Adgangskontrol og identity management - sådan holder du din virksomhed sikker Digitalt event

Dato:
08/12 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr

En af de mest effektive måder at højne sikkerheden, er god styring af brugerrettigheder og god styring af bruger-adgang til organisationens systemer.

Det kan nemlig hurtigt blive kaotisk og farligt, hvis ikke du hele tiden har styr på, hvem der kan tilgå de mange forskellige systemer, som alle organisationer kører med.

Derfor er det er vigtigt, at system-rettighederne hele tiden opdateres og opdateres, når nye medarbejdere tiltræder, når andre forlader arbejdspladsen, og når andre igen bliver forfremmet og medtager nedarvede rettigheder og meget andet.

Det kan være en tung proces, hvis det skal gøres manuelt, hvilket mange it-admins nok kan skrive under på.

Med et godt IGA-system kan man for eksempel hurtigt se, hvilke systemer en eventuelt phishet eller hacket medarbejder har adgang til.

Med et godt rettigheds-værktøj kan man ikke mindst hæve it-sikkerheden markant ved eksempelvis at indføre to-faktorautentifikation ved login.

Udover et godt rettigheds-værktøj er der mange virksomheder, som har gode erfaringer med at indføre to-faktorautentifikation ved login, og dermed på meget kort tid hæve it-sikkerheden markant med et simpelt greb.

Kom og hør om mulighederne for at automatisere og effektivisere adgangskontroller og system-rettigheder, så de hele tiden er ajour - uden at det genererer brugerne mere end højst nødvendigt.

Derudover kigger vi nærmere på de learnings, som andre organisationer har gjort sig på området.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Er dine administrative konti og passwords sikre?
61% af alle datasikkerhedsbrister involverer stjålne eller uautoriserede brug af rettigheder. Omkring 50% af alle brugere har overvejende det samme password til alle deres konti. Er dine administrative konti og passwords sikre?

Mens større producenter taler om det password-løse arbejde så er virkeligheden for mange virksomheder
en helt anden. Manglen fokus på implementering af effektive passwordkontroller gør det lettere for Cyberkriminelle og insidere at misbruge rettigheder, hvilket kan føre til tab af sensitive data og alvorlige cyberangreb.

Vi løber igennem hvad bedste praksis er, hvordan du implementerer den og hvad der skal til af kontroller og praktiske tiltag – ifølge CIS Password Policy Guide. Vi udleverer en password-modenhedsmodel som du kan bruge kvit og frit.
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware skiftede i slutningen af 2021 navn til Dediko A/S.


09:50
Taler kommer snart

10:10
Pause

10:25
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:05
Keynote kommer snart

11:30
Dagens moderator samler op
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i mulighederne for at automatisere og effektivisere adgangskontroller og system-rettigheder.
  • Hør om erfaringer fra andre der har fået styr på brugerrettighederne i hele organisationen.
  • Overblik for forskellige rettigheds-værktøjer