MS Power Platform Digitalt event

Dato:
28/2 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Low code/No code med MS Power Platform: Byg nøglefærdige services og apps i en fart – uden behov for kode og udviklere

”Low code/No code” giver din virksomhed langt bedre og mere tilgængelige muligheder for at prototype nye services samt udvikle og sætte forretningsforbedringer og løsninger i drift på rekordtid.

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

Microsoft har de senere år investeret massivt i MS Power-platformen, som er selskabets bud på en sammenhængende teknologi, der gør det muligt at bygge løsninger med minimal eller slet ingen udvikling.

Power Platform giver også superbrugere i forretningen adgang til at deltage aktivt i udviklingsarbejdet ved selv at anvende platformen til at bygge apps samt give konkrete inputs til services, der løser aktuelle udfordringer eller kan optimere processer, indblik og transparens.

Du får samtidig overblikket, som gør det lettere at vurdere, hvilke muligheder du med fordel kan stille til rådighed for din egen organisation og høre om de erfaringer andre har gjort sig for, hvordan man bedst styrer og kvalitetskontrollerer resultaterne.

Key takeaways fra dagen:
  • Viden om og eksempler på, hvordan organisationer kan bygge komplekse og særdeles værdifulde workflows og løsninger, selv om de hverken har egne udviklere eller ansatte, der kan kode
  • Overblik over mulighederne i Power Apps og om hvordan du kommer i gang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform
  • Inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Hvad virker ikke?
  • Råd om, hvordan du udformer og håndhæver governance, der gør det muligt at bevare overblikket – og som mindsker risikoen for, at fejlbehæftede løsninger når i produktion og har skadelig indvirkning på din forretning
  • Inspirtion fra konkrete cases, der har gjort en massiv forskel.

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Kristoffer Ingemand Stener Petersen
Moderator:
Kristoffer Ingemand Stener Petersen
Microsoft-journalist
Computerworld

Jeg skriver om Microsoft og deres partnernetværk, samt hvilke effekter Microsofts beslutninger har på den offentlige og private sektor.

Jeg er uddannet kandidat i journalistik fra Roskilde Universitet, hvor jeg læste Politik & Administration som andet fag.

Jeg har tidligere arbejdet hos blandt andet Estate Media og Watch Medier.


09:05
Få det bedste ud af din virksomheds ressourcer.
Virksomheder har været vidner til en række disruptions, der sjældent har været set i samme intensitet og frekvens.
I kombination med usikre fremtidsudsigter får dette mange til at kaste blikket mod, hvordan teknologi kan hjælpe med at skabe bedre forudsigelighed og ikke mindst produktivitetsforbedringer.

Her kommer Low-Code teknologien ind billedet, og i indlægget vil Christian sætte scenen for, hvordan Power Platformen kan hjælpe virksomheder og medarbejderne til at få det bedste ud af deres ressourcer.
Christian Koch-Bentzen
Keynote:
Christian Koch-Bentzen
Go To Market Lead: Dynamics 365 & Power Platform
Microsoft Danmark

09:40
Maksimer fordelene ved Low code / no code: Strategier til at undgå endnu et Excel-helvede
Fordelene med “Low code / no code” er mange, når flere ressourcer kan deltage aktivt i udviklingen af nye løsninger. Men hvad skal vi prioritere, og hvordan undgår vi et nyt Excel-helvede med de mange nye muligheder?

I dette oplæg introducerer vi modeller, som adresserer de to spørgsmål med udgangspunkt i praktiske Power BI-eksempler.
Alberte Jensen
Oplægsholder:
Alberte Jensen
Senior Digital Advisor
twoday kapacity

Alberte hjælper virksomheder med datastrategi og har særligt fokus på koblingen mellem mennesker, teknologi og forretning. Derudover er hun en del af flere Power BI-projekter, hvor hun i tæt samspil med forretningen bygger datadrevne historier, som understøtter effektive beslutninger.


10:05
If you hate it - automate it
Program billede
Claus' indlæg tager udgangspunkt i de erfaringer, vi har gjort os sammen med vores kunder under og efter implementeringen af RPA Software og Power apps.

Claus kommer ind på, hvad der kræves for at komme i gang, konkrete kundecases og samspillet mellem Power Automate og Power apps.
Claus Diedrichsen
Oplægsholder:
Claus Diedrichsen
Ejer og proceskonsulent
RPA Danmark

Igennem de sidste 2½ år har Claus arbejdet med automatisering af administrative processer ved hjælp af Power Automate og Power apps.
Mit fokusområde er kortlægning af processer og implementering af løsninger der er værdiskabende for vores kunder.
Tidligere har jeg igennem 15 år arbejdet med Dynamics 365 Sales, Customer Service og Field Service.


10:25
Pause

10:40
Effektiviser forretningen med Power Apps og Power Automate i samspil med Microsoft Dynamics
Microsolutions viser eksempler på løsninger med Power Apps og Power Automate i sammenhæng med Dynamics Sales og ERP-systemet Dynamics 365.

Erik kommer specifikt ind på følgende løsninger:
  • 360 graders kundeoverblik med hentning af information fra flere kilder.
  • Billeddokumentation til produktion, varemodtagelse, lager, udlejning m.m.
  • Bookning og besøgsrapporter – til kundemøder, servicebesøg m.m.
Erik Drasbæk Skovgaard
Oplægsholder:
Erik Drasbæk Skovgaard
Functional Architect Power Platform
Microsolutions A/S

Erik har årelang erfaring med rådgivning og implementering af mindre og større Power Platforms-løsninger samt Dynamics salgs- og serviceløsninger. Som tidligere ERP-konsulent udnytter Erik sin erfaring til at sikre samspillet mellem Power Platformen og Dynamics 365 samt Dynamics Sales/Service løsninger.


11:05
PowerApps på Aarhus Universitet – en rejse med mange overraskelser
Aarhus Universitet har siden 2021 arbejdet på at implementere PowerApps-platformen til udvikling af mindre applikationer på tværs af vores forretningsområder.

Vi er stødt på mange udfordringer undervejs, og det har vist sig vanskeligere end forudset at få etableret en god business-case.
Peter Bruun Nielsen
Keynote:
Peter Bruun Nielsen
Vicedirektør AU IT
Aarhus Universitet

11:30
Fra udvikling af løsninger til udvikling af kapabiliteter
Kaja fra Novo Nordisk giver et indblik i deres rejse mod skabelsen af empowerment i en development-organisation til at bygge digitale low code / no code løsninger og fostre en kultur for innovation og transformation.
Kaja Andersen
Keynote:
Kaja Andersen
Head of Power Platform Development Digitalisation
Novo Nordisk

11:55
Dagens moderator samler op

12:00
Tak for i dag
Praktiske Oplysninger
Dato:
28/2 2023
Tid:
09:00 til 12:00
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language