Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Dato:
01/6 2022
Sted:
Søborg
Pris:
Gratis deltagelse

På verdensplan bruger virksomheder milliarder af dollar på løsninger, der skal beskytte dem mod cyberkriminalitet. Og alligevel stiger antallet af sikkerhedsbrud.

Samtidig er det blevet stadigt sværere at finde og fastholde de rette sikkerheds-kompetencer i organisationen der kan forbygge og analysere angreb. Et kritisk problem, i en stadig mere uforudsigelig verden.

På denne konference om kan du derfor få værktøjer og inspiration til hvordan du får styrket cybersikkerheden i din organisation. Alt sammen omgivet af lækre Audi-biler og den nyeste teknologi inden for transport.

Hør blandt andet om:

- Erfaringerne og indsigterne i det aktuelle trusselsbilledet fra sikkerhedsfirmaet Artic Wolf, som håndterer over to billioner hændelser om ugen.

- Nye faktabaserede anbefalinger og de typisk fejltagelser, som du bør undgå når du styrker cybersikkerheden.

- Hvordan du finder balancen mellem egen sikkerhedsorganisation, værktøjer og så managed- og eksterne cybersikkerhedsløsninger.

- Hvordan eksplosionen af sikkerhedsværktøjer har skabt en alarmtræthed der øger risikoen i mange organisation.

Se program

Program:


08:30
Crossianter, kaffe og registrering

09:00
Fælder og finesser når du styrker din cybersikkerhed
Velkomst - og et overblik over de farlige fælder, fordele og finesser der ligger gemt i arbejdet med at styrke din organisations cybersikkerhed.
Clare Loveridge
Oplægsholder:
Clare Loveridge
Vice President og General Manager for EMEA
Arctic Wolf

Claire Loveridge: Vice President og General Manager for EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) med ansvar for at lede virksomhedens vækst i Europa. Loveridge har 20 års erfaring med salgsledelse, navnlig inden for salg og drift i nye regioner, og har solid erfaring med at være drivkraft bag enorme højvækst-muligheder inden for the channel community.

Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


09:30
"Det lærte vi på den hårde måde" - en case om erfaringerne med at styrke cybersikkerheden

10:15
Pause / se de ny lækre elbiler fra Audi

10:45
Erfaringer fra et af verdens største centre for sikkerhedsoperationer
Artic Wolf driver et af verdens største sikkerhedsoperationscentre, der håndterer mere end 2 billioner hændelser om ugen. Ian McShane deler her erfaringerne med at drive centeret og den unikke aktuelle indsigt i cybersikkerhed, som centeret giver. Oplægget er på engelsk.
Ian McShane
Oplægsholder:
Ian McShane
VP for Strategy
Arctic Wolf

Ian McShane er VP for Strategi hos Arctic Wolf og har mere end 20 års erfaring inden for cybersikkerhed og operationel IT. Han er en betroet rådgiver og populær kommentator inden for vores branche. Ian McShane startede i det små i et tech-support kundecenter og videre til egentlig erfaring med at lede sysadmin teams for multi-nationale organisationer. Som tidligere Gartner analytiker har han rådgivet verdens mest tomeangivende og hurtigst-voksende tekonologi-virksomheder og titusindvis af organisationer over hele verden. Inden Ian McShane kom til Arctic Wolf, har han haft forskellige roller inden for produktledelse og administrerende roller hos Symantec, Endgame, Elastic og CrowdStrike.


11:15
Sådan kommer du hackerne i forkøbet
En af forudsætningerne for at kunne gardere sig mod cyberangreb er, at din organisation har fuldt overblik over alle sine svage punkter, og hvilke risici svaghederne indebærer.

Med udgangspunkt i tre forskellige cases viser Petter Glenstrup hvordan du får det fulde overblik over svagheder og risici, hvordan du sikrer dig 24/7 og hvordan kommer du hackerne i forkøbet.
Petter Glenstrup
Oplægsholder:
Petter Glenstrup
Senior Systems Engineer - Nordics
Arctic Wolf

Petter Glenstrup har dækket alle de nordiske kunders unikke tekniske behov, siden Arctic Wolf trådte ind på det nordiske marked. Siden 1995 har han som arkitekt og rådgiver på store IT-transformationsprojekter hjulpet kunder med at løse komplekse udfordringer. Petter Glenstrup har en alsidig baggrund inden for mange af de IT-angrebsflader, der skal dækkes i en komplet sikkerhedsløsning.


11:45
Sandwich / mulighed for at stille spørgsmål til dagens oplægsholdere
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over fælder og finesser, når du øger din cybersikkerhed
  • Erfaringer fra et af verdens største operartionscentre der håndterer over to billioner hændelser om ugen
  • Indsigt i fordelene ved at bruge en leverandør-neutral, åben arkitektur, som kan integreres med sikkerhedsværktøjer fra tredjeparter
  • Tip til, hvordan du frigør ressourcer til at kunne fokusere på en proaktiv tilgang til cybersikkerhed
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 12:15
Sted:
Audi Gladsaxe
Turbinevej 1
2860 Søborg
Pris:
Gratis deltagelse
Change language