90% kræver hjemmearbejde fremadrettet - er din virksomhed klar til det? Digitalt event

Dato:
15/10 2021
Sted:
Pris:
0 kr

I dette webinar giver direktøren for Computerworld it-jobbank Torben Tronborg dig svarene på, hvordan Corona har rykket de it-professionelles syn på hjemmearbejde og hvad det har haft af betydning for deres trivsel. Du får også svarene på hvordan du som it-leder klæder dig selv bedst på i forhold til at navigere med de nye "spilleregler".

Webinaret er åbent for alle, men specifikt rettet mod dig der til dagligt sidder som it-leder.

Se program

Program:


09:00
90% kræver hjemmearbejde fremadrettet - er din virksomhed klar til det?
Vi alle ved, at Corona har ændret radikalt i måden hvorpå vi har arbejdet siden Danmark lukkede ned, men hvad vil det få af konsekvenser på lang sigt, hvis I ikke forholder jer til den virkelighed vi står over for og ikke mindst fremtiden – for hvem ved, måske har vi kun set toppen af det isbjerg, som kan få stor betydning i for måde vi både rekrutterer, arbejder og leder vores it-medarbejdere på. Vil det betyde større udfordringer for dig som arbejder med it-ledelse, eller vil det åbne op for helt nye muligheder?
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
Computerworld it-jobbank

Torben Tronborg er direktør i Computerworld it-jobbank, som er Damarks største job- og karrieresite indenfor it. Torben har over 12 års erfaring med tiltrækning og fastholdelse af it-professionelle, og rådgiver alle typer virksomheder med at finde de helt rigtige it-profiler.


10:00
Spørgsmål og afrunding
Vi samler op på hele oplægget og tager en runde med spørgsmål.

10:15
Tak for i dag