MS Power Platform Digitalt event

Dato:
28/9 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Microsoft investerer for tiden ret massivt i Power Platform og Power Apps, som er selskabets bud på en "low code/no code"-platform, der gør det muligt at bygge løsninger med minimal eller slet ingen udvikling.

Power-platformen giver danske virksomheder en række spændende muligheder for blandt andet at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse og digitalisere workflows med Power Apps og automatisere workflows mellem services med Power Automate.

Altsammen kan håndteres med næsten ingen eller slet ingen kodning.

Med Power-platformen kan organisationer med andre ord bygge selv komplekse og smarte workflows og løsninger, selv om de ikke kan kode og ikke har ansat udviklere.

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform.

Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.

Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.

Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.


09:05
Platformen for en low-code transformation
Freja giver et indblik i, hvorfor Microsoft Power Platform er alles platform for low-code transformation.

Virksomheder står i dag overfor mange forskellige og krævendeudfordriger, men Freja kommer med inspiration til, hvilke udfordringer man med fordel kan løse med low-code.

Derudover for du indsigt i 5 omdrejningspunkter for den næste bølge af low-code.
Freja Vulff
Keynote:
Freja Vulff
Technology Specialist, Microsoft Power Platform
Microsoft

09:30
Konkrete eksempler: Sådan hjælper Power Apps dig med at få mere ud af dit ERP-system
Tilretninger i ERP-systemer er ofte ressourcetunge og kræver meget vedligeholdelse - og de er ikke altid brugervenlige. Heldigvis er der andre muligheder i værktøjskassen, når der er behov for en tilretning: Power Apps.

I denne session får du indblik i to konkrete kundecases, som viser hvordan Power Apps kan være med til at forbedre den eksisterende funktionalitet i Dynamics 365 FO og udvide det mulige scope for de traditionelle ERP-processer.
Michael Winther
Oplægsholder:
Michael Winther
Solution Architect & Power Platform Lead
CGI

Michael hjælper virksomheder med at få det maksimale ud af deres IT-investeringer. Han rådgiver blandt andet om mulighederne i samspillet mellem Dynamics 365 og Microsoft Power Platform. Michael er en erfaren Power-udvikler og arbejder Michael til daglig som løsningsarkitekt på nogle af CGI's mange Dynamics 365-implementeringer.


09:50
Forstå, hvordan 3 virksomheder blev styrket med Power Platform
Ældre løsninger med mange tilpasninger har ofte stor kompleksitet, hvilket betyder stigende omkostninger til opdateringer.

Med udgangspunkt i 3 konkrete kundeeksempler viser Martin Hald Nissen fra DXC Technology, hvordan Microsoft Power Platform muliggør adgang til nye funktioner og den seneste beskyttelse med en udviklings- og opdateringsproces, der er langt hurtigere og billigere.

Administreret rigtigt får I en moderne og fleksibel løsning, og undgår samtidig ustyrlige knopskydninger på jeres IT-økosystem, der skaber mere rod end værdi.
Martin Hald Nissen
Oplægsholder:
Martin Hald Nissen
Dynamics 365 CE & Power Platform
DXC Technology

Martin Hald Nissen er Manager for Dynamics 365 CE & Power Platform hos DXC Technology. Hans tekniske kompetenceområde spænder over Azure platformen, Power Platformen, Dynamics 365 og Modern workplace. Han er Cand.IT fra Aarhus Universitet og er, udover Microsoft teknologier, certificeret i SCRUM og Change Management.


10:15
Tænk hvis du kunne undgå at bruge tid på manuelle tjeklister, rapporter og dobbeltindtastninger til ERP. Det kan DSI Dantech med Power Apps.
DSI Dantech fortæller om deres projektforløb fra idé til endelig drift med Power Apps, hvor de har effektiviseret deres service og efterbehandlingen for alle deres teknikere.

Digitalisererede tjeklister giver automatisk udfyldelse af rapport til kunderne og historik for tidligere service er nu nemt tilgængeligt via tablet. Denne integration til 2 ERP-systemer har blandt andet betydet, at servicelederne nemmere kan overskue flere opgaver og kunder.

Derfor har DSI Dantech nu deres egen leverandøruafhængige løsning, hvor de kan udfylde tjeklister via appen – også offline.
Nikolaj Guldhammer
Oplægsholder:
Nikolaj Guldhammer
salgsansvarlig Modern Workplace
JCD A/S

I de sidste 8 år, har min passion og mit mål været, at hjælpe virksomheder til at optimere processer og arbejdsgange igennem brugen og adoptionen af Microsoft 365 værktøjer. Herunder specielt SharePoint/WorkPoint og Power-platformen.

Oplægsholder:
Christian Ziegler
Spares & Service Manager
DSI Dantech

10:35
Pause

10:50
Identificer nye strategiske områder 10x hurtigere med IoT og Hyper Automation
Connect44 er en tech virksomhed, der arbejder på at forbedre forbindelsen over hele kloden. De er afhængige af tredjeparts leverandører, der skal beslutte hvor og hvornår, man skal opgradere til 5G.

Connect44 var afhængige af et ældre system, som administrerede deres data samt 7 forskellige online kilder og værktøjer de brugte til at bearbejde deres data i forskellige arbejdsprocesser.

VENZO har kortlagt alle Connect44’s arbejdsprocesser fra start til slut, da de skulle inkludere alle dataafhængigheder, som var nødvendige for beslutningsprocessen i udviklingen af et nyt site.

VENZO udviklede en platform i Power Apps, som tillod Connect44 DK at styre alt deres arbejde fra ét sted. Dette indebar at benytte Azure Map til at finde ideelle sites, baseret på kortlæggelse af forbindelse og mm., som blev indsamlet fra API-referencer til tredjeparts sites.

Nøgleresultater:
  1. Hurtigere udførelse af aktiviteter og time to value
  2. Øget kundetilfredsstillelse
  3. Fejlreduktion og forbedringer af datakvalitet
  4. Eliminering eller reduktion af manuelle fejl
  5. Aktiverer økosystem for yderligere automatisering
Peder Hansen
Oplægsholder:
Peder Hansen
Country Manager, DK
Connect44

Peder har fokuseret på investeringer i infrastruktur og udrulninger igennem de sidste +20 år. Han har primært arbejdet indenfor energi, herunder energioptimering og mobile investeringer/udrulninger og omkostningsoptimering.
På det personlige plan beskriver han sig selv som en meget positiv tænker, der er vedholdende og har meget tålmodighed med de rigtige mennesker og projekter.


11:10
Sådan måler Søstrene Grene user adoption af Power BI
Power BI og Power Platform er på rekordtid blevet allemandseje i danske virksomheder. Ofte er der fart på implementeringen, og man skal holde tungen lige i munden for at sikre governancemodellen i den travle hverdag.

Søstrene Grene har netop rullet Power BI ud i den store organisation, og for at sikre bedst mulig udnyttelse bruger de Measure Your BI til at monitorere Power BI-miljøet med fokus på adoption, licenser, brugsmønstre, dokumentation, osv.

Glæd dig til et kig ind i den abonnementsbaserede service, der blandt andet også hjælper it og forretning med at sikre, at de mest brugte rapporter også er dem, der får mest kærlighed.
David Kofod Hanna
Oplægsholder:
David Kofod Hanna
Senior Business Consultant
Inspari

Som Senior Business Consultant og Academy Lead er David Kofod Hanna passioneret omkring Power BI, datavisualisering og ESG. Når virksomheder skal implementere Power BI, ringer de efter David, som med tålmodighed og viden gør Power BI til brugernes absolutte favoritværktøj.


11:35
Sådan skal Microsofts Power Apps og Power Automate flows nedbringe sagsbehandlingstiden i en ressourcekrævende ansættelsesprocessen i Administrations- og Servicestyrelsen
Mikkel giver et indblik i, hvordan Administrations- og Servicestyrelsen har grebet deres projekt Ansættelsesbreve an.
Administrations- og Servicestyrelsen skal frem mod 2023 ansætte op mod 3000 nye medarbejdere på tværs af hele Skatteministeriets koncern og projektet har til formål at forbedre en proces, som i dag kræver et større ressourcetræk. I dag er størstedelen af processen håndholdt, hvor en erfaren sagsbehandler i gennemsnit bruger 45 minutter pr. ansættelse. Derfor arbejder de på en løsning, som delvist automatiserer denne ansættelsesprocessen og løsning baserer sig på Microsofts Power Apps og Power Automate flows.

Forventet udbytte af projektet er:
  • Løsningen forventes at nedbringe sagsbehandlingstiden for den enkelte sagsbehandler betragteligt.
  • Løsningen forventes ligeledes at gøre sagsbehandlingen hurtigere og mere smidig.
Mikkel Damgaard Vindum
Keynote:
Mikkel Damgaard Vindum
Power Platform Udvikler, Digitalisering og Ledelsesinformation
Administrations- og Servicestyrelsen

Mikkel er ansat i Administrations- og Servicestyrelsen, og har arbejdet med Power Platform udvikling siden april 2021. Han arbejder til dagligt med at udvikle Power Apps og Power Automate løsninger, til ansatte i Skatteministeriets koncern.
Mikkel blev i 2019 færdiguddannet Cand.it fra Aalborg Universitet.


12:00
Dagens moderator samler op
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.

Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.

Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.

Praktiske Oplysninger
Dato:
28/9 2022
Tid:
09:00 til 12:05
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language