Smart manufacturing - tag automatiseringen til næste niveau med sensorer, autonom hardware, AI og softwarerobotter Digitalt event

Dato:
02/2 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr

Virksomheder må i stigende grad afvise kunder, opgive projekter eller justere strategien på grund af kritisk mangel på arbejdskraft. Men en kombination af AI, IoT, automatisk procesoptimering og øget anvendelse af teknologier såsom Digital Twins har potentiale til at afhjælpe problemet.

På denne konference får du opdateret indsigt i, hvordan din virksomhed hurtigt og effektivt kan tage hul på mulighederne for at optimere eksempelvis kundeservice, produktion, salg og supply chain.

Du kommer blandt andet til at høre om de erfaringer, man har gjort ved at anvende automatisering og innovativ anvendelse af ny teknologi på tværs af en række brancher.

Eksemplerne at mange, og på konferencen kan du blandt andet få inspiration gennem:

  • Indsigt i, hvordan sensor fusion og AI-støttede processer har været med til at skabe de første digitale supermarkeder.
  • Forsyningsselskaber, som kobler sensorteknologi på alt fra skraldespande til forsyningsenheder og optimerer manuel håndtering og vedligehold.
  • Landbrugsvirksomheder, som anvender droner, AI-støttet billedgenkendelse, automatisering og robotteknologi til at optimere jordforbedring, gødning, ukrudts- og skadedyrsbekæmpelse.
  • Logistikkoncerner, som inkorporerer automatisk optagelse og analyse af lager- og pakkeprocesser til at mindske svind, fejlrater og reklamationer.

Se program
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Bliv inspireret af de erfaringer, man har gjort ved at anvende automatisering og innovativ anvendelse af ny teknologi på tværs af en række brancher.
  • Indsigt i, hvordan din virksomhed hurtigt og effektivt kan tage hul på mulighederne for at optimere jeres forretning.
  • Overblik over de mest benyttede teknologier og processer.