffemaskinen hver dag.

Få blandt andet bud på, hvordan du gennemfører retvisende medarbejdertilfredshedsmålinger og administrerer hybrid work – og om det måske er ved at være på tide at udpege en Chief Happiness Officer, der designer og håndterer medarbejderpleje i praksis?

Du får også indsigt i seneste essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR, herunder indblik i emner som optimering af sikkerhedsgodkendelse, sporbarhed og persondatabehandling

Bliv også inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR, når vi dykker ned i emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.

People Tech 2023 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger i HR-afdelingen.

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

Se program

Program:


08:30
Registrering, kaffe og croissanter

09:00
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:05
Fra personaleafdeling til Human Experience Management: ny agenda og nye digitale løsninger
Det er tydeligt, at kravene til HR er støt stigende. Det gælder for HR, som faglig disciplin, for HR-organisationerne i virksomhederne og dermed også for de forretningsapplikationer, som skal støtte HR’s processer og opgaveløsning. Det er også oplagt, at ”one size don’t fit all”, når vi taler forretningsapplikationer og IT-arkitektur.

Bent vil i dette oplæg dykke ned i nogle af de overvejelser, som DSB har gjort sig i forbindelse med de seneste ændringer af systemunderstøttelsen af HR.
Bent Nielsen
Keynote:
Bent Nielsen
Head of SAP
DSB

Leder din SAP-rejse og styrer dine SAP-løsninger: strategier, people, processer og licenser.

Bent har arbejdet med SAP, forretningsløsninger og forretningsprocesser siden 1995 hos DSB og Ørsted som projektleder og som leder af SAP-kompetencecentre. Han er cand. scient. pol. fra Københavns Universitet.

Linkedin.com/in/bentnielsen

Simon Schmidt
Oplægsholder:
Simon Schmidt
Principal Consultant, SAP HCM
2BM, Part of SOA People

Simon Schmidt er SAP HCM-specialist hos 2BM, Part of SOA People. Simon har arbejdet med SAP HCM og SAP HCM Fiori gennem de seneste 15 år. Simon har rødder i den humanistiske tradition og er historiker fra Aarhus Universitet.


09:35
Hvordan arbejder man datadrevet med HR, i et fragmenteret IT-landskab?
På få år er antallet af digitale HR-løsninger eksploderet – og resulteret i at mange organisationer har deres HR-data fordelt ud over mange forskellige systemer (rekruttering, løn, tidsregistrering m.m.). Men hvordan arbejder man datadrevet med HR når alt ens data er fordelt ud over mange forskellige løsninger? Kenneth Havndrup vil dele hvordan man effektivt kan samle disse data for at skabe meningsfulde rapporter, indsigt og data som både HR, finans og ledere kan bruge i deres hverdag.
Kenneth Havndrup
Oplægsholder:
Kenneth Havndrup
Senior Solution Consultant
CatalystOne

Kenneth Havndrup er cand.polit. og har over 20 års erfaring med IT, HR og ledelse, hvor han skaber resultater mellem mennesker, organisationer og digitale HR-transformationer.
Han arbejder med rådgivning og salg for CatalystOne Solutions, hvor han matcher behov og løsninger, inden for proces- og systemunderstøttelse heriblandt rekruttering, masterdata, onboarding, talent og performance management, kompetenceudvikling, uddannelse og kurser, surveys, løn, fravær og dataanalyse/rapportering samt organisatorisk design.


10:00
Pause

10:25
AI-Forstærket Human Resources: Fra kompetence-mangel til kompetence-transformation
Tina og Emma vil i deres præsentation, udforske det transformative potentiale af AI inden for HR. Ved at fokusere på praktiske anvendelser, vil de demonstrere, hvordan man kan håndtere psykologiske barriere, automatisere rutinemæssige HR-forespørgsler og forbedre medarbejderoplevelsen for at fremme innovation og agilitet i virksomheden.
Tina Dupont
Oplægsholder:
Tina Dupont
Produktchef for AI og Robotics
NTT DATA Business Solutions

Tina er en engageret fortaler for at menneskeliggøre teknologi og udforske den følelsesmæssige interaktion mellem mennesker og teknologi, herunder robotter, AI og andre virtuelle væsner. Med en dynamisk digital lederprofil har hun med succes ledet transformationer og stået i spidsen for projekter for førende danske virksomheder inden for forskellige brancher. Ud over hendes tekniske baggrund er Tina uddannet i fysiologi og anatomi med en dyb interesse og viden om det humane hormon- og nervesystem. At bygge bro mellem den teknologiske og menneskelige verden er hendes bidrag til at menneskeliggøre AI, automatisering og selvbetjening for en bedre verden.

Emma Ladekarl-Lassen
Oplægsholder:
Emma Ladekarl-Lassen
Projektleder i Human Experience Management
NTT DATA Business Solutions

Emma Ladekarl-Lassen arbejder til dagligt som projektleder i Human Experience Management i NTT DATA, hvor hun hjælper virksomheder med at udvikle deres digital rejse i HR. Med et tæt samarbejde med en lang række virksomheders HR-forretning, har hun oparbejdet i solid erfaringsramme inden for de udfordringer og potentialer som denne forretningsdel står overfor i AI-drevet fremtid. Dette understøttes ligeledes af hendes kandidatgrad i Psykologi og Erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School med fokus på at forstå de dybdegående forbindelser mellem menneskelig adfærd og organisatorisk succes.


10:50
Vellykket onboarding med en ny systemleverandør - sådan undgår du faldgruberne
Mads Christensen, drøfter i dette oplæg vigtigheden af "aktiv deltagelse" i en onboarding-proces med en ny systemleverandør.

Deltag og bliv klogere på, hvordan du sikrer en vellykket onboarding i din organisation, og hvilke 8 ting du skal være opmærksom på, når du implementerer og lancerer dit projekt.
Mads Christensen
Oplægsholder:
Mads Christensen
Customer Success Manager
Sympa

11:15
Pause

11:35
Stiller vi de rigtige spørgsmål? Eller bliver vi forblændede af hurtige, smarte løsninger?
Vi ser mange virksomheder kæmpe med at få valgt den rigtige platform og system til understøttelse af HR, på det rigtige tidspunkt. Det kræver et forarbejde, at prøve at se behovet på længere sigt, og det er vigtigt, at vi får stillet de rigtige spørgsmål, får støtte fra starten fra ledelsen og at HR systemerne kan understøtte jeres rejse.
Transformationen kan gå i stå, hvis systemet giver dig begrænsninger, eller du ikke får den nødvendige rådgivning. Samtidig kan vi hurtigt blive forblændede af den nye smarte teknologi og overse, hvad vi har brug for.
Signe Mørkenborg Larsen
Oplægsholder:
Signe Mørkenborg Larsen
Head of SAP HCM & SuccessFactors
2BM, Part of SOA People

Signe startede som HRIT-nørd i forskellige HR-afdelinger og kunne ikke forstå, hvorfor systemerne aldrig helt kunne det man havde brug for, var dyre og besværlige at vedligeholde for HR – eller valgt på mangelfuldt grundlag. Derfor blev hun selv implementeringskonsulent og har kørt succesfulde nordiske SAP SuccessFactors projekter med integrationer til SAP HCM og andre 3. partssystemer, så hun kunne hjælpe HR komme tættere på det, de havde brug for. Nu er Signe leder af 2BMs konsulenthold på HR-området.


12:00
Fremtidens arbejdsplads - hvor er vi på vej hen, og hvilken teknologi skal vi have med?
Måden vi arbejder på har ændret sig, og vores arbejdspladser skal være mere fleksible i fremtiden end de har været tidligere, men hvad for noget teknologi skal der til for at både medarbejdere og arbejdsgivere er rustet til at agere på en mere fleksibel arbejdsplads?

Kasper Ullits har arbejdet med teknologi til kontorer og arbejdsplads i mere end to årtier, og sammen med sin kollega, Mattis Løfqvist, kommer han med et svar på hvad arbejdsgivere såvel som medarbejdere får brug for når det kommer til hybridarbejde og fleksible arbejdspladser.
Kasper Ullits
Oplægsholder:
Kasper Ullits
Senior Vice President
Sign In Workspace, formerly Pronestor

Kasper Ullits grundlagde Pronestor (nu Sign In Workspace) i 2001. Han startede som udvikler og har de sidste 20 år udviklet softwareløsninger, der hjælper til at forbedre vores oplevelse af arbejdspladsen. Kasper er i dag Senior Vice President of Product Management hos Sign In Workspace (tidligere Pronestor), hvor han fortsat hjælper virksomheder verden over med at få mere ud af deres kontorfaciliteter. Kasper har en kandidatgrad i Computing and Computer Science og en bachelor i Information Psychology fra Københavns Universitet.

Mattis Løfqvist
Oplægsholder:
Mattis Løfqvist
Content & Communications Manager
Sign In Workspace, formerly Pronestor

12:25
Frokost

13:15
HRs nye samarbejdsflader i en stadigt mere digitaliseret hverdag
I takt med at flere og flere HR processer bliver digitaliserede og automatiserede skulle kompleksiteten i HR-opgaverne gerne falde. Det gør den også – til gengæld får du i HR funktionerne nogle helt nye ansvarsområder og opgaver, som ligger noget længere væk fra din normale faglighed.

Dette oplæg stiller skarp på det systemansvar, som nu også er en vigtig HR-disciplin i den digitalt understøttede HR-funktion. Glæd dig til at høre om både sikkerhedsgodkendelser og systemintegrationer – for HR har fået nogle helt nye og spændende samarbejdsflader i en stadigt mere digitaliseret hverdag.
Kristina Blach Nielsen
Keynote:
Kristina Blach Nielsen
Director – Human Resources.
Bankdata

Kristina har arbejdet inden for HR faget det meste af sin karriere – og de seneste 7 år hos Bankdata. Her har hun for alvor stiftet bekendtskab med HR i en tech-virksomhed, og det har udfordret og forandret hendes perspektiv på det ansvar den digitalt understøttede HR-funktion i stadig stigende grad bør påtage sig, når emnet er HR-systemansvar.


13:45
Debat/erfaringsudveksling v. bordene
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


14:00
Pause

14:25
Fra skakudvikler til it-milliardær
I 1996 skabte Kaare Danielsen, med hans it-mæssige baggrund, jobportalen Jobindex.
Hør hans rejse om skabelsen af et selskab der har transformeret jobmarkedet i Danmark og bidraget til digitaliseringen af HR på tværs af landets virksomheder. Derudover vil Kaare komme med eksempler på, hvad de bruger AI til i Jobindex.
Kaare Danielsen
Keynote:
Kaare Danielsen
Direktør og stifter
Jobindex

Kaare Danielsen er direktør og stifter af Jobindex og har Ph.d. i Datalogi, bifag i matematik/statistik samt HD i Organisation.


14:55
Karriereudvikling og kunstig intelligens' betydning for fremtidens arbejdsplads!
I dette oplæg vil Torben Tronborg præsentere de nyeste indsigter fra en spritny it-undersøgelse, hvor mere end 2.000 danske it-professionelle har delt deres syn på karriereudvikling, samt deres perspektiv på en fremtid, hvor kunstig intelligens bliver en stadig større og mere integreret del af vores alles arbejdsliv.

Du vil få indblik i, hvor motiverede it-professionelle er for at skifte job, samt hvilke karriereambitioner der er vigtigste for dem i de kommende 5 år. Vi dykker også ned i, hvordan de forventer, at AI vil påvirke deres karriere, i hvilket omfang de bruger kunstig intelligens, og ikke mindst hvordan de anvender AI til at øge deres produktivitet.

Desuden vil Torben give indsigt i, hvor store forskelle der er mellem, hvad medarbejdere vægter, kontra hvad deres ledere finder mest interessant.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben er en erfaren oplægsholder og rådgiver for virksomheder, herunder HR-afdelinger og ledere, om hvordan de bedre kan lykkes med at tiltrække og især udvikle deres medarbejdere. Siden 2016 har han og hans team årligt gennemført undersøgelser om it-professionelle, hvilket har bidraget til større gennemsigtighed i, hvad virksomheder bør fokusere på for at opnå større succes med at tiltrække og udvikle deres medarbejdere.


15:20
Opsummering v. dagens moderator
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


15:25
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Platin partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen.
  • Indblik i, hvordan du styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger.
  • Inspiration fra andre virksomheders konkrete erfaringer.
  • Indsigt i den seneste og essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR