Cyber Security Strategy Trends 2022

Dato:
11/10 2022
Sted:
Søborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Stadig flere virksomheder bliver ramt af ødelæggende cyberangreb. Også selvom der er sket store investeringer i tekniske kontroller og awareness-kampagner.

Det seneste års angreb viser, at både store og små organisationer står for skud, og at ingen kan vide sig sikker - heller ikke selv om forsvarsværkerne er veludbyggede, og it-systemerne optimerede.

På Cyber Security Strategy Trends 2022 dykker vi derfor ned i de aktuelle forhold, som du som it-sikkerhedsansvarlig skal forholde dig til netop nu.

Undervejs har du rig mulighed for at netværke med de andre it-sikkerhedsansvarlige og høre om deres udfordringer og løsninger, og vi har endda sat tid af i programmet til denne faciliteret debat.

Se program

Program:


08:30
Croissanter, kaffe & registrering

09:00
Velkomst ved dagens moderator
Rasmus Ferdinand Ginman
Moderator:
Rasmus Ferdinand Ginman
Erhvervsjournalist
Computerworld

Erhvervsjournalist på Computerworld med fokus på den danske it-branche.
Han skriver blandt andet om forretningen bag it-produkterne - alt fra økonomi og opkøb til strategi og ledelse.


09:05
Sådan strukturerer du bedst din krisehåndtering ved et ransomwareangreb
Kom helt tæt den nu hedengangne Conti Ransomware Gang. Michael Sjøberg, som er gidselforhandler og hjulpet med at håndtere mere end 50 ransomwaresager, dykker ned i Contis sidste store angreb i Danmark og viser, hvad banditterne egentlig tænker om dem, de afpresser.

Samtidig dykker vi ned i lessons learned fra en række sager og ser på, hvordan man som it-sikkerhedsprofessionelle bedst muligt kan hjælpe sin virksomhed gennem et voldsomt ransomware-angreb.
Michael Sjøberg
Keynote:
Michael Sjøberg
Gidselforhandler, ekspert i ransomware og kropssprogsekspert

Michael Sjøberg er tidligere efterretningsofficer og har siden 1999 beskæftiget sig med krisehåndtering og aflæsning af kropssprog. Han er kaptajn af reserven og kandidat i statskundskab med speciale i kompleks risikostyring, krisekommunikation og strategisk håndtering af højt profilerede gidseltagninger. Han har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept, hvor han blandt andet har undervist instruktører og efterretningsfolk i interviewteknik og kropssprogsanalyse.

Han er som en af de eneste i Danmark uddannet gidselforhandler ved New Scotland Yard og Critical Incident Stress Debriefer af ICISF i Maryland, USA. Michael har de seneste 15 år uddannet medarbejdere i en lang række private og offentlige organisationer i interviewteknik, kildehåndtering og kropssprogsanalyse, herunder hos en række af landets førende advokatkontorer, flere statslige tilsynsmyndigheder samt Domstolsstyrelsen.


09:45
Managed Detection And Response: Byg det eller køb det?
Der findes masser af teknologiudbydere på sikkerhedsmarkedet, hvoraf nogle hævder at kunne løse alle dine cybersikkerhedsproblemer. For at være effektiv er en optimal sikkerhedsstrategi imidlertid afhængig af en harmonisk blanding af mennesker, processer og teknologi.

I løbet af 2022 var vi vært for en række rundbordssamtaler med sikkerhedsledere, hvor vi hørte om deres erfaringer og præferencer for at mindske de risici, som sofistikerede og målrettede trusler udgør for deres organisationer. Disse rundbordsdiskussioner var både engagerende og interessante.

I dette indlæg deler vi ud af, hvad CISO'er, CIO'er og CTO'er, havde gjort, hvordan de overvandt udfordringerne, og hvordan de undgik nogle af faldgruberne, når de skulle tackle de målrettede trusler i deres miljø.
Tony Smith
Oplægsholder:
Tony Smith
Director, WithSecure Solutions
WithSecure A/S

Tony Smith, der er bredt anset som en passioneret cybersikkerhedsambassadør og global cyberevangelist, er en del af MDR-forretningen (Managed Detection and Response) hos WithSecure.
Udover at arbejde med WithSecures MDR-kunder rundt om i verden, er Tony ofte foredragsholder eller vært ved firmaarrangementer, og faciliterer diskussioner mellem sikkerhedsprofessionelle om trends, udfordringer og indsigt i den moderne virksomhed. Tony leverer også entusiastiske foredrag på gymnasier og inspirerer nutidens unge til at interessere sig for en karriere inden for cybersikkerhed.
Med næsten 30 års virksomhedserfaring er Tony en sportsfanatiker, der tager sin sprudlende personlighed med på arbejde hver dag.

Johan Mellin
Oplægsholder:
Johan Mellin
Solutions Consultant
WithSecure A/S

Johan har i næsten 20 år arbejdet i forskellige stillinger inden for mange forskellige områder af IT og sikkerhed.


10:05
Pause

10:20
Fast and Furious Attacks - Brug AI til kirurgisk respons
Hurtige cyberangreb som ransomware kan ramme alle når som helst, og de fleste sikkerhedsteams er ofte ikke i stand til at reagere hurtigt nok.

Få derfor et indblik i, hvordan du med Autonomous Response kan bruge Self-Learning AI's forståelse af 'selv' til at træffe målrettede handlinger, for at stoppe igangværende angreb uden at forstyrre din virksomhed.

  • Hvordan kender Autonomous Response præcis den rigtige handling, der skal tages på det rigtige tidspunkt, for at begrænse et personligt angreb.
  • Hvordan AI træffer præcise handlinger for at neutralisere trusler på vegne af sikkerhedshold.
  • Brug af trusselsfund i den virkelige verden til at illustrere, hvordan Autonomous Response-teknologien fungerer
Andreas Poulsen
Oplægsholder:
Andreas Poulsen
Regional Manager
Darktrace

Andreas Poulsen MSc, Regional Director Nordics, arbejder tæt sammen med kunder i hele Norden for at understøtte deres IT-sikkerhedsstrategi. Hans erfaring med at bygge bro mellem Darktraces teknologi til organisationer på tværs af brancher har givet ham et unikt dobbeltperspektiv på både de teknologiske og forretningsmæssige fordele ved at implementere Cyber AI.


10:40
Debat ved bordene

10:55
Pandoras fokus på sikkerhed blandt medarbejderne og implementering af stærke processer
Hør hvordan Thomas B. Zuliani, som er nomineret til Årets CISO 2022, sammen med Pandora har øget fokus på sikkerhed blandt medarbejderne og implementeret stærke processer på området.
Thomas B. Zuliani
Keynote:
Thomas B. Zuliani
Director, Information Security & Data Privacy
Pandora

Thomas Bonello Zuliani i spidsen for it-sikkerheden i lidt over to år nu. Han har foruden Pandora flere danske og internationale virksomheder på CV’et, blandt andet Vestas og tyske Siemens, som han har arbejdet for fra Spanien. Under sig har Thomas Bonello Zuliani i Pandora 25 medarbejdere, der alle beskæftiger sig udelukkende med cybersikkerhed. Dette er en forøgelse på mange hundrede procent, da afdelingen ved Zulianis tiltrædelse i 2020 blot talte tre medarbejdere. Thomas Zuliani har brugt sine to år i organisationen på at øge fokus på sikkerhed blandt Pandoras medarbejdere og implementere stærke processer på området.


11:25
Frokost, netværk og prøvekør en Audi

12:05
Security Resilience: Kom i gang med de nyeste tendenser i praksis
Der er altid mange meninger om, hvad en CISO bør gøre indenfor sikkerhed. Men hvad mener CISO'er egentlig selv, når det kommer til transformering af deres sikkerhedskapacitet?

Denne præsentation er baseret på global forskning, hvor vi vil diskutere de aktuelle tendenser og hvilke muligheder, der er mest anvendelige for CISO'er, når sikkerheden skal forbedres. Vi vil se på, hvordan rammeværk - såsom Zero Trust - kan være med til at gøre din organisation mere sikker og modstandsdygtig. Vi vil også dele ud af den viden vi har opnået gennem en masse praktisk erfaring.


Indlægget afholdes på engelsk
Richard Archdeacon
Oplægsholder:
Richard Archdeacon
Advisory CISO
Cisco

Richard er bosat i London, og senior CISO-advisor for Cisco. Han har over 25-års international erfaring med at rådgive IT-virksomheder indenfor både kommercielle og tekniske områder. Hans ekspertise er, at levere strategiske forslag til organisationer, hands-on ledelse, samt produkt- og serviceinnovation. Han har særligt stor erfaring med definering og implementering af teknologiske løsninger på tværs af alle større industrisektorer


12:25
Attack Surface og Blast Radius – begge begreber fra militæret, men det skal danske organisationer forholde sig til og spørgsmålet er hvordan?
Også i 2022 er trusselsbilledet konstant i det røde felt, ustabilitet i verdenen har ikke gjort problemerne mindre.

Derfor skal danske organisationer og virksomheder overveje hvordan Attack Surface og Blast Radius håndteres. Nogle har måske tænkt at Public Cloud er det lette svar – globale virksomheder som Google, Amazon og Microsoft er vel bedre til beskytte virksomhedernes workload end man selv er i stand til – eller?

Faktisk er svaret ”delt ansvar”, de globale virksomheder har travlt med beskytte sig selv og stille diverse sikkerhedsværktøjer til rådighed mod betaling – og derefter er det stadig op til den enkelte virksomhed at beskytte sig.

Dell Technologies vil gerne inspirere, hvordan Attack Surfaces og Blast Radius kan inkorporeres i virksomhedernes sikkerhedsstrategi og ultimativt føre til en bedre beskyttelse.
Poul Kjeldgaard
Oplægsholder:
Poul Kjeldgaard
Field CTO
Dell Technologies Danmark

Poul har tidligere arbejdet i HP, IBM, Microsoft og Hitachi med operations, salg, ledelse, forretningsudvikling, projektansvarlig og nu som CTO hos Dell.


12:45
Debat ved bordene

13:00
Få et overblik over de nyeste trends og metoder inden for phishing og ransomeware
Få et overblik over de nyeste trends og metoder inden for phishing og ransomware fra en af Danmarks førende eksperter på området.
Jan Kaastrup
Keynote:
Jan Kaastrup
CTO & Partner
CSIS

Jan's interest in IT security began in 1998 when he worked in Denmark's first IT security company. Since then he has gained security experience in both large and medium-sized Danish as well as multinational corporations. On a daily basis, Jan Kaastrup is a partner and CTO of CSIS, specialized in cybercrime and supplier of eCrime intelligence for the financial sector in European countries.


13:40
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Overblik over det aktuelle trusselsbillede lige nu - og i den kommende tid.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive din direktion.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive organisationens medarbejdere.