MS Power Platform Digitalt event

Dato:
28/2 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Low code/No code med MS Power Platform: Byg nøglefærdige services og apps i en fart – uden behov for kode og udviklere

”Low code/No code” giver din virksomhed langt bedre og mere tilgængelige muligheder for at prototype nye services samt udvikle og sætte forretningsforbedringer og løsninger i drift på rekordtid.

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

Microsoft har de senere år investeret massivt i MS Power-platformen, som er selskabets bud på en sammenhængende teknologi, der gør det muligt at bygge løsninger med minimal eller slet ingen udvikling.

Power Platform giver også superbrugere i forretningen adgang til at deltage aktivt i udviklingsarbejdet ved selv at anvende platformen til at bygge apps samt give konkrete inputs til services, der løser aktuelle udfordringer eller kan optimere processer, indblik og transparens.

Du får samtidig overblikket, somgør det lettere at vurdere, hvilke muligheder du med fordel kan stille til rådighed for din egen organisation og høre om de erfaringer andre har gjort sig for, hvordan man bedst styrer og kvalitetskontrollerer resultaterne.

Key takeaways fra dagen:
  • Viden om og eksempler på, hvordan organisationer kan bygge komplekse og særdeles værdifulde workflows og løsninger, selv om de hverken har egne udviklere eller ansatte, der kan kode
  • Overblik over mulighederne i Power Apps og om hvordan du kommer i gang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform
  • Inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Hvad virker ikke?
  • Råd om, hvordan du udformer og håndhæver governance, der gør det muligt at bevare overblikket – og som mindsker risikoen for, at fejlbehæftede løsninger når i produktion og har skadelig indvirkning på din forretning
  • Inspirtion fra konkrete cases, der har gjort en massiv forskel.

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Kristoffer Ingemand Stener Petersen
Moderator:
Kristoffer Ingemand Stener Petersen
Microsoft-journalist
Computerworld

Jeg skriver om Microsoft og deres partnernetværk, samt hvilke effekter Microsofts beslutninger har på den offentlige og private sektor.

Jeg er uddannet kandidat i journalistik fra Roskilde Universitet, hvor jeg læste Politik & Administration som andet fag.

Jeg har tidligere arbejdet hos blandt andet Estate Media og Watch Medier.


09:05
Microsoft
Christian Koch-Bentzen
Keynote:
Christian Koch-Bentzen
Go To Market Lead: Dynamics 365 & Power Platform
Microsoft Danmark

09:35
Twoday Kapacity

09:55
Taler kommer snart

10:15
Pause

10:30
Taler kommer snart

10:50
Taler kommer snart

11:10
PowerApps på Aarhus Universitet – en rejse med mange overraskelser
Aarhus Universitet har siden 2021 arbejdet på at implementere PowerApps-platformen til udvikling af mindre applikationer på tværs af vores forretningsområder.
Vi er stødt på mange udfordringer undervejs og det har vist sig vanskeligere end forudset at få etableret en god businesscase.

11:35
Frokost

12:05
Taler kommer snart

12:25
Taler kommer snart

12:45
Case fra Novo Nordisk
Keynote:
Kaja Andersen
Head of Power Platform Development Development Digitalisation
Novo Nordisk

13:10
Dagens moderator samler op

13:15
Tak for idag