Public Digital World 2023 – med automatisering og sikkerhed i førersædet

Dato:
13/6 2023
Sted:
Valby
Pris:
0 kr

Det er en yndet folkesport at kritisere offentlige digitaliseringsløsninger, men i september kårede FN for tredje gang den danske digitale offentlige sektor som verdens bedste. Så noget vi gøre rigtigt.

Med positionen som verdens mest digitaliserede samfund følger imidlertid også øget opmærksomhed fra cyberkriminelle, da et succesfuldt angreb potentielt kan ramme Danmark hårdere end andre lande. Samtidig har Rigsrevisionen i skarpe vendinger kritiseret sikkerhedsniveauet i 13 udvalgte samfundskritiske systemer.

Derfor sætter vi derfor fokus på, hvordan man kombinerer øget sikkerhed med forventninger til det digitale serviceniveau fra borgere, erhvervsliv og politikere.

Vi vil beskæftige os med, hvordan man på den ene side identificerer og effektivt udbedrer svagheder i sikkerheden – og på den anden side anvender bl.a. AI og øget automatisering til at optimere processer, sagsbehandling og ressourceanvendelse.

Det skal ydermere ske uden at tilliden til offentlige myndigheders faglighed sættes over styr, ligesom det er essentielt at holde et skarpt blik på compliance, transparens, involvering og dokumentationskrav.

Du kan derfor møde CIOs fra det offentlige, der har sat automatisering på dagsordenen eller endda defineret sikkerhed til et samfundsansvar.

Ligesom du også kan møde en lang række andre oplægsholdere – herunder offentlige beslutningstagere, udviklere og programansvarlige – der deler ud af deres viden og dyrekøbte erfaringer.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:40
Taler kommer snart

10:10
Taler kommer snart

10:35
Pause

10:55
Taler kommer snart

11:25
Frokost

12:20
Taler kommer snart

12:50
Taler kommer snart

13:20
Taler kommer snart

13:45
Pause

14:00
Taler kommer snart

14:30
Keynote kommer snart

15:00
Opsummering og tak for idag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.