Sådan gør it-afdelingen bæredygtighedsindsatsen konkret når kunder og myndigheder skærper kravene

Dato:
07/11 2023
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Vi stiller skarpt på løsninger og arbejdsgange, som gør it-afdelingen i stand til at løfte en stor del af den klimaindsats, der for længst har bevæget sig fra domænet for skåltaler og hensigtserklæringer.

Stadig flere offentlige institutioner og globale virksomheder stiller allerede krav om, at du både har en bæredygtig, grøn strategi og kan fremlægge konkret dokumentation for indsats og resultater. Kravene bliver skærpet i de kommende år og kommer til at indgå som central del af den samlede complianceindsats.

Kunder og partnere kan f.eks. kræve, at din virksomhed redegør for CO2-reduktioner, materialespild under produktionen eller for, at råvarer og produkter er fremstillet under acceptable arbejdsbetingelser – måske også hos dine egne underleverandører.

Det er en ressourcekrævende udfordring, som trækker tråde langt ind i din organisation, og it-afdelingen kommer til at løfte en stor del af opgaven.

Dels ved selv at vælge løsninger, som udnytter ressourcer og kapacitet langt mere effektivt og medvirker konkret til at reducerer virksomhedens CO2-aftryk. Blandt andet ved at implementere bæredygtighed i indkøb og drift, anvende klimarapporteringssystemer samt lette samkøring og analyse af interne og eksterne klimarelevante data.

Du vil høre, hvilke opgaver du bliver stillet overfor og hvilke erfaringer danske frontløbervirksomheder har gjort sig for, hvordan de løses bedst. Herunder hvordan du konkret reducerer it-infrastrukturens CO2-udledning, sporer materialer mest effektivt og arbejder målrettet med bæredygtighed hele vejen fra indkøb til drift og salg af slutprodukter- og services.

Du får også indblik i best practice fra revisorer, der arbejder med området og fra it-specialister, der med held har løftet en stor del af analyse- og dokumentationsarbejdet fra den øvrige del af organisationen.

På denne dag har vi to primære fokuspunkter, nemlig:

  • Bæredygtig compliance i praksis – Hvilke lovmæssige regulativer samt krav fra samhandelspartnere vil din virksomhed skulle leve op til – og hvordan ventes I skal skulle tage ansvaret på jer – hele vejen fra indkøb til produktion og salg?
  • Gør bæredygtighedsindsatsen konkret og effektiv – Sådan kan it-afdelingen styrke indsamling, konsolidering, analyse og rapportering på bæredygtighedsdata – og sådan vælger du selv systemer og løsninger, der kan nedbringe jeres egen CO2-udledning.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:40
Taler kommer snart

10:10
Taler kommer snart

10:35
Pause

10:55
Taler kommer snart

11:25
Frokost

12:20
Taler kommer snart

12:50
Taler kommer snart

13:20
Taler kommer snart

13:45
Pause

14:00
Taler kommer snart

14:30
Keynote kommer snart

15:00
Opsummering og tak for idag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Praktiske Oplysninger
Dato:
07/11 2023
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language