Bliv klar til it-rekruttering i 2022 – et kig på fremtidens it-arbejdsplads Digitalt event

Dato:
10/12 2021
Sted:
Pris:
0 kr

Med afsæt i Computerworld it-jobbank og Computerworlds seneste undersøgelse om fremtidens it-arbejdsplads, gennemgår vi på dette webinar al den væsentlige data, der klæder dig på til at rekruttere it-kandidater i 2022.

2.500 it-professionelle har deltaget i undersøgelsen og givet deres mening til kende omkring hovedemnerne hjemmearbejde, jobskifte, ledelse, løn og arbejdsglæde. Med andre ord, så
ved vi hvad de it-professionelle vægter højt i forhold til deres arbejde, og vi kan sætte det i perspektiv, da vi har lavet disse undersøgelser siden 2016.

Vi elsker at dele viden og gøre jer bedre i forhold til at kunne rekruttere de eftertragtede it-professionelle, derfor kan og må du ikke gå glip af dette webinar, hvis du vil have en chance på et stærkt konkurrencepræget marked.

Der vil efter gennemgangen være afsat tid til spørgsmål og videre dialog, så vi kommer hele vejen rundt om den spændende undersøgelse.

Målet er at inspirerede alle som deltager og ikke mindst give jer en vifte af områder, hvorfor du bør ligge dit og jeres virksomheds fokus, når I skal ud og tiltrække og ikke mindst “fastholde” de eftertragtede it-professionelle.

Se program

Program:


10:00
Gennemgang af hele 2021 undersøgelsen
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
Computerworld it-jobbank

Torben Tronborg er direktør i Computerworld it-jobbank, som er Damarks største job- og karrieresite indenfor it. Torben har over 12 års erfaring med tiltrækning og fastholdelse af it-professionelle, og rådgiver alle typer virksomheder med at finde de helt rigtige it-profiler.


11:00
Spørgsmål, debat og afrunding

11:25
Tak for i dag