Bliv klar til it-rekruttering i 2022 – et kig på fremtidens it-arbejdsplads Digitalt event

Dato:
10/12 2021
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Med afsæt i Computerworld it-jobbank og Computerworlds seneste undersøgelse om fremtidens it-arbejdsplads, gennemgår vi på dette webinar al den væsentlige data, der klæder dig på til at rekruttere it-kandidater i 2022.

2.500 it-professionelle har deltaget i undersøgelsen og givet deres mening til kende omkring hovedemnerne hjemmearbejde, jobskifte, ledelse, løn og arbejdsglæde. Med andre ord, så
ved vi hvad de it-professionelle vægter højt i forhold til deres arbejde, og vi kan sætte det i perspektiv, da vi har lavet disse undersøgelser siden 2016.

Vi elsker at dele viden og gøre jer bedre i forhold til at kunne rekruttere de eftertragtede it-professionelle, derfor kan og må du ikke gå glip af dette webinar, hvis du vil have en chance på et stærkt konkurrencepræget marked.

Der vil efter gennemgangen være afsat tid til spørgsmål og videre dialog, så vi kommer hele vejen rundt om den spændende undersøgelse.

Målet er at inspirerede alle som deltager og ikke mindst give jer en vifte af områder, hvorfor du bør ligge dit og jeres virksomheds fokus, når I skal ud og tiltrække og ikke mindst “fastholde” de eftertragtede it-professionelle.

Se program

Program:


10:00
Gennemgang af hele 2021 undersøgelsen
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben har stor erfaring som oplægsholder og med at rådgive virksomheder, heriblandt HR og ledere, om hvad de bør fokusere på for at lykkedes med at tiltrække nye - og fremfor alt udvikle deres medarbejdere. En erfaring som han har opbygget gennem flere år i it-branchen, og fremfor alt igennem de mange undersøgelser og rapporter som de har udgivet, om hvad der grundlæggende skaber arbejdsglæde og et godt arbejdsliv for it-profesionelle.


11:00
Spørgsmål, debat og afrunding

11:25
Tak for i dag
Partnere

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Praktiske Oplysninger
Dato:
10/12 2021
Tid:
10:00 til 11:25
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language