Gør din forretning datadreven og skab kant til konkurrenterne

Dato:
09/11 2023
Sted:
Søborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Der investeres enorme formuer i at koble intelligent dataanalyse på forretningsløsninger med det formål at skabe større indsigt i forretningen.

Det gør virksomheder i stand til at drage fordel af realtidsopdateret viden til gavn for forecasting, salg, produktion, afrapportering, finans og kundeservice. Teknologierne øger indsigten i egne processer og transaktioner – og kan tillige styrke serviceniveau og kundetilfredshed.

På denne konference vil du høre mere om, hvordan du i praksis udvikler potentialet og høster mulighederne.

Ligeledes får du gennem konkrete cases masser af inspiration til, hvordan din egen organisation bedst og nemmest kommer i gang med at drage fordel af mulighederne – og kan stille spørgsmål eller få nyttige kontakter, som kan hjælpe dig hurtigt i gang.

Få blandt andet viden om, hvordan:

  • Automatisering af dataindsamling- og analyse kan revolutionere hele virksomheder – men hvordan optimerer du i praksis med henblik på at skabe den største forretningsværdi.
  • Realtimedata giver mulighed for nye interfaces, som præsenterer information i nye og mere umiddelbart handlingsorienterede formater.
  • Data, sensorer og software rummer potentiale til skabe en allways on, proaktiv kundeservice med begrænset behov for manuel interaktion. Men hvad kræver et succesfuldt setup?
  • Indsamling og behandling af data giver adgang til næsten uanede muligheder – men også rummer compliancemæssige udfordringer omkring opbevaring og behandling af data. Her får du gode råd til at undgå ”compliance-sumpen”, når der arbejdes med data i din organisation.

Se program