SAP Infrastructure Day - Effektiv og sikker drift af dit SAP-miljø Digitalt event

Dato:
08/6 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Det store spørgsmål er, hvordan du driver og udvikler SAP mest effektivt.

For verdens nok mest udbredte ERP-system udvikler sig voldsomt i disse år. Og valgene mellem cloud-løsninger, egne datacentre, hostede løsninger og flere platforme ikke længere er enten-eller, men kan være et både-og hvor den bedste løsning til opgaven kan vælges.

Men valget og løsningerne er langtfra enkle - og fyldt med dyre faldgrupper når det kommer til integration, sikkerhed og styring. Og for it-afdelingerne kan kombinationen af flere teknologier og partnere være en udfordring at styre når budgetter, kompetencer og fremtidsplaner skal forenes.

På denne konference får du derfor en række stærke bud på og andres erfaring med at drive SAP - uanset om det handler om cloud first, standardløsninger, fuld blæs på API-udviklingen eller et helhjertet sats på hosting hos partnere.

På den digitale konference kan du blandt andet:

- Høre erfaringer fra danske organisationer med at drive SAP på en både effektiv og tilpasset måde

- Få indspark til hvordan du fremtidssikrer dine SAP-investeringer

- Få indblik i trends inden for infrastruktur og interaktion med andre organisationer

- Stille spørgsmål til eksperter, leverandører og brugere på området

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Jakob Jantzen
Moderator:
Jakob Jantzen
Event Manager
Computerworld

09:05
RISE with SAP - få mere ud af din virksomhed
I en verden som er konstant i forandring, og hvor især de seneste år virkelig har sat krav til forandringsparathed, teknologi- og forretningsprocesser, tager Morten Bromose os med på en rejse, hvor han fortæller om, hvilke udfordringer danske virksomheder står over for i dag, og hvordan man kan løse disse udfordringer med RISE with SAP.

Fokuset her, er rykket fra en cloud-first til en cloud-only strategi, og han uddybe hvorfor SAP er gået i denne retning, samt gennemgår hvad RISE with SAP er, og hvad man kan opnå som virksomhed på forskellige forretningsområder. Lyt med og lad dig inspirere når han fortæller om, hvorfor andre nordiske virksomheder har valgt at gå med denne løsning, og hvilke resultater de vil opnå.
Morten Bromose
Keynote:
Morten Bromose
Senior Solution Sales Executive - RISE with SAP and Private Cloud
SAP

09:40
Forstå den nye SAP Identity Authentication Service (SAP IAS) på 15 minutter
I en verden, hvor man får flere og flere systemer til at understøtte projekter og processer og hvor virksomheder samtidig samarbejder på tværs, er det helt essentielt at kunne overskue og administrere brugere på tværs af hele sin infrastruktur – på en sikker måde.

Lars Bork Dylander giver et indblik i SAPs nye ’alt-i-en løsning’, SAP IAS.
Hør om en kundecase, hvor hele brugeradministrationen er automatiseret, således at processen nu kører helt uberørt af menneskehånd og brugere oprettes og nedlægges 100% automatiseret med afsæt i virksomhedens allerede eksisterende processer.
Lars Bork Dylander
Oplægsholder:
Lars Bork Dylander
CEO and Digital Influencer
2BM

Lars Bork Dylander har arbejdet med SAP, ERP og mobility i mere end 20 år. Han grundlagde 2BM i 2000 og er en af landets førende digitale influencere.


10:00
Hvordan automatisering er en game changer for SAP
Automatisering er på de fleste organisationers agenda og mange har allerede set fordelen ved at bruge automatisering.

SAP installationer er i særdeleshed hårdt ramt af repetitive opgaver. Det betyder et stort potentiale i både udrulningen, driften og måske ligefrem nedlukningen af systemer, som kan frigive ressourcer til mere innovative opgaver. Ligeledes reduceres risiko ved automatisering, samt muligheden for dokumentation vokser.
Rune Stenbaek
Oplægsholder:
Rune Stenbaek
Business developer manager/ Solution Sales specialist
RedHat

10:20
Pause

10:35
Drift af SAP i en hybrid verden
Den digitale transformation skaber stort potentiale for den enkelte virksomhed, der nu får redskaber til at forbedre sin agilitet og udnyttet nye forretningsmuligheder.

For at høste dette potentiale kigger mange virksomheder lige nu ind i, hvordan en ny IT-arkitektur kan understøtte ønsket om agilitet og samtidig sikre krav om privatliv, sikkerhed og compliance.

Public cloud, Private cloud, on-prem og/eller SAP RISE..? Mulighederne er mange og ofte er det rette valg en kombination.

Få indblik I, hvordan din virksomhed kan påbegynde denne vigtige rejse og få konkrete spørgsmål, der kan guide jer.
Dannie Havgaard
Oplægsholder:
Dannie Havgaard
Nordic Sales Director, Managed Services
NTT DATA Business Solutions

Dannie har arbejdet med SAP i de sidste 24 år og har gennem tiden rådgivet mange nordiske kunder i, hvordan de får udnyttet deres investering i SAP til fulde.


10:55
RISE with SAP - nå clouden uden kompromis
Forretningsinnovation er afhængig af cloudens hastighed og agilitet. Men at flytte dine missionskritiske systemer og operationer kræver stabilitet og sikkerhed på den højeste cloud-standard. Dette sikrer, at du opfylder stadigt skiftende krav, samtidig med at du beskytter dine datas suverænitet.
Dette er, hvad RISE med SAP tilbyder. SAP har indgået et partnerskab med Dell Technologies for at levere RISE med SAP med en unik mulighed for kundedatacenter på Dell Technologies APEX aaS-platform til at køre i skyen, men gør det på ENHVER PREMISE. Det er Cloud på DINE VILKÅR.

Deltag i vores session og lær mere om hvordan.
Joakim Zetterblad
Oplægsholder:
Joakim Zetterblad
Global Head of SAP Alliance
Dell Technologies

Joakim har 27 års SAP-erfaring. Før han kom til Dell i 2016, arbejdede han som SAP-praksisleder og ledelseskonsulent hos globale organisationer, herunder IBM, EMC og KPMG LLT.
Joakim har en Master of Science i Business Administration fra det internationale økonomiske universitet i Linköping


11:15
Derfor skal du indbygge agilitet i din SAP infrastruktur
En helt ny markedsundersøgelse viser, at 70% af nordiske virksomheder arbejder med at transformere deres SAP-landskab. En essentiel opgave er at etablere en infrastruktur, der understøtter transformationen og gnidningsfrit kan integreres med resten af virksomhedens systemer.

Hvordan lykkedes man med dette og hvilke infrastrukturpræferencer har nordiske virksomheder til deres SAP-landskaber? Dette giver vi svar på i dette indlæg, hvor vi også præsenterer konkrete anbefalinger til valg af infrastruktur- og cloudløsninger.
Anders Laursen
Oplægsholder:
Anders Laursen
Cloud Consulting
T-Systems

Anders arbejder som cloud ekspert i T-Systems’ internationale organisation, hvor han rådgiver kunder om deres cloud transformations projekter og valg af teknologiske løsninger. Med mere end 25 års erfaring fra førende virksomheder i IT-industrien har Anders dyb indsigt i, hvordan virksomheder kan udnytte ny teknologi til at opnå deres forretningsmål og langsigtede strategier.


11:35
Pause

11:50
Cloudrejsen - SAP på cloud-infrastruktur
Få det rigtigt fra begyndelsen og få mest muligt ud af din investering.

Du kan hoste dine SAP-workloads i alle clouds, men de er ikke ens. Det er derfor vigtigt at kende og forstå de små tekniske detaljer og omkostningsmodellen.

SAP-workloads er stadig meget bundet til infrastruktur, og det er vigtigt at have en strategi for udrulningen af den nødvendige infrastruktur, migreringen af SAP-systemerne og den fremtidige drift.
Kenneth Lylloff
Oplægsholder:
Kenneth Lylloff
Partner & CTO
SAPBASIS

Kenneth har mere end 20 års erfaring med at arbejde inden for SAP-teknologiområdet og har de sidste par år arbejdet med hyperscalere og har været hjernen bag cloud-overgange til Azure, GCP og AWS.


12:10
Din rejse med SAP
Der er mange veje, som fører til SAP, og i denne session vil Søren og Jesper fra Kyndryl dele vores synspunkt på, hvordan man bedst kan styre SAP-rejsen. Uden at sige for meget - så kan det være on prem eller off, Public eller Hybrid Cloud, det kan være du selv styrer det, vi styrer det, eller nogle helt andre gør det - det vigtigste er, at du får den rigtige løsning, der passer til hvor du er nu og hvor du skal hen.
Jesper Borrild
Oplægsholder:
Jesper Borrild
Business Development Partner
Kyndryl Danmark
Søren Kristensen
Oplægsholder:
Søren Kristensen
Global Business Development Executive
Kyndryl Danmark

12:30
SAP Sikkerhedstrussels-landskabet 2022
Angreb på SAP og andre forretnings-kritiske applikationer er den "nye normal".

SAP software bruges af over 400.000 organisationer globalt, og er derfor i stigende grad under angreb. Lær om de seneste taktikker, teknikker og procedurer, som bruges af trussels-aktører til at indlede målrettede angreb på SAP-systemer, inklusive de nylige RECON og SolMan sårbarheder, afsløret i 2020, såvel som ældre, men stadig gængse sårbarheder.

Vi afslører ikke bare teorien, men også eksempler på realiteten af aktive, igangværende og gennemtrængende globale angrebs-aktiviteter rettet mod SAP. Indlægget vil inkludere demonstrationer af misbrug, der foregår lige nu, en diskussion om aktuelle virusser, og information om, hvordan du identificerer indikatorer på, at de observerede aktiviteter har kompromiteret sikkerheden.

Denne præsentation vil foregå på engelsk.
Jonathan Cooper
Oplægsholder:
Jonathan Cooper
Senior Sales Engineer
Onapsis

Jonathan er pre-sales advisor hos Onapsis, som tilbyder mission critical application sikkerhed, compliance og elasticitet. Hans baggrund startede indenfor finans, og løber over 20 år med SAP på tværs af supply chain management, Business Intelligence, S/4HANA og databeskyttelse/sikkerhed.

Troels Lindgaard
Oplægsholder:
Troels Lindgaard
Partner & Principal Consultant
1Digitaltrust

Troels har arbejdet som løsningsarkitekt indenfor SAP i mere end 15 år med fokus på compliance, data privacy og sikkerhed i SAP. De seneste 5 år har han primært arbejdet med compliance, data privacy og sikkerhed i SAP i hybrid-landskaber med både on premise og cloud løsninger, såsom BTP.


12:50
Salling Group - Stabil SAP-drift
Bliv inspireret til, hvordan du selv kan arbejde med at udvikle din SAP løsning, når Carsten Holm fra Salling Group fortæller om deres indsatser, for at opnå en mere stabil SAP-drift.

Sluttelig vil Carsten komme med anbefalinger til dig ud fra deres egne erfaringer.
Carsten Holm
Keynote:
Carsten Holm
Salling group
Head of SAP operation

13:25
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Få indblik i og hør erfaringer fra danske organisationer med at drive SAP på en både effektiv og tilpasset måde
  • Indspark til, hvordan du fremtidssikrer dine SAP-investeringer