ERP-trends 2023 Digitalt event

Dato:
08/2 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Cloud, sikkerhed og integration - sådan udvikler ERP-markedet sig de kommende år

Markedet for ERP og forretningsløsninger udvikler sig med stormskridt. Tiden med teknologisk gæld, ubegribeligt kostbare og hyppigt tilbagevendende versionsopgraderinger er måske snart en saga blot. Men der er også meget mere i vente.

På denne konference vil du blandt andet opleve nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet, fremlægge deres iagttagelser af den aktuelle udvikling og høre om, hvad vi kan forvente os af de kommende 3-5 år.

Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

På konferencen får du indsigt i faktorer såsom:

 • Den stigende udbredelse af branchespecifikke, cloudbaserede ERP-løsninger (industry cloud) indenfor så forskellige brancher
 • Udfordringer indenfor implementering og integrationer
 • Orkestrering og optimering af samspillet mellem cloud, on-premise og hybrid cloud
 • Håndtering og modernisering af legacysystemer i en stadig mere cloudcentrisk verden

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.

Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.

Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.


09:05
Hvad er de altoverskyggende faktorer for at få succes med ERP
Herbert Nathan vil på baggrund af mangeårig erfaring med ERP-projekter beskrive, hvad de helt afgørende faktorer er for at lykkes.
Herbert Nathan
Keynote:
Herbert Nathan
Managing partner
HNCO - Independent ERP-strategies

Herbert Nathan har inden for de seneste 25 år konsulteret over 400 virksomheder omkring diverse ERP-projekter, samt stået i spidsen for en række ERP implementeringsprojekter. Herbert har udgivet bøger og artikler inden for emnet af ERP-systemer og er en velkendt offentlig foredragsholder inden for feltet. Herbert er desuden business angel, og deltager i bestyrelsesarbejde og advisory boards.


09:35
Din virksomhed skal være agil i 2023 for at få succes med ERP
Hvad kommer året til at byde på inden for ERP? Det får du svaret på i vores indlæg.

Vi forudser nemlig, at virksomheder skal være mere agile end nogensinde før, når det kommer til implementering og brug af deres forretningssystemer. Det skyldes især, at udefrakommende hændelser med stor sandsynlighed vil fortsætte med at udfordre virksomheder i 2023.

Det betyder, at der er behov for en særlig type ERP. Det skal være baseret på standard, forbundne komponenter, der efter behov kan vælges til og fra. Det skal også udnytte Industri 4.0-komponenter som RPA og kunstig intelligens, fordi de forenkler brugeroplevelsen hos virksomheder ved at automatisere gentagne opgaver og proaktivt vise handlingsorienterede indsigter.

Vi mener også, at vi både i år og fremover vil se, at applikationer med lav kode (low code/no code) som fx Microsoft Power Apps og Microsoft Power Automate begynder at blive allemandseje, fordi de tilføjer smidighed og unikke funktionaliteter uden at øge kompleksiteten.

I løbet af vores oplæg får du også svar på:
 • hvorfor cloudbaserede Microsoft Dynamics 365 ERP-systemer er det rigtige valg i 2023 og i fremtiden
 • hvorfor du skal samle din forretningsplatform med ”best of suite” og ”best of breed”-komponenter i stedet for at bygge den
 • hvordan applikationer med lav kode nemt og hurtigt gør din virksomhed mere effektiv i en omskiftelig verden.
Du får også at vide, hvordan DXC Technologys 5 trins proces kan hjælpe din virksomhed med at opnå succes med ERP i 2023, ligesom vi naturligvis deler eksempler på værdien andre virksomheder opnår med løsningerne.
John T. Hummelgaard
Oplægsholder:
John T. Hummelgaard
Sales Director
Cepheo

Med snart 40 års erfaring inden for salg og markedsføring i IT-branchen har John fulgt udviklingen tæt og altid gået i front, hvor teknologi møder forretningsudvikling. Denne indsigt og erfaring har gennem årene bl.a. givet plads som både rådgiver og repræsentant i styregrupper på en lang række projekter


10:00
Den rene og standardiserede ERP kerne er ikke blevet mindre vigtig i 2023 – tværtimod!
Når virksomheder står over for valget af ny ERP platform eller er i gang med vigtige arkitekturforandringer på ERP området, spiller den rene kerne en stor rolle. Den giver en værdifuld grobund for at lykkes med den digitale forretningstransformation og rejsen mod at blive en intelligent, datadrevet og bæredygtig virksomhed.

Få indblik i hvordan vi - i NTT DATA - sammen med vores kunder forbereder det gode S/4HANA projekt med standard mindset samt indsigt i optimerings- og automatiseringspotentialet. Derudover dykker vi ned i, hvordan vi eksekverer projektet baseret på SAP Best Practice acceleratorer, og følger op på adoptionen af standardprocesserne med egne procesmining værktøjer.
Jacob Orup Lund
Oplægsholder:
Jacob Orup Lund
Senior Director, Data & Analytics Transformation
NTT DATA

Jacob Orup Lund has worked within the SAP space since 1997, initially within Finance (FI/CO), but for the past 20 years the focus has been on Data & Analytics. As a Senior Director with NTT DATA Business Solutions, Jacob advises clients within all areas of Data & Analytics, but has a special focus on Data Fabric/Data Platform and on designing architectures and governance models for hybrid SAP and Non-SAP Data & Analytics environments.

Sara Winther
Oplægsholder:
Sara Winther
Director Digital Business Transformation
NTT DATA

Med snart 20 års erfaring rådgiver Sara nye såvel som eksisterende SAP kunder omkring transformationen til S/4HANA. Sara har været involveret i en lang række ERP projekter, hvilket har givet hende en bred erfaring indenfor design af løsningsarkitektur og roadmaps, som understøtter kundernes individuelle rejser henimod at blive intelligente virksomheder.


10:25
Pause

10:40
Coop One – den historisk største forandring i Coop Danmark
Store programmers længde harmonerer sjældent med virksomheders behov for at kunne bevæge sig og skifte retning i tide.

Få et indblik i Coops historisk største forandring; implementeringen af SAP S/4 m.v., hvis forberedelse begyndte i 2016, gennemføres af Coop One-programmet, og nu nærmer sig en afslutning. Hvilke valg står et program overfor lige fra forberedelse af forretningsenhederne, valg af system, system-integrator, program-setup, ønsker fra forretningen, kompetencer og kultur, og hvordan tager man disse beslutninger i tide?
Freddie Svane Sachmann
Keynote:
Freddie Svane Sachmann
Program Director, Coop One
Coop Danmark

20 års erfaring indenfor store implementeringer og forretningstransformationer, hvoraf de første 11 år har været som konsulent, og de efterfølgende i regi af Coop Danmark. Er ansvarlig for Coop One-programmet, der implementerer SAP S/4 m.v. i Coop inkl. nye forretningsprocesser, forbedret systemunderstøttelse, datakvalitet m.v.

Michael Skat Mikkelsen
Keynote:
Michael Skat Mikkelsen
Lead Enterprise Architect, Coop One
Coop Danmark

20 års erfaring indenfor consulting, teknologi, arkitektur og forretningsudfordringer bl.a. gennem tre store transformationer i forskellige sektorer.


11:05
Ingen fakturaer - ingen omsætning
Udskrifter udgør kun få % af det samlede ERP-budget, men det er kritisk, hvis det ikke fungerer. Ingen labels – ingen varer til kunderne. Ingen fakturaer - ingen omsætning.
Omkostningseffektivitet og evnen til at omstille sig er vigtigere end nogensinde for at opretholde en velsmurt forretning.

Oplev hvordan du ved at have styr på din Output Management kan blive i stand til at

 • håndtere konstante forandringer
 • imødekomme dine kunders individuelle krav
 • sikre at dit ERP projekt holder sig indenfor tid og budget
Lennart Garbarsch
Oplægsholder:
Lennart Garbarsch
Partner
Tabellae A/S

Lennart Garbarsch er medstifter af Tabellae, som er et internationalt anerkendt rådgivningsfirma inden for dokumentstyring.

Tabellae har hjulpet mere end 600 virksomheder globalt med at håndtere udskrifter og dokumenter effektivt og blive i stand til at minimere risiko for tids- og budgetoverskridelser i ERP-projektet, interagere effektivt med kunderne samt fremtidssikre deres ERP-system til en foranderlig verden


11:30
2023: Reducer omkostningerne og optimer kundeoplevelsen med forretningsstyrede integrationer
Hvordan griber man opgaven med integration med samarbejdspartnere an i en tid med rift om IT- og integrationsspecialister? I en tid, hvor integrationer “bare skal spille”. Ellers afføder det ventetid hos samarbejdspartnerne, forsinkede leverancer, mindre likviditet pga forsinkede betalinger og måske endda bøder pga misligholdelse af aftaler.

Vores bud er at flytte så megen opsætning og opfølgning som muligt væk fra IT og ud i forretningen. Det reducerer omkostningen, øger fleksibiliteten og forbedrer kundeoplevelsen.
Tina Duus
Oplægsholder:
Tina Duus
Customer Success Manager
Bizbrains

Som ansvarlig for Customer Success hos Bizbrains trækker Tina på sin store viden om handel, forretningsudvikling og digitalisering bygget på 20 år med international handel og ledelse, hvor ERP og alt omkring det har haft strategisk fokus. Hos Bizbrains ligger ansvaret i at støtte kunderne i at udleve potentialet i produktet Link som en integrationsplatform, der ikke kun er til rådighed for IT.


11:55
Frokost

12:15
Automatisering af fakturagodkendelsen til Microsoft D365 Finance & Operations
Inspiration og erfaring baseret på mere end 50 projekter og med kundernes finansteam i centrum og få indblik i:

OCR scanning – Indkomme PDF dokumenter samt elektronisk udveksling/EDI.

Workflow: Sæt dine virksomhedsprocesser i centrum og få parameterstyret workflow til godkendelser og automatisering.

Indkøbsordre – Brug match Purchase Order PO og automatisere på varelinje samt pris & modtagelse i D365FO.

Kontrakter – Effektiv håndtering af faste månedlige omkostninger.

Periodisering – Få overblik og spar tid ved retvisende månedsafslutning.

Mobile godkendelser : Godkendelse og tilføjelser via mobile enheder.

Power BI : Brug data til overblik af leverandører og moderne udtryk af Finansafdeling.
Henrik Jespersen
Oplægsholder:
Henrik Jespersen
Channel Director
SignUp Software

Henrik Jespersen har over 15 års erfaring med Microsoft Dynamics ERP løsninger, der udover AX & NAV inkluderer MS CRM samt Power BI.
I dag er ExFlow i centrum, når virksomhederne skal se på Automatisering af indkomne fakturaer i samspillet med Microsoft D365FO.


12:40
Tror du på mirakler?
Det sure og søde i et stort dansk ERP projekt
Mette Ohmsen
Keynote:
Mette Ohmsen
Director Program Lead
Norlys

13:10
Tak for idag
Det får du ud af det
 • Overblik over den stigende udbredelse af branchespecifikke, cloudbaserede ERP-løsninger.
 • Inspiration til hvordan du bedst forbereder og planlægger din ERP-indsat.
 • Indblik i andres erfaringer og udfordringer indenfor implementering og integrationer.
 • Indsigt i, hvor den aktuelle udvikling og hvad vi kan forvente os af de kommende 3-5 år.