Fremtidens it-arbejdsplads - rekruttering og it-ressourcer Digitalt event

Dato:
22/9 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Hvad er the new normal for fremtidens it-arbejdsplads?

It-jobmarkedet er under voldsom forandring og corona-pandemien har for altid rykket på vores opfattelse af arbejdspladsen, hjemmearbejde, jobskifte, jobmobilitet og meget mere. Områder hvor arbejdsgiver og arbejdstager vil bruge de næste år på at finde den nye normal.

Intet er endnu sikkert. Men faktum er, at fremtiden bliver mere kompleks end vi hidtil har kendt til. Det bliver næppe en hverdag, hvor alle medarbejdere mødes hver dag på kontoret. Der vil opstå forskellige præferencer for så vidt forskellige emner som hjemmearbejde, bring your own device og ledelsesform.

Derfor er alle it-ledere nødt til at forholde sig til både forretningskritiske emner som it-sikkerheden blandt hybride medarbejdere samt de mere bløde emner, som hvordan man sikrer en arbejdskultur med trivsel og arbejdsglæde. Hvordan måler man produktiviteten?

På denne konference kan du derfor sammen med andre it-ledere og rekrutteringsansvarlige være med til at debattere spørgsmål som:

  • Hvad forventer fremtidens it-ressourcer?
  • Hvordan skaber du en fastholdelseskultur i din it-organisation?
  • Hvad gør de moderne organisationer – og virker det?

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:05
Ledelse på den fremtidige hybride arbejdsplads
Ledere har været nødsaget til at lede på en ny måde under pandemien, og det gælder også ledere af danske it-professionelle. For hvordan leder du mest optimalt ansatte, der primært har arbejdet hjemme, og hvor kontakten foregår via mobil eller online.

I en ny undersøgelse foretaget af Computerworld og Computerworld it-jobbank, svarer hele 67% af de af de over 2500 adspurgte it-professionelle, at de er tilfredse med deres leder, og det hænger i høj grad sammen med at lederne har været omstillingsparate og givet plads til fleksibilitet.

Men hvordan ser fremtiden ud? Det giver Torben Tronborg, som er direktør i Computerworld it-jobbank, dig indsigt i ud fra data i undersøgelsen, så du ved, hvordan dine medarbejdere vil ledes i fremtiden, og hvad der har størst betydning for dem.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben er en erfaren oplægsholder og rådgiver for virksomheder, herunder HR-afdelinger og ledere, om hvordan de bedre kan lykkes med at tiltrække og især udvikle deres medarbejdere. Siden 2016 har han og hans team årligt gennemført undersøgelser om it-professionelle, hvilket har bidraget til større gennemsigtighed i, hvad virksomheder bør fokusere på for at opnå større succes med at tiltrække og udvikle deres medarbejdere.


09:30
7 it-krav dine medarbejdere stiller til en attraktiv arbejdsplads
Tilbyder I jeres medarbejdere de rigtige it-værktøjer?

Corona betød, at hverdagen blev vendt på hovedet – også på arbejdspladsen. Alle skulle pludselig finde nye måder at arbejde og samarbejde på. De første måneder af nedlukningen blev brugt på at hjælpe med at skabe grundlaget for it-hjemmearbejdspladser, virtuelle mødeløsninger og nye samarbejdsværktøjer. Nogle af løsningerne blev en succes, men ikke dem alle.

Nu er hjemmearbejdspladsen blevet en realitet for de fleste virksomheder. Uanset om man sidder derhjemme, i sommerhuset eller er på forretningsrejse, er arbejdspladsen blevet en del mere mobil.
  • Men hvilke krav stiller det til virksomhederne?
  • Hvilke forventninger og krav har medarbejderne til IT?
  • Og hvordan får man skabt de bedste løsninger?
Conscia har interviewet en række danske virksomheder for at finde ud af, hvordan deres daglige it-værktøjer ville se ud i en ideel verden, og svarene var overraskende.

I dette oplæg præsenteres konklusionen af undersøgelsen og en række af de erfaringer, som Conscias kunder har gjort sig med brug af it-arbejdspladser.
Søren Linde
Oplægsholder:
Søren Linde
Senior Mobility Consultant
Conscia

Søren Linde er konsulent og leder end-user computing-afdelingen i Conscia. Han har mere end 15 års erfaring med design og implementering af mobile apps og forretningssystemer, mobility-strategier og end-point management-løsninger.


09:55
Pause

10:10
Tilpas din rekruttering til det fremtidige kandidatmarked
Hvad forventer kandidaterne i en rekrutteringsproces? Hvordan arbejder Jobindex med at imødekomme disse forventninger for at sikre, at vi får ansat de rette kandidater?

Se med og bliv klogere på, hvilke tiltag Jobindex har indført når det gælder interne rekrutteringer til Jobindex-koncernen
Charlotte Hansen
Keynote:
Charlotte Hansen
HR Chef
Jobindex

HR chef i Jobindex-koncernen 2018-dd.
Tidligere HR Business Partner i Jobindex samt projektleder/ rekrutteringskonsulent hos Jobindex
14 års erfaring med ekstern og intern rekruttering samt HR.


10:35
Kan man skabe et stærkt sammenhold i en hybrid hverdag?

Fleksibilitet bliver ofte bragt op ved en jobsamtale. Det har stor betydning for de fleste – og i endnu højere grad efter Corona med tvunget hjemmearbejde. Bagsiden af medaljen er desværre, at en hybrid arbejdsplads kan have store konsekvenser for kulturen i virksomheden. Det kan være ødelæggende for især sammenholdet og motivationen hos medarbejderne, hvis ikke alle føler sig hørt og set.

Trivsel og motivation er altafgørende for både performance, fastholdelse og tiltrækning af nye medarbejdere. Ansvaret for at bibeholde kulturen ligger hos virksomheden, der må klæde sine ledere på til den mere komplekse ledelsesopgave, hvor ingen er ens eller har de samme behov.

Du får her bud på, hvordan en governance struktur kan støtte op om kulturen og motivationen i nutidens
hverdag, hvor ikke alle sidder samlet. Hvordan vælger man et mix af aktiviteter, som er med til at skabe den gode historie - både internt og eksternt? Og hvor kommer Employer Branding ind i det hele?

At lykkes med en stærk medarbejderkultur kræver, at man smører ærmerne op og gør sig umage.

Maja V. Tinggård
Keynote:
Maja V. Tinggård
Head of People & Culture
Adecco Danmark

Maja har gennem de seneste 7 år arbejdet med ansættelser og sparring på udfordringer i mange forskellige brancher. Når man til dagligt matcher virksomheder med kandidater og laver mange ansættelser hver dag, får man bogstavelig talt fingrene i virksomhedskulturbolledejen.


11:00
Afrunding og tak for i dag
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.

Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan du kan lede en hybrid arbejdsplads.
  • Indblik i hvad fremtiden it-ressourcer forventer nu og i fremtiden.
  • Inspiration til, hvordan du skaber er fastholdelseskultur i din it-organisation.
  • Mulighed for at stille dine spørgsmål til eksperterne.