MS Power Platform Digitalt event

Dato:
28/2 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr

Low code/No code med MS Power Platform: Byg nøglefærdige services og apps i en fart – uden behov for kode og udviklere

”Low code/No code” giver din virksomhed langt bedre og mere tilgængelige muligheder for at prototype nye services samt udvikle og sætte forretningsforbedringer og løsninger i drift på rekordtid.

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

Microsoft har de senere år investeret massivt i MS Power-platformen, som er selskabets bud på en sammenhængende teknologi, der gør det muligt at bygge løsninger med minimal eller slet ingen udvikling.

Power Platform giver også superbrugere i forretningen adgang til at deltage aktivt i udviklingsarbejdet ved selv at anvende platformen til at bygge apps samt give konkrete inputs til services, der løser aktuelle udfordringer eller kan optimere processer, indblik og transparens.

Du får samtidig overblikket, somgør det lettere at vurdere, hvilke muligheder du med fordel kan stille til rådighed for din egen organisation og høre om de erfaringer andre har gjort sig for, hvordan man bedst styrer og kvalitetskontrollerer resultaterne.

Key takeaways fra dagen:
  • Viden om og eksempler på, hvordan organisationer kan bygge komplekse og særdeles værdifulde workflows og løsninger, selv om de hverken har egne udviklere eller ansatte, der kan kode
  • Overblik over mulighederne i Power Apps og om hvordan du kommer i gang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform
  • Inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Hvad virker ikke?
  • Råd om, hvordan du udformer og håndhæver governance, der gør det muligt at bevare overblikket – og som mindsker risikoen for, at fejlbehæftede løsninger når i produktion og har skadelig indvirkning på din forretning
  • Inspirtion fra konkrete cases, der har gjort en massiv forskel.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Microsoft
Christian Koch-Bentzen
Keynote:
Christian Koch-Bentzen
Go To Market Lead: Dynamics 365 & Power Platform
Microsoft Danmark

09:25
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:05
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Keynote kommer snart

11:35
Dagens moderator samler op

11:40
Tak for idag