Industry 4.0 – vi kobler indsigt, effektivitet, indsigt og lavere omkostningsniveau med grøn omstilling

Dato:
02/11 2023
Sted:
Vejle
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Du har måske digitaliseret salg og finans i større eller mindre grad – men hvad med produktionen?

Reelt er en digital tilgang nødvendig, når din virksomhed skal konkurrere med produkter fra både lavtlønslande og stadig mere effektive konkurrenter i og uden for din kerneindustri. Dertil kommer, at her er enorme forretningsmæssige og økonomiske gevinster at hente ved at satse på smart manufacturing og klikke sensorer, AI og procesautomatisering på f.eks. maskiner, logistik og lager.

Derfor vil vi på denne konference fokusere på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder.

Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

Ligeledes åbner teknologien for intelligent vedligehold ved at lade AI og sensorer forudsige nedbrud og gøre vedligehold rettidig og mere omkostningseffektiv. Ligesom du kan høste og – langt nemmere end førhen – analysere på et væld at data om gennemløbstid, effektivitet og energiforbrug. Direkte i dit forretningssystem.

Samtidig får du grundlag for at optimere din grønne rejse ved at sætte fingeren på præcis de steder, hvor du kan minimere både CO2-aftryk og råvarespild. Du bliver også i stand til at dokumentere indsatsen i detaljer overfor kunder, samarbejdspartnere og myndigheder. Hvilket ikke er helt uvæsentlig i en tid, hvor bæredygtighed i stigende grad bliver en regulær konkurrenceparameter – og hvor en egentlig CO2-skat er lige om hjørnet.

Den store udfordring er dog at gennemskue, hvor de største forretningsmuligheder ligger ved at forbinde materiel, sensorer og data samt uddrage forretningskritisk indsigt.

Du vil høre om erfaringer fra andre produktionsvirksomheder – gode såvel som mere dyrekøbte – og selv blive bedre forberedt på at høste gevinster og undgå faldgruberne. Ligeledes vil du få et overblik over løsninger og systemer, der gør det nemmere at drage fordel af mulighederne i dit nuværende produktionsapparat.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:35
Taler kommer snart

10:00
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:40
Taler kommer snart

11:05
Taler kommer snart

11:30
Taler kommer snart

11:55
Frokost

12:40
Taler kommer snart

13:05
Taler kommer snart

13:30
Keynote kommer snart

14:00
Tak for idag