Program:


09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

09:05 - 09:30
Ledelse på den fremtidige hybride arbejdsplads
Ledere har været nødsaget til at lede på en ny måde under pandemien, og det gælder også ledere af danske it-professionelle. For hvordan leder du mest optimalt ansatte, der primært har arbejdet hjemme, og hvor kontakten foregår via mobil eller online.

I en ny undersøgelse foretaget af Computerworld og Computerworld it-jobbank, svarer hele 67% af de af de over 2500 adspurgte it-professionelle, at de er tilfredse med deres leder, og det hænger i høj grad sammen med at lederne har været omstillingsparate og givet plads til fleksibilitet.

Men hvordan ser fremtiden ud? Det giver Torben Tronborg, som er direktør i Computerworld it-jobbank, dig indsigt i ud fra data i undersøgelsen, så du ved, hvordan dine medarbejdere vil ledes i fremtiden, og hvad der har størst betydning for dem.
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

09:30 - 09:55
7 it-krav dine medarbejdere stiller til en attraktiv arbejdsplads
Tilbyder I jeres medarbejdere de rigtige it-værktøjer?

Corona betød, at hverdagen blev vendt på hovedet – også på arbejdspladsen. Alle skulle pludselig finde nye måder at arbejde og samarbejde på. De første måneder af nedlukningen blev brugt på at hjælpe med at skabe grundlaget for it-hjemmearbejdspladser, virtuelle mødeløsninger og nye samarbejdsværktøjer. Nogle af løsningerne blev en succes, men ikke dem alle.

Nu er hjemmearbejdspladsen blevet en realitet for de fleste virksomheder. Uanset om man sidder derhjemme, i sommerhuset eller er på forretningsrejse, er arbejdspladsen blevet en del mere mobil.
  • Men hvilke krav stiller det til virksomhederne?
  • Hvilke forventninger og krav har medarbejderne til IT?
  • Og hvordan får man skabt de bedste løsninger?
Conscia har interviewet en række danske virksomheder for at finde ud af, hvordan deres daglige it-værktøjer ville se ud i en ideel verden, og svarene var overraskende.

I dette oplæg præsenteres konklusionen af undersøgelsen og en række af de erfaringer, som Conscias kunder har gjort sig med brug af it-arbejdspladser.
Oplægsholder:
Søren Linde
Senior Mobility Consultant & Team Lead
Conscia

09:55 - 10:10
Pause

10:10 - 10:35
Tilpas din rekruttering til det fremtidige kandidatmarked
Hvad forventer kandidaterne i en rekrutteringsproces? Hvordan arbejder Jobindex med at imødekomme disse forventninger for at sikre, at vi får ansat de rette kandidater?

Se med og bliv klogere på, hvilke tiltag Jobindex har indført når det gælder interne rekrutteringer til Jobindex-koncernen
Keynote:
Charlotte Hansen
HR Chef
Jobindex

10:35 - 11:00
Kan man skabe et stærkt sammenhold i en hybrid hverdag?

Fleksibilitet bliver ofte bragt op ved en jobsamtale. Det har stor betydning for de fleste – og i endnu højere grad efter Corona med tvunget hjemmearbejde. Bagsiden af medaljen er desværre, at en hybrid arbejdsplads kan have store konsekvenser for kulturen i virksomheden. Det kan være ødelæggende for især sammenholdet og motivationen hos medarbejderne, hvis ikke alle føler sig hørt og set.

Trivsel og motivation er altafgørende for både performance, fastholdelse og tiltrækning af nye medarbejdere. Ansvaret for at bibeholde kulturen ligger hos virksomheden, der må klæde sine ledere på til den mere komplekse ledelsesopgave, hvor ingen er ens eller har de samme behov.

Du får her bud på, hvordan en governance struktur kan støtte op om kulturen og motivationen i nutidens
hverdag, hvor ikke alle sidder samlet. Hvordan vælger man et mix af aktiviteter, som er med til at skabe den gode historie - både internt og eksternt? Og hvor kommer Employer Branding ind i det hele?

At lykkes med en stærk medarbejderkultur kræver, at man smører ærmerne op og gør sig umage.

Keynote:
Maja V. Tinggård
Head of People & Culture
Adecco Danmark

11:00 - 11:05
Afrunding og tak for i dag
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan du kan lede en hybrid arbejdsplads.
  • Indblik i hvad fremtiden it-ressourcer forventer nu og i fremtiden.
  • Inspiration til, hvordan du skaber er fastholdelseskultur i din it-organisation.
  • Mulighed for at stille dine spørgsmål til eksperterne.
Praktiske Oplysninger
Dato:
22/9 2022
Tid:
09:00 til 11:05
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language