Program:


08:30 - 09:00
Croissanter, kaffe & registrering

09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Rasmus Ferdinand Ginman
Erhvervsjournalist
Computerworld

09:05 - 09:45
Sådan strukturerer du bedst din krisehåndtering ved et ransomwareangreb
Kom helt tæt den nu hedengangne Conti Ransomware Gang. Michael Sjøberg, som er gidselforhandler og hjulpet med at håndtere mere end 50 ransomwaresager, dykker ned i Contis sidste store angreb i Danmark og viser, hvad banditterne egentlig tænker om dem, de afpresser.

Samtidig dykker vi ned i lessons learned fra en række sager og ser på, hvordan man som it-sikkerhedsprofessionelle bedst muligt kan hjælpe sin virksomhed gennem et voldsomt ransomware-angreb.
Keynote:
Michael Sjøberg
Gidselforhandler, ekspert i ransomware og kropssprogsekspert

09:45 - 10:05
Managed Detection And Response: Byg det eller køb det?
Der findes masser af teknologiudbydere på sikkerhedsmarkedet, hvoraf nogle hævder at kunne løse alle dine cybersikkerhedsproblemer. For at være effektiv er en optimal sikkerhedsstrategi imidlertid afhængig af en harmonisk blanding af mennesker, processer og teknologi.

I løbet af 2022 var vi vært for en række rundbordssamtaler med sikkerhedsledere, hvor vi hørte om deres erfaringer og præferencer for at mindske de risici, som sofistikerede og målrettede trusler udgør for deres organisationer. Disse rundbordsdiskussioner var både engagerende og interessante.

I dette indlæg deler vi ud af, hvad CISO'er, CIO'er og CTO'er, havde gjort, hvordan de overvandt udfordringerne, og hvordan de undgik nogle af faldgruberne, når de skulle tackle de målrettede trusler i deres miljø.
Oplægsholder:
Tony Smith
Director, WithSecure Solutions
WithSecure A/S
Oplægsholder:
Johan Mellin
Solutions Consultant
WithSecure A/S

10:05 - 10:20
Pause

10:20 - 10:40
Fast and Furious Attacks - Brug AI til kirurgisk respons
Hurtige cyberangreb som ransomware kan ramme alle når som helst, og de fleste sikkerhedsteams er ofte ikke i stand til at reagere hurtigt nok.

Få derfor et indblik i, hvordan du med Autonomous Response kan bruge Self-Learning AI's forståelse af 'selv' til at træffe målrettede handlinger, for at stoppe igangværende angreb uden at forstyrre din virksomhed.

  • Hvordan kender Autonomous Response præcis den rigtige handling, der skal tages på det rigtige tidspunkt, for at begrænse et personligt angreb.
  • Hvordan AI træffer præcise handlinger for at neutralisere trusler på vegne af sikkerhedshold.
  • Brug af trusselsfund i den virkelige verden til at illustrere, hvordan Autonomous Response-teknologien fungerer
Oplægsholder:
Andreas Poulsen
Regional Manager
Darktrace

10:40 - 10:55
Debat ved bordene

10:55 - 11:25
Pandoras fokus på sikkerhed blandt medarbejderne og implementering af stærke processer
Hør hvordan Thomas B. Zuliani, som er nomineret til Årets CISO 2022, sammen med Pandora har øget fokus på sikkerhed blandt medarbejderne og implementeret stærke processer på området.
Keynote:
Thomas B. Zuliani
Director, Information Security & Data Privacy
Pandora

11:25 - 12:05
Frokost, netværk og prøvekør en Audi

12:05 - 12:25
Security Resilience: Kom i gang med de nyeste tendenser i praksis
Der er altid mange meninger om, hvad en CISO bør gøre indenfor sikkerhed. Men hvad mener CISO'er egentlig selv, når det kommer til transformering af deres sikkerhedskapacitet?

Denne præsentation er baseret på global forskning, hvor vi vil diskutere de aktuelle tendenser og hvilke muligheder, der er mest anvendelige for CISO'er, når sikkerheden skal forbedres. Vi vil se på, hvordan rammeværk - såsom Zero Trust - kan være med til at gøre din organisation mere sikker og modstandsdygtig. Vi vil også dele ud af den viden vi har opnået gennem en masse praktisk erfaring.


Indlægget afholdes på engelsk
Oplægsholder:
Richard Archdeacon
Advisory CISO
Cisco

12:25 - 12:45
Attack Surface og Blast Radius – begge begreber fra militæret, men det skal danske organisationer forholde sig til og spørgsmålet er hvordan?
Også i 2022 er trusselsbilledet konstant i det røde felt, ustabilitet i verdenen har ikke gjort problemerne mindre.

Derfor skal danske organisationer og virksomheder overveje hvordan Attack Surface og Blast Radius håndteres. Nogle har måske tænkt at Public Cloud er det lette svar – globale virksomheder som Google, Amazon og Microsoft er vel bedre til beskytte virksomhedernes workload end man selv er i stand til – eller?

Faktisk er svaret ”delt ansvar”, de globale virksomheder har travlt med beskytte sig selv og stille diverse sikkerhedsværktøjer til rådighed mod betaling – og derefter er det stadig op til den enkelte virksomhed at beskytte sig.

Dell Technologies vil gerne inspirere, hvordan Attack Surfaces og Blast Radius kan inkorporeres i virksomhedernes sikkerhedsstrategi og ultimativt føre til en bedre beskyttelse.
Oplægsholder:
Poul Kjeldgaard
Field CTO
Dell Technologies Danmark

12:45 - 13:00
Debat ved bordene

13:00 - 13:40
Få et overblik over de nyeste trends og metoder inden for phishing og ransomeware
Få et overblik over de nyeste trends og metoder inden for phishing og ransomware fra en af Danmarks førende eksperter på området.
Keynote:
Jan Kaastrup
CTO & Partner
CSIS

13:40 - 13:40
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Overblik over det aktuelle trusselsbillede lige nu - og i den kommende tid.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive din direktion.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive organisationens medarbejdere.
Praktiske Oplysninger
Dato:
11/10 2022
Tid:
08:30 til 13:40
Sted:
Audi Gladsaxe
Turbinevej 1
2860 Søborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language