Emerging Tech Digitalt event

Dato:
20/4 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr

Høst fordelene med fremtidens teknologi i dag

Automatisk, AI-støttet proceshåndtering er kun lige begyndt – men alligevel håndterer frontløberkoncerner indenfor eksempelvis b2b-retail allerede langt de fleste ordrer uden menneskelig involvering.

Det er et godt eksempel på, hvordan din virksomhed får stadig lettere adgang til at anvende emerging technology til at styrke forretningen. Især fordi mange avancerede teknologier ikke længere kræver kæmpe investeringer for at komme i gang.

På dette seminar vil repræsentanter fra leverandører og first-mover kunder give dig indsigt i, hvordan du drager konkret fordel af mulighederne for at integrere teknologien i dine eksisterende forretningsprocesser.

Du kommer også til at høre om, hvordan andre virksomheder i praksis – og med stigende succes – anvender ERP-integreret, standardiseret og brugervenlig Machine Learning til at optimere forecasting på tværs af bl.a. indkøb, produktion, salg, lagerstyring, distribution og vedligehold.

På seminaret får du – blandt meget andet – også opdateret viden om, hvordan:

  • En kombination af sensorer, AI og smart automation kan optimere virksomhedsprocesser på tværs af en lang række områder af forretningen
  • Du forbereder organisation og arbejdsgange til bedst at drage fordel af de aktuelle og kommende muligheder
  • Process mining identificerer produktivitetstab på tværs af koncernen
  • Intelligent, cloudbaseret sikkerhed kan optimere anvendelsen af sparsomme it-ressourcer og minimere antallet af sårbarheder og risikoen for ødelæggende cyberangreb på den hybride arbejdsplads
Du bedst evaluerer, udvælger og prioriterer de emerging technology, der understøtter din strategi

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:25
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:05
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Keynote kommer snart

11:35
Dagens moderator samler op

11:40
Tak for idag