Digitalisering og fremtidens arbejdsplads Digitalt event

Dato:
18/11 2021
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

De sidste 20 års digital udvikling har ledt til komplekse tjeneste relationer, som i høj grad er baseret på automatiseret kunde selv-betjening håndteret af globale digitale platformer.

Denne udvikling rejser fundamentale spørgsmål omkring mulighederne for et meningsfuldt og velbetalt arbejde. Under den store hestepære krise i 1894 forsøgte storbyer som London og New York at finde løsninger på miljøproblemet skabt af millioner af arbejdsheste verden over. Bilens fremfart løste problemet fuldstændigt over de næste 20 år. Eksplosionsmotoren fjernede næsten alt behov for heste, og da hesten bare havde sine muskler at byde på, var den ude af spillet. Da maskiner kom efter menneskelig arbejdskraft, havde vi noget ud over muskler – evnen til at tænke.

Organisatoriske systemer har siden industrialiseringen søgt at vriste noget af den evne fra os, men digitalisering repræsenterer nu en specielt omfattende trussel for alle typer arbejde.

Denne præsentation og diskussion vil baseret på dyb interesse i digitaliseringens effekt på arbejde give et overblik over udfordringer og mulige løsninger.

Mød talerne

Torben Tronborg

Torben Tronborg

Direktør

it-jobbank A/S

Carsten Sørensen

Carsten Sørensen

Reader (Associate Professor)

Department of Management at LSE

Se program

Program:


10:00 - 10:15
Velkomst og introduktion af 2021 undersøgelse
Vi starter med en introduktion af Computerworld it-jobbank og Computerworlds 2021 undersøgelse, som er foretaget blandt over 2.500 it-professionelle. Herefter giver Torben ordet videre til Professor Carsten Sørensen.
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

10:15 - 11:30
Digitalisering og fremtidens arbejdsplads
Oplægsholderen er den internationalt anerkendte Professor Carsten Sørensen, som bl.a. har en BSc i matematik, og en MSc i Computer Science. Han har desuden rådgivet virksomheder som Microsoft, Google, PA Consulting Group, IMF, Orange, Intel, Vodafone m.fl.
Keynote:
Carsten Sørensen
Reader (Associate Professor)
Department of Management at LSE

11:30 - 11:30
Tak for i dag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
18/11 2021
Tid:
10:00 til 11:30
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language