Konsolidering, ensretning og governance af dit it-landskab– sådan får du en flydende og effektiv proces Digitalt event

Dato:
28/11 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr

Det stiller store krav til it, governance og planlægning, når de helt store transformationer skal gennemføres; en CIO har således rammende karakteriseret udskilning af forrertningsenheder som at forsøge at løfte ét stykke pizza med ekstra ost uden at få mere med.

Tilsvarende kræver det en enorm indsats, når forretningsområder eller tilkøbte virksomheder skal lægges sammen. Systemer skal konsolideres og driften effektiviseres med skarpt blik på tilgængelige økonomiske og kompetencemæssige ressourcer.

Som CIO kan du enten opfattes som driver og accelerator af transformationen – eller som det modsatte. Det er under alle omstændigheder i din retning både direktion og medarbejdere kigger hen for at få løst opgaverne med at få den transformerede organisation og eventuelle nye forretningsprocesser til at fungere i praksis.

Du får high-level input fra nogle af Danmarks dygtigste CIOs til, hvordan du undervejs lykkes med at mindske kompleksitet, omkostningsniveau og behov for krævende legacy-it.

Ligeledes vil du komme til at høre om, hvordan hhv. opsplitning og sammenlægning bedst orkestreres og eksekveres på koncernniveau af it-afdelingen. Du får også praktisk anvendeligt input til, hvordan en af landets største virksomheder har formået at sætte integrering af nye forretningsområder på skinner – og gennemfører processen adskillige gange årligt.

Deltag og få konkret viden om, hvordan du:

  • Orkestrerer store transformationsprojekter som opsplitning og integration af forretningsområder
  • Konsoliderer og effektiviserer med skarpt blik på tilgængelige økonomiske og kompetencemæssige ressourcer
  • Gør it-afdelingen til en effektiv driver og accelerator, der er med til at sikre, at transformationen foregår velfungerende, rettidigt og med respekt for governance og compliance.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:25
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:05
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Keynote kommer snart

11:35
Dagens moderator samler op

11:40
Tak for idag