Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365 Digitalt event

Dato:
06/10 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Microsofts massive satsning på Dynamics 365 fortsætter i 2022, hvor der leveres store opdateringer til den udbredte platform i to såkaldte waves.

Med hver wave styrkes platformen med funktioner inden for blandt andet marketing, salg, service, HR og kunstig intelligens.

Sammen med Microsoft Power Platform kan du derfor hurtigt skabe dyb indsigt, få automatiseret faste opgaver samt få øget hastigheden og sammenhængen i forretningen og dens processer.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model, eller om virksomhedens arbejdsgange og lignende kan tilpasses standardmodulerne. Og så er der selve implementeringen - skal man satse på big bang eller en gradvis udrulning?

Samtidig betyder skiftet til en cloud-baseret model med hyppige opdateringer at ikke bare it, men også resten af forretningen skal vænne sig til at arbejde på en anden måde. En opgave som typisk handler meget lidt om teknologi og rigtigt meget om ledelse og stakeholder-management.

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

Mød talerne

Alexander Haslund

Alexander Haslund

Strategi- og ledelsesredaktør

Computerworld

Christian Koch-Bentzen

Christian Koch-Bentzen

Go To Market Lead: Dynamics 365 & Power Platform

Microsoft Danmark

Tim Janum

Tim Janum

Account Manager

Tabellae A/S

Lennart Garbarsch

Lennart Garbarsch

Partner

Tabellae A/S

John T. Hummelgaard

John T. Hummelgaard

Sales Director

Cepheo

Mette Ohmsen

Mette Ohmsen

Impartial advisor & programme director

FnF1

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

09:05 - 09:35
Forretningsapplikationer i forandring
Dagsordenen for digital transformation samt ”new ways of working” i en hybri-verden giver organisationer store muligheder, men stiller også stigende krav fra både kunder og medarbejdere.
For at understøtte overgangen til denne virkelighed skal organisationer sikre, at det systemlandskab lægger i hænderne på deres medarbejdere gør det muligt levere de sømløse og personlige oplevelser, der forventes af både interne og eksterne interessenter.

I dette oplæg ser vi på hvordan Microsoft tilpasser og integrerer deres løsninger på tværs af ERP/CRM, low-code samt produktivitetsværktøjer for at tilbyde et end-to-end økosystem, der giver medarbejderne mulighed for at yde deres bedste.
Keynote:
Christian Koch-Bentzen
Go To Market Lead: Dynamics 365 & Power Platform
Microsoft Danmark

09:35 - 10:00
Det mest spændende i et ERP-system er dét, der kommer ud af ERP-systemet - dokumenterne. For det er dét, kunderne ser
Tabellae er ERP-systemets bedste ven. Vi elsker forretningsdokumenter, og har hjulpet mere end 500 kunder med at minimere risici i ERP-implementeringen, professionalisere dokumenter og gøre dokumentvedligeholdelsen mere smidig.

Ordrebekræftelser, følgesedler, e-mails, stregkoder og labels. ERP-output kan få tidsforbrug og økonomi i et ERP-projekt til at løbe løbsk, hvis det ikke håndteres smart.

Tabellae implementerer Lasernet standardsoftware til Output Management. Tabellaes Best Practice løsning øger sandsynligheden for at få jeres ERP-projekt live indenfor tid og budget og gør den efterfølgende løbende vedligeholdelse langt hurtigere.

Glæd dig til masser af inspiration og praktiske eksempler på hvordan mere end 500 nordiske virksomheder anvender Output Management fra Tabellae.
Oplægsholder:
Tim Janum
Account Manager
Tabellae A/S
Oplægsholder:
Lennart Garbarsch
Partner
Tabellae A/S

10:05 - 10:25
Pause

10:25 - 10:50
Succes med dit ERP-projekt på 5 trin
Hvordan kommer din virksomhed godt fra start med Microsoft Dynamics 365? Og hvordan får du mest ud af de nye muligheder som hele Microsoft-platformen tilbyder?

For bare få år siden havde svaret været, at du skulle bygge din IT-platform baseret på skræddersyede løsninger, men sådan er det ikke længere.

Nu får du mest værdi ud af dit ERP-system ved at kombinere standardløsninger med håndplukkede apps og teknologier fra Microsofts omfattende økosystem. Du får her et indblik i, hvordan vores 5 trins proces hjælper med at sikre, at den tekniske løsning matcher vores kunders forretningsmål og muliggør deres fremtidige ambitioner.

Under oplægget giver vi gode råd til at skabe succes med dit næste IT-projekt. Vi viser også, hvordan vores industriskabeloner hjælper med at opnå omkostningseffektiv implementering hos vores kunder.
Oplægsholder:
John T. Hummelgaard
Sales Director
Cepheo

10:50 - 11:15
Hvordan sikrer man håndtering af D365 FO på tværs af udvikling(projekter) og drift
Hvad bør man tilsikre for at opnå effektiv implementering og løsningsforvaltning i bredere forstand?
Keynote:
Mette Ohmsen
Impartial advisor & programme director
FnF1

11:15 - 11:20
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indblik i, hvordan du får succes med din digitalisering – på kort og langt sigt.
  • Indsigt i, hvordan man tilsikre for at opnå effektiv implementering og løsningsforvaltning i bredere forstand.
  • Inspiration til hvordan digital transformation samt ”new ways of working” i en hybridverden giver organisationer store muligheder, men også stiller stigende krav fra både kunder og medarbejdere.
  • Indsigt i viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system.