Microsoft Success Stories 2023

Dato:
02/5 2023
Sted:
København
Pris:
0 kr

Danmark er et Microsoft land, og på denne konference vil vi samle nogle af de største succeshistorier og hylde det store arbejde, der i dag foregår ude i de alle de teams, hvor virksomheden og organisationen har taget Microsofts løsninger til sig.

Vi hylder dermed det store arbejde, som ligger bag de projekter og cases, der i særlig grad har udmærket sig med deres konkrete resultat og som kan tjene som inspiration for andre virksomheder

Derfor har vi udvalgt 3 aktuelle emner, som vi vil sætte særlig fokus på denne dag, og som alle kan gøre en kæmpe forskel i virksomheden på både kort og lang sigt:

  • Power Platform
  • Cloud
  • ERP

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:35
DXC
Program billede

10:00
Pause og netværk

10:15
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Power Platform
10:15 - 10:30 (15 min)
CGI

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
10:15 - 10:30 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
10:15 - 10:30 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

Power Platform
10:30 - 10:45 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
10:30 - 10:45 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
10:30 - 10:45 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

Power Platform
10:45 - 11:05 (20 min)
Case 1

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
10:45 - 11:05 (20 min)
Case 1

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
10:45 - 11:05 (20 min)
Case 1

Læs mere

Vælg dette indlæg

Power Platform
11:05 - 11:25 (20 min)
Case 2

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
11:05 - 11:20 (15 min)
Case 2

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
11:05 - 11:25 (20 min)
Case 2

Læs mere

Vælg dette indlæg

Power Platform
11:25 - 12:10 (45 min)
Debat /Workshop ud fra partner opgave

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
11:20 - 12:05 (45 min)
Debat /Workshop ud fra partner opgave

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
11:25 - 12:10 (45 min)
Debat /Workshop ud fra partner opgave

Læs mere

Vælg dette indlæg


12:10
Frokost og netnærk

13:00
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Power Platform
13:00 - 13:15 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
13:00 - 13:15 (15 min)
CGI

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
13:00 - 13:15 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

Power Platform
13:15 - 13:30 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
13:15 - 13:30 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
13:15 - 13:30 (15 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg

Power Platform
13:30 - 13:50 (20 min)
Case

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
13:30 - 13:50 (20 min)
Case

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
13:30 - 13:50 (20 min)
Case

Læs mere

Vælg dette indlæg

Power Platform
13:50 - 14:10 (20 min)
Case

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
13:50 - 14:10 (20 min)
Case

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
13:50 - 14:10 (20 min)
Case

Læs mere

Vælg dette indlæg

Power Platform
14:10 - 14:55 (45 min)
Debat /Workshop ud fra partner opgave

Læs mere

Vælg dette indlæg

Cloud Transformation
14:10 - 14:55 (45 min)
Debat /Workshop ud fra partner opgave

Læs mere

Vælg dette indlæg

ERP
14:10 - 14:55 (45 min)
Debat /Workshop ud fra partner opgave

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:55
Pause

15:10
Keynote

15:40
Uddeling af awards i de 3 kategorier

15:55
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Få overblik over hvilke muligheder, som vil passe til netop din virksomhed og organisation
  • Bliv inspireret af alle de gode Success Stories
  • Få indsigt i, hvordan I kan komme i mål med jeres projekter