Få stabile systemer, tilfredse kunder og reduceret stress med AIOps

Dato:
01/8 2022
Sted:
On-demand
Pris:
Gratis deltagelse

Er det vigtigt for dig altid at kunne være sikker på, at dine applikationer fungerer korrekt?

Har du nogle gange brug for at gøre en indsats og allokere ekstra ressourcer, lappe og reparere infrastrukturen eller øge pladsen i skyen?

Skal du og teamet prioritere handlinger hver måned på grund af manglende ressourcer?

Ville du være interesseret i at kunne overvåge i realtid og sikre, at applikationer får de ressourcer, de har brug for, når de har brug for dem?

Så kom med, når vi sætter fokus på fordelene og værdien ved at bruge AI i IT-afdelingen - hvordan AIOps kan løse dine udfordringer, og hvordan du kan undgå uplanlagt nedetid for kritiske systemer og nødopkald midt om natten.

At it-systemer fungerer optimalt, er helt afgørende for alle virksomheder og organisationer. Samtidig er moderne it-miljøer både komplekse og ressourcekrævende, og det stiller høje krav til it-afdelingen. Flere og flere data og flere og flere applikationer skal administreres med de samme ressourcer.

Derudover stiger kundernes efterspørgsel efter digitale tjenester og løsninger. Vidste du, at en forsinkelse på et sekund, når din hjemmeside indlæses, kan føre til en syv procent lavere konvertering og en reduktion på 16 procent i kundetilfredsheden (Kilde: Aberdeen Group)?

Med de moderne værktøjer, som AIOps indebærer, kan du finde ud af præcis, hvad der er sket, når der opstår en fejl. Derudover kan du allokere ressourcer, så dine applikationer får den kapacitet, de har brug for, og yder så godt, som de burde.

Alt dette kan du høre meget mere om i dette webinar, som du får adgang til, så snart du har tilmeldt dig.
André Wagener
Managing Partner
MCG

Rune Werliin
Chief Product & Technology Officer
Agillic A/S

Maurits Wiuff
SW Brand Partner Sales
IBM

Kasper Netterstrøm
Partner Technical Specialist
IBM
Michael Steno
Partner Technical Specialist
IBM

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Sådan kan du være sikker på at dine applikationer fungerer korrekt
  • Sådan kan du overvåge i realtid
  • Indblik i fordelene og værdien ved at bruge AI i IT-afdelingen